Demez mi sen alirken denedin zaten neden simdi yan cizdin diye.sorun saplarda değil camlardadır bence. gözlükçüye gidin, yardımcı olurlar.
Yok sorun esarbi yanlardan aciyor ve esarbim onden balon gibi duruyor ben biraz yuzume yapisan esarplari sallari seviyorum tabi gizluk biraz acacaktir yanlardan ama bu kadar olacagini tahmin edemedimSorun çirkin gözükmesi mi, yoksa eşarbı açıyor ve saçlarınız mı gözüküyor? Çerçeveyi değiştirmez çünkü sizin gözüne göre cam takılmış ama belki ince bir şey takabilir kuşağa gelen kısma.
Yani cam dursa sadece kulak ustlerindeko saplari baska saplarla degistirmezlermi. Ee degistirince dogal olarak burun ortasindaki ince demir de degisir. . Acaba camlara delik acmislar ya saplari takmak icin her sap o deliklere uygun bi sekilde takilir mi yoksa sadece bu saplara gore mi ayarlanip aciklmistir o deliklerYani cam da cerceveye uygun bi formda oldugundan baska bi cerceve almaniza musaade ederler mi bilemedim .s ya birebir camlara uyan bi cerceve sectirir ki cerceve genisligi ayni olacagindan sorununuz devam edecrktir muhtemelen ya da yeni cam parasini ve varsa farki karsilamaniz sartiyla bi degisim yapar ki bu da 700 ustune bi daha para saymaniz demektir
Benim cercevem baya uygundu, en ucuz kemiklerden 80 90 lira bisi
Ama camim 200 kusurdu hem inceltilmis hem filtreli
Ama neredeyse her modelde benzer sorunu yasarsiniz
Ben 15 senedir gozluk kullaniyorum ve 10 senedir kapaliyim
Daha esarbi cektirmeyen cerceveyle karsilasmadim
Esarp baglamadan once gozlugunuzu takip ona gore gevsekligini ayarlamayi deneyin
700 lira iyi paraymis yalniz .s
Satıcı zaten sorun olursa gelin demiş, gidin bu sizin hakkınız.Simdilik bu aldigim gozluge bir cozum bulmam lazim gozlugu daha dun aldim 700 tlye.
Gozlukcuye soylesem cerceveyi yani saplarini degistirme imkanim varımdır
Ilerleyen zamanda lens te kullanmayi dusunuyorum. Ama simdilik bu probleme bi cozum bulmam lazim.Bence gozlukcu degisim yapamaz, camlar gozlugunuze gore yapiliyor. Ama bilemem belki sistemleri farklidir.
Lens tavsiye edebilirim. Evde aksamlari gozluk, disari cikarken lens.
Peki ben gidip bu gözluk esarbimi yanlardan aciyor desem ne cozum bulur yada sacmalamis olurmuyumLens kullanma şansınız yok mu? Daha rahat ettirir, 3 senedir kullanıyorum
Ilerleyen zamanda dusunuyorum. Ama simdi ben bunu aldim artık bi cozum bulam lazimlens kullanmayı düşünmez misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?