- 25 Mayıs 2010
- 2.981
- 5
- 108
- Konu Sahibi cosmicpower
-
Bende zaten bunu düşünüyorum tatlım çok övüyolar
Bu lens aylık değişimli 6 ay kullanımlık dimi?
Ben zaten arada gözlük kullanırım evde, öyle sürekli gözümde tutmam yani..=)
Evet 6 çift çıkıyor bir kutudan ama iyi bakarsan lense 1 buçuk aydan toplam 9 aya kadar uzatabilirsin ben öyle yapıyorum:smiley-cool:
ben 2 hafta kadar önce 450 milyon gibi uçuk bir fiyat ödeyerek torik lens aldım.lakin çok ciddi bir sorunum var.kitap vb. bir şey okurken görüntü çiftleşip kayıyor ve ben gözümü kapatıp açmak yani bir bakıma lensleri yerleştirmek zorunda kalıyorum.buda yetmezmiş gibi lensi taktıktan 4-5 saat sonra yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum neden böyle bir sorun yaşıyorum bir türlü anlamıyorum lütfen yardımcı olun.
tedavisi yok yani :))) e ne yapacağım şimdi ben öfff yaaa!!!!canım torik lenslerin göz içinde fırfır döndüğünü söylerler. seninkiler de o yüzden oynuyor olabilir.
ben 2 hafta kadar önce 450 milyon gibi uçuk bir fiyat ödeyerek torik lens aldım.lakin çok ciddi bir sorunum var.kitap vb. bir şey okurken görüntü çiftleşip kayıyor ve ben gözümü kapatıp açmak yani bir bakıma lensleri yerleştirmek zorunda kalıyorum.buda yetmezmiş gibi lensi taktıktan 4-5 saat sonra yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum neden böyle bir sorun yaşıyorum bir türlü anlamıyorum lütfen yardımcı olun.
ya artık ilk başlardaki sıkıntılarım yok ama bu seferde ilk 3-4 saatten sonra kayıyor lens solusyonundan damlatıyorum.rahatlıyorum.acaba göz yaşı damlası mı kullansam?birde bir şeyler okurken falan bir sıkıntı yaşıyor musun?canım ben de toric lens kullanıyorum. acuvue oasys toric kullanıyorum dedıgın sorunlar bende yok. bırcok torıc kullanan arkadasm var ama hıcbırınden duymadım memnunıyetsızlık. senın lenslerınde sorun olabılır belkı veya gozlerıne tam oturmuyordur. oyle fıldır fıldır doner dıyenlere ınanmayın arkadaslar benım lenslerım neden donmuyo neden goruntu hep net bende peki?
peki bir şeyler okurken falan sıkıntı yaşıyor musun?ben de torik lens kullanıyorum ama ben de hiç öyle kayma sorunu olmadı. lensin markasından kaynaklanıyor olabilir....
arkadaşlar mrb beniim bikaç sorum olucak sizlere
benimde hem hipermetrop um hem astigmatım var derecelerim düşük
fakat gözlük bende sevmıyorum renklı lenste kullanamazmışım çünkü hem astigmatım hem hipermetropum oldugu için renkli lenste yokmuş
şimdi şeffah düşünüyorum çünkü artık yanmaya başladı gözlerim ve cok agrıyor
sizlere göre en iyi marka olanı hangisi numaralı ve şeffah lenste bana yardımcı olabilirmisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?