Merhaba ben varım,opu oldu ve transfer için beklyrm...Arkdşmın tavsiyesi ile gittim aşırı ilgili bir hastane değil açıkcası ama doktorun tecrübesi beni cezbetti,henüz sonuç kısmına gelmedik ama sormak istedğnz soruları cevaplayablrmHastanede kendi romatoloji dr um var yıllardır gittiğim ama tüp bebek olarak bilemiyorum yok mu olumlu olumsuz cvp vericek birileri ?
Merhaba ben Nur Dokuzeylül hanımla ilk denemede pozitifi aldım çok şükürHastanede kendi romatoloji dr um var yıllardır gittiğim ama tüp bebek olarak bilemiyorum yok mu olumlu olumsuz cvp vericek birileri ?
Çok teşekkürler umarım güzel sonuçlar alırsınız bende çok araştırdım bakalım bizde başladık tedaviye Okan üni hastanesinde güzel haberler verinMerhaba ben varım,opu oldu ve transfer için beklyrm...Arkdşmın tavsiyesi ile gittim aşırı ilgili bir hastane değil açıkcası ama doktorun tecrübesi beni cezbetti,henüz sonuç kısmına gelmedik ama sormak istedğnz soruları cevaplayablrm
Medical park bahcelievlerde iki kez tüp bebek denedim olmadıMerhaba Göztepe Medicalpark ta tüp bebek yaptırıp memnun kalan var mı aranızda ?
İnşallh gönlünüzdn geçenler gerçekleşirben aynur erşahin hanım ve embriyolog ferhat beyle tüp bebek yaptırmak istiyorum benim eşim azosperm inşallah tedaviden sonuç alır ve tüp bebek aşamasına geçersek
Merhaba, ileri yaş vurubuna bakıyormu, mahsuru yoksa yaşınızı öğrenebilirmiyimMerhaba ben Nur Dokuzeylül hanımla ilk denemede pozitifi aldım çok şükür20 haftalık hamileyim. Arkadaş tavsiyesi üzerine şehir dışından tedavi için gittik. Nur hanım çok tatlı dilli, ilgili bir doktor, embriyolog Ferhat bey de öyle. Biz memnun kaldık. Tabi beklentiler de önemli.. hakkınızda hayırlısı olsun
Merhaba, Ben 38 de hamile kalıp 24 martta doğum yaptım. İleri yaştan kastınız 40 lı yaşlar mı? Çok bilgim yok, yetkili biriyle görüşüp bilgi almanız daha iyi olur.Merhaba, ileri yaş vurubuna bakıyormu, mahsuru yoksa yaşınızı öğrenebilirmiyim
EvetMerhaba, Ben 38 de hamile kalıp 24 martta doğum yaptım. İleri yaştan kastınız 40 lı yaşlar mı? Çok bilgim yok, yetkili biriyle görüşüp bilgi almanız daha iyi olur.
Merhaba, Aynur hanım ve ferhat bey ile tedavi gördünüz mü? Gördüyseniz sonuç nasıl? Umarım her şey yolundadir❤ben aynur erşahin hanım ve embriyolog ferhat beyle tüp bebek yaptırmak istiyorum benim eşim azosperm inşallah tedaviden sonuç alır ve tüp bebek aşamasına geçersek
Merhaba Ataşehir Memorial’da kime yaptırdınız tüp bebeğinizi?Ayni paraya cok daha iyi hastanelere cok daha iyi doktorlara gidebirsiniz bence, doktorun yaninda emriyoligda labaratuarda cok onemli. Aynur hanima ben kontrol oldm ama daha esimin spermine bakmadan 2ay klomen kullandiktan sonra beni tup bebege yoneltti, memorial atasehirde yaptirdm tuo bebek evet ama once bi sorunum ne onu tespit et ona gore yapalim bu isi, sizin karariniz tabiki
Merhaba bende Medikal Park Nur hanım ve Aynur hoca arasında karar vermeye çalışıyorum. Hamilelik müjdesi aldığınız yaştayım 38Merhaba ben Nur Dokuzeylül hanımla ilk denemede pozitifi aldım çok şükür20 haftalık hamileyim. Arkadaş tavsiyesi üzerine şehir dışından tedavi için gittik. Nur hanım çok tatlı dilli, ilgili bir doktor, embriyolog Ferhat bey de öyle. Biz memnun kaldık. Tabi beklentiler de önemli.. hakkınızda hayırlısı olsun
Nur dokueglul de bu at transferim olacak allah izin verirse, emnriyolar donduruldu bence muhtesem bir doktor il disindan geliyorum tavsiye ederim embriyolog gerhat cengiz bey de cok ilgili her soruna herkezde net cevaplar alabiliyorsun fiyatlarda cok makul tavsiyemdirMerhaba bende Medikal Park Nur hanım ve Aynur hoca arasında karar vermeye çalışıyorum. Hamilelik müjdesi aldığınız yaştayım 38
ilk denemede pozitif netice almanız umut oldu. Sizi tüp bebeğe götüren nedenler neydi acaba?
2 olumsuz aşılama ve düşük amh var. Ama yumurtlama ve çatlamada gayet normal.
Merhaba mesajınızı şimdi gördüm. Nur hocadan randevu almak istedim ama izinliydi Aynur hoca ile görüşme yaptık. Bugun gonal f ile tup bebek tedavimize başladıkNur dokueglul de bu at transferim olacak allah izin verirse, emnriyolar donduruldu bence muhtesem bir doktor il disindan geliyorum tavsiye ederim embriyolog gerhat cengiz bey de cok ilgili her soruna herkezde net cevaplar alabiliyorsun fiyatlarda cok makul tavsiyemdir
Hayirli olsun insallah olumlu sonuclar aliriz sizin sorun neydi rezerv azligi mi benim pkos ve tek tupüm alinmisti. Bende bu hafta regli oldum transfer planlamasina gectik insallah mart cıkmadan transfer olacak allahim nasip ederseMerhaba mesajınızı şimdi gördüm. Nur hocadan randevu almak istedim ama izinliydi Aynur hoca ile görüşme yaptık. Bugun gonal f ile tup bebek tedavimize başladıkAllahım tamamına erdirsin sağlıkla sağlıklı hamilelik haberimizi alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?