• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözlerinize inanamayacaksınız !!!!

ewa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
267
1
118
İstanbul
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

şimdi yukarıdaki resimin içindeki dört noktaya 30 saniye kadar bakın ve yakınızdaki duvara uzun süre bakın bakalım kimi göreceksiniz......korkmayın bir süre sonra geçer......:1shok::1shok::uhm::uhm:

duvarda baktıgım noktanın hayalı gıbı bırsey gordum sanırım bunu bıle beceremedım

nasil oldu anlamasim ama hz. isa ya benzer birsey gordum bu nasil oldu ki........

evet ben bunu önceden de görmüştüm şimdi de yaptım ilkinde de hz.isa yı görmüştüm hatta korkup hemen gözümü açmıştım çook ilginç bir şey yaa

:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:ay ben bunu yaptım daha önce sonra bütün duvarlarsa gördüm gözümü kpatsam gözümün önğne geliyordu acayip tırtmıstım baktım o gitmiyor bende sonuna kadar bekledım baya bır bakısmıstık ciddiyim valla

:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:ay ben bunu yaptım daha önce sonra bütün duvarlarsa gördüm gözümü kpatsam gözümün önğne geliyordu acayip tırtmıstım baktım o gitmiyor bende sonuna kadar bekledım baya bır bakısmıstık ciddiyim valla

hehe ayy güleyim mi haline tırsayım mı anlamadım ben korkarım anam böle seyden gozumun onunden gitmesse kafayı bıle yerım berıkat ben baktıgımda hemen kayboldu sırnaşık şey

allah kahretmesin kim koydu bunu ben çok fenayım bakamıyorum annneee diye bagırdım annemde korktu kıslar elim ayagım titriyo

bu bilgisayar ilisyonu bu gibi şeylerde belli bi cisim görülmez ben bunun aynısına baktığımda barış mançoyu görmüştüm

Back
X