De valentini,Donata Ricci,Daniel klein gibi gözlük markası kullanan var mı ? Bir sitede bilindik bir sitede baktım gözlüklere 60-70 tl civarında fiyatları.Modelleri de hoşuma gitti.2 yıl garantili ürünler bir de.Fiyatına ve garanti belgesi olma durumuna göre orjinal olup olmadığını anlayabilri miyiz.Bu yönden alma konusunda tereddüt yaşadım yoksa modelleri şahsen çok hoşuma gitti.Fikirlerinizi bekliyorum bayanlar.
Canım ben nete güvenemedim gözlük konusunda en son.UV filtre olması gerekiyordu alacağım gözlükte nettekilerde % 100 Uv diyorlar ama içim rahat etmedi.Optikçiye giderek aldım hem içime sindi hem de deneyerek almış oldum.Sana da optikten almanı tavsiye ederim ben.
Hem yüz şeklinize göre uygun bir gözlük seçmenize yardımcı olurlar. Tabi işlerinin hakkını veren ve güvenebileceğiniz bir optik bulabilirseniz sonucundan çok ta memnun kalabilirsiniz.
Ama orda burda marka diye satılan ürünlere ne derece güvenilir o konuda ben çekimser davranırım.
Hem yüz şeklinize göre uygun bir gözlük seçmenize yardımcı olurlar. Tabi işlerinin hakkını veren ve güvenebileceğiniz bir optik bulabilirseniz sonucundan çok ta memnun kalabilirsiniz.
Ama orda burda marka diye satılan ürünlere ne derece güvenilir o konuda ben çekimser davranırım.
Teşekkür ederim canım fikrin yardımın için
Ben de optikten alma kararı aldım ve öyle de yaptım.
Yıllardır lenslerimi aldığım optikçim var bir tane ondan aldım ben de yıllardır alışveriş yaptığım bir yer güvenilir.
İçime de sindi hem
selamm kızlaar ben de güzel bir saat bakıyordum casio marka bir saat beyendim indirimli buldum iki sitede internetten isteyince daha ucuzz oluyo ücreti gibime geldi bakın mesela http://www.lidyana.com/Product/index/58272 ve Hepsiburada.com | Ltp-1094e-1ardf Kol Saati
ikisindede aynı model amaa lidyanadaki daha ucuz gibime geldi böle karşılştırma yapmak güzel oluyo :))
güvenli alışveriş yapabileceğiniz internet siteleri mevcut. alışveriş yapacağınız sitede SSL sertifakası olması gerekiyor. zaten bu sertifika olmadan bankalardan da POS alımı gerçekleştirilemiyor. internetten güneş gözlüğü satın aldığınızda piyasadakinden %50 daha ucuza satın alabiliyorsunuz. geçenlerde ben de güneş gözlüğü satın aldım. Önce mağazaya gidip denedim. sonra %100 orjinal ve 2 yıl garanti ile Güneş Gözlüğü Markaları Modelleri Fiyatları ... Güneş Gözlükleri .com internet sitesinden Twinexte-Te-6591-132 güneş gözlüğünü satın aldım. Sitenin yaklaşımından, güvenilir olmasından ve ürünü hızlı bir şekilde elime ulaştırmasından çok memnun kaldım. Güneş gözlüğü satın almayı düşünüyorsanız bu internet sitesini tavsiye ederim.