Gözlerim

Bu arada ben de miyobum...goz migreniyle bir bağlantısi var mi bilmiyorum..

Aynen oyle, toprak rengi degil daha cok seffaf gibi benimki. Yani goruntunun bir kismi yok, ama karanlik degil parlak degil sanki silmisler gibi ya da ustune buzlu cam cekmisler gibi. Tam da anlatamadim. Doktora da boyle anlatsam ne diyor bu kiz der heralde

Bu arada yorum yapan ve beni rahatlatan herkese cok tesekkur ediyorum. Yemek yedim simdi yatmayi planliyorum basim felaket agriyor cunku. O yuzden yorum gelirse cevap yazamayacagim kizmayin :)

Aynısı evet...ayni durumu yaşıyoruz..cok kötü bir his biliyorum..bir sebebi yok aniden baslayiveriyor..durduk yere..sebepsiz zamansız..ben en son 6 sene önce yasadim...15-20 yas arasi daha sık yasiyordum..arastirdigimda tüm belirtilerim goz migreniyle uyustu ama doktora gitmedim...atak 30 dakkayi asmiyor .ne kadar kotu hissettigini biliyorum....bi doktora git...ben de senden bilgi alirim :)

Ayriyeten kaynimda da var muhabbeti de aklima gelmedi degil kendi yazdiklarimdan sonra :)))) ha haaa ayyyynisiiii...kaynimda da var..boyle cekme yapiyor... :)))) ha haaa

Canım benim zaten ileri derecede miyopsun anladığım kadarıyla o yüzden herhangi bir şikayetin olsa da olmasa da muhakkak rutin göz kontrollerine git. Onun dışında muayene öncesi göz tansiyonuna zaten bakılır o yüzden yakın zamanda gittiysen kontrole ve bir şey demedilerse korkma, bir de göz tansiyonu öyle ortaya çıktı mı hemen görme kaybı yaratmaz, uzun bir süreç. Zaten müdahale de edilebiliniyor korkma :) yine de mevcut durumun için en kısa zamanda kontrole git. Geçmiş olsunn

Merhaba benım de göz migrenim var çok önce yazmışsınız ama cevap verırsenız sevınırım hamileyken başladı demişsiniz hormonlarla ilgili olduğu soylenıyor zaten 9 ay boyunca hangi sıklıkta yaşadınız ve hangi durumlarda acaba

Buraya yazman kafani karıştırmaktan baska bir işe yaramaz. Mutlak dr görmeli Anlattığın gözle ilgili olmayadabilir..ne desek boş.

Konuyla çok alakası olmayan bir şey yazacağım.
İnsanların bulaşıcı şekilde beyaz bir körlük salgınına yakalandığı "Körlük" adlı muhteşem kitabı okumanızı öneririm.

Konu sahibi çok geçmşş olsun önemsenmeyecek bir şey değil bence ama korkmayın da. Çok geçmiş olsun

muhtemelen migren,

bir norologa gidin

Doktora git ve bunları ona anlat. Bir sıkıntı varsa erken önlem alınır.

Yaşın 19 KK ya katılım 2008 o zaman sen 5 yaşında mı foruma üye oldun... Bu terste bi işlik var

Ahahahaha hakikaten bu konu neden hortladı yaa bende kız 19 yaşında 2008 de üye olmuş diyorum bu nasıl,

Gecmiş olsun korkacagınız bir şey yok göz tansiyonu tedavisi olan bir hastalık sadece bir damla kullanıyorsunuz hepsi bu. Ailede genetik yatkınlık oldugu için her sene kontrole gidip baktırmanızda fayda var hem anneniz hem de siz

Bire-bir aynisini yaşıyorum, dünya göz hastanesinin koydugu teşhis göz migreni, korkulacak bisey yok, kör de olmuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…