• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözlerimi açtığımda kafam da uyanan intihar düşüncesi :(

İlaç verildiyse kullanın mutlaka,.Prozak hakkında hiç bir fikrim yok ama bu ilaçlar ilk zamanlar uyuşukluk yapabilir ama sonrasında alışırsınız .Şuanda da kötü bir ruh halindesiniz anladığım kadarı ile
Evet ruh halim iyi değil :KK43: Keşke daha detaylı bir bilgim olsa

Bu durumda calışmıyorsunda dimi? Gecımını nasıl sağlıyorsun?

Dıcektımkı çocukları annene bırakıp bıraz kafa ddınlesen bıyerlerde
Çalışamıyorum çocukları bırakacak yer yok, ödüm patlıyor başlarına bir şey gelir diye. Kardeşim bir miktar para vermişti o da nereye kadar? Kafa dinlemek iyi olurdu ama yalnızlık beni ürktüyor :KK43:

Böyle bir uygulamadan haberim bile yok. özel terapiyse su an da zaten alamam ekonomik kaynaklı :cry:
Özel mi devlet psikologlarıda uyguluyor mu bilmiyorum ama devlette ki her hangi bir psikoloğa danışın lütfen es geçmeyin herşeyin başı sağlığınız çocuklarınız için kendinize iyi bakmak zorundasınız.

Hepsini denedim sayılır. Üniversite, devlet hastanesi falan. Devlette ki dinlemedi bile, üniversite dinledi bayan bana kilo almamak için daha az yemelisin dedi ilaç yazdı şaştım kaldım bu nasıl bir destektir böyle:KK12:
Psikolog ilac yazmaz. Psikiyatrist ilac yazar. Psikologa gidin dedim ben.

Peki sizde neden psikolojiniz bozuk? yani hep böyle değildiniz ya?

Merhaba arkadaşlar...
Bu sabah gözlerimi açtığımda aklıma birden bu sabah neden intihar etmedim? diye bir düşünce girdi. :KK17: Yatarken böyle bir şey düşünmedim, sadece rüyamda resmiyetteki
eşimi beni öldürmek üzreyken gördüm. Yaşadığım sorunlardan sonra düzgün bir psikoloji de değilim bunun farkındayım.

Gördüğüm rüyadan mıdır? bilmiyorum ama sabah boğazımı biri sıkıyor gibiydi ve bir an kalk ve intihar et gibi salakça bir düşünce içime saplandı...:KK43:

İntiharın ne kadar saçma bir çözüm yolu olduğunu ve çocuklarım olduğu gerçeğini biliyorum. Ama benim psikolojik sorunum ya beni şuursuzca böyle saçma bir yola iterse :mad:

Her şeyden korkar oldum. Psikolojik destek alıyorum ama sanki yeterli değil gibi.. Prozac diye bir ilaç verdi ama çoğu anti depresan gibi uyuşukluk yaparsa diye korkuyorum çünkü çocuklarımla ilgilenmem gerek.

Hayat beni çok korkutuyor artık. Böyle saçma bir düşünce belki de ilaç kullanmadığımdan girdi aklıma ama şu an ki akıl sağlığımla bunu yapmam yapamam

İnsanlardan korkuyorum artık. Kedi kendime Aslında bir hiç olduğumu, zavallı olduğumu, hayatta hiç bir şey başaramadığımı, kötü şansın üzerimden gitmediğini, beceriksiz olduğumu vs. vs. söylüyorum.. ve kusarcasına yemek yiyorum ama aç değilim yiyorum ve yiyorum. nasıl becerdim bilmiyorum ama 10 günde 6 kilo aldım :KK43:

kızlar bu prozac nasıl bir ilaç? Gerçekten işe yarıyor mu? Ne olur öneride bulunun :KK61:
Elin kolun,aklın yerinde mi,nefes alıyor musun,ağrılar içinde kıvranmıyor musun?Allah sana öyle veya böyle bir yuva ve sağlıklı evlatlar mı verdi....Şükredeceksin o zaman.
Hayatta acılar olur.Herşey bir imtihan.Kimsenin hayatı güllük gülistanlık değil.Allah herkese bir can emanet etmiş.Evlat emanet etmiş.Her sabaha uyandığında bismillah de ve başla güne.
Eşinle sorunlarında olabilir,sıkıntılarında olabilir.Ya çözüm için mücadele edeceksin,ya bırakıp gideceksin,ya olduğu gibi kabul edeceksin.
Hayatta hiçbirşey için kendini yıpratmaya değmez.En büyük terapi şükürdür.Evlatlar büyüyecek,dertleri de sevinleri de büyüyecek.Daha neler çıkatır hayat insanın karşısına.

Eğer ilacı kullanıp ta bu düşünceler çoğaldı ise hemen doktora bildirin değiştirir..ama kullanmadım diyorsanız lütfen kullanin, esim kullandı bi 6 ay çok iyi geldi uyuşukluk fln kilo alma hiç yan etki olmadı. .

Prozac kullandim; uyusturmuyor ama her zamankinden biraz fazla uyursunuz. 15 yasinda kullandim 6 ay ama hic intihar dusunmedim. Kendime ya da baskasina zarar vermek hic aklima dahi gelmedi. Cocuklarla basbasa olmayin; ailenizden veya arkadaslarinizdan biri sizinle olsun. Ilac alin almayin; Asla yalniz kalmayin cocuklarla.. Onlara bisey yapacaginiz icin demiyorum. Sizin guvenliginiz ve cocuklarla iletisiminizin bundan sonra da saglikli olmasi icin.. Allah yardimciniz olsun.

Back
X