gözlerimle başim dertte..

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
133
Selamlar.gene ben gozlerimle sorunlarim bitmiyor.eski konularimdan bilen bilir argon lazer oldum nisanda retinamla ilgiıi.şimdide birsey fark ettim aksamlari işiklari farkli goruyorum..etraflarinda halkalar varmis gibi.internetde arastirma yaptim goz tansiyonundan bahs ediyor.aglamakliyim şuanda.kismetse eyluıde eksimer lazer olucaktim.glaukom buna engel.cok korkuyorum yazan herkese tesekkurler.ben bu resimdeki 2ci gibj goruyorum.vatmi boyle olan
Screenshot_2016-08-20-23-58-14.webp

dediğiniz ameliyatları bilmiyorum fakat göz merceği değişen ameliyatlarda böyle hareli görüş oluyor
ilk ameliyatınızdan kaynaklanmadığına emin misiniz?

Göz tansiyonuna baktır once şimdiden üzme kendini.. sonuçta kontrol altına alınabilen bir durum damla ile değil mi? Ben de 2. Gibi görüyorum göz tansiyonu sınırda idi son bakıldığında..

[QUOTastigmatipost: 47747988, member: 766115"]Hemen panik olmayın, astigmat da aynı etkiyi yapıyor hatta bazen ışıklar birbirine giriyor rahatsız ediyor falan. Ben de neredeyse araba kullanamayacak duruma gelmiştim akşamları doktora gidince öğrendim. En kısa zamanda göz doktoruna gidin...[/QUOTE]
Evet astigmatim var en son -1di.şimdi nekadar biımiyorum

[QUOTastigmatipost: 47747988, member: 766115"]Hemen panik olmayın, astigmat da aynı etkiyi yapıyor hatta bazen ışıklar birbirine giriyor rahatsız ediyor falan. Ben de neredeyse araba kullanamayacak duruma gelmiştim akşamları doktora gidince öğrendim. En kısa zamanda göz doktoruna gidin...[/QUOTE]

ışığın etrafında hare görmek anormal birşey değil ki. herkes öyle görüyor. ben de öyle görüyorum. göz tansiyonum normal. 0,50 astigmat ve biraz miyop var. lazer ameliyatına uygun mu diye özellikle muayene edildi, lazere çok uygun çıktı. sen de gönlünü ferah tut yani.

izole izole gercektenmi?ben yeni fark ettim.nette kotu seyler yaziyor..goz tansiyonu falan.bense onumuzdeki ay lazer olucam kismetse korkuyorum bir engel cikar diye.mayista muayenede lazere uygun?cikti.simdi bilemiyorum

ben bir ay önce lazer oldum. 3. haftasında böyle görmeye başladım. ışıklr dağılıyordu. yanına baş ağrısı ve göz kararmaları falan da oluyordu. göz tansiyonum yükselmiş. damla verdi bir hafta kullan kontrole gel dedi şu an damla kullanmamın 4 gunu . çoktan geçti bile :)

Back
X