- 16 Ocak 2023
- 943
- 697
- 33
- 25
- Konu Sahibi suskunkisi
Gözlerimdeki görme problemini fark edemedim. Ne zamandır göremiyorum bilmiyorum. Her şey bir gün aya baktığımda artık ayın
yüzeyini görememekle başladı. Sürekli her gece havanın bulutlu veya sisli olduğunu düşündüm. Bir süre sonra arkadaşlarım gözlerimde problem olduğunu söyleyince inanmayarak doktora gittim ve miyopla beraber astigmat olduğunu öğrendim. Gözlük taktığımda çok şaşırdım çünkü ben resmen körmüşüm!! 2 metreden sonrası yok. Renkler daha canlı. Ağaç yaprakları daha net. Gökyüzünde bulut yok ve yıldızlar var! En büyük üzüntüm aynada oldu. O pürüssüz yüzüm bir anda berbat gözeneklerle doldu. Yakını görme pronlemim yok gözlüğü çıkarıp yakından bakınca tüzüm çok güzel. Ama gözlüğü takıp uzaklaşınca kendimden tiksindim. Yüzümde renk eşitsizliği çene hatlarımın çirkinliği,kıllarım ve berbat gözeneklerim. Ama telefon kamerasında bile böyle iğrenç değildim
yaşadığımı yaşayan var mı? Ayrıca herkesi resmen filtreli görüyormuşum. Yüzü bebek gibi hiç krışıklık leke yok veya selüliti hiç yok diye hayran kaldığım herkes bir anda çok kötü bir vücut ile karşıma çıktılar. Sadece onlar değil ben de! Kendimden ve bedenimden tiksindim. Selülitleri saymıyorum bile. O pürüssüz bacaklarımın gerçek hali beni kahretti