• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Göztepe Medicalpark'ta tüpbebek yaptıranlar ve yaptıracak olanlar..

tanem87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
1.107
933
323
Temmuz ayı içerisinde 3. denemeyi düşünüyorum,
Bu hastanede tüpbebek yaptıran arkadaşlar yorumlarınızı alabilir miyim,
Doktorunuz kim,
Memnun kaldınız mı,
Labaratuvar ve embriyologları yeterli buluyor musunuz,
Fikir alışverişi yapalım..

Temmuz ayı içerisinde 3. denemeyi düşünüyorum,
Bu hastanede tüpbebek yaptıran arkadaşlar yorumlarınızı alabilir miyim,
Doktorunuz kim,
Memnun kaldınız mı,
Labaratuvar ve embriyologları yeterli buluyor musunuz,
Fikir alışverişi yapalım..
Merhaba, ben Dr.Aynur Erşahin ile tedaviye başladım. Çok iyi bir doktor, ekibi de çok iyi ve ilgili. Sormak istediğin başka bi şey varsa detaylı olarak yanıtlayabilirim. Ben doktorumdan çok memnunum istediğim zaman ulaşabiliyorum bu bence çok önemli.

selamlar kızlar Aynur Hoca ile çıktığım yolda çok şükür ikizlerime gebelik haberini aldım :) Çok mutluyummm Allah bin kere razı olsun, 6 başarısız tüp bebek denemesinden sonra sol kornual blokaj yapıldı, tek tüpüm kapıtıldı ve hamile kaldım. Darısı isteyen herkese inşallah

Ben de Aynur hocanın hastasıyım arkadaşlar. Bende düşük yumurta rezervi vardı. İlk randvumda testler yapıldı ve doktor bana göre kişisel bir tedavi çıkarttı. Doktorum bana embriyo pooling transferi yaptı ve bu sayede ilk seferimde ham,le kaldım. Bana dünyanın en harika dugusunu yaşattığı ve emekleri için onu size kesinlikle öneririm, hasta yaklaşımı o kdar kibar ve samimi ki doktorunuz değil bir büyüğünüz gb hissediyorsunuz. Allahım isteyenherkese nasip et yarabbim.

Ben de Aynur hocanın hastasıyım arkadaşlar. Bende düşük yumurta rezervi vardı. İlk randvumda testler yapıldı ve doktor bana göre kişisel bir tedavi çıkarttı. Doktorum bana embriyo pooling transferi yaptı ve bu sayede ilk seferimde ham,le kaldım. Bana dünyanın en harika dugusunu yaşattığı ve emekleri için onu size kesinlikle öneririm, hasta yaklaşımı o kdar kibar ve samimi ki doktorunuz değil bir büyüğünüz gb hissediyorsunuz. Allahım isteyenherkese nasip et yarabbim.

Ben varım canım ❤️ Çok ama çok mutluyum doktor hanımı tanıdım, her şeyi yapıyor gece gündüz ulaşıyorum, kesinlikle bir görüş derim

Merhaba, ben Dr.Aynur Erşahin ile tedaviye başladım. Çok iyi bir doktor, ekibi de çok iyi ve ilgili. Sormak istediğin başka bi şey varsa detaylı olarak yanıtlayabilirim. Ben doktorumdan çok memnunum istediğim zaman ulaşabiliyorum bu bence çok önemli.
Kac yasindasiniz bnde aynur hanimla tedaviye baslamak icin gorusdum ama cok kararsiz kaldim ilk denemenizmiydi

Ben de Aynur Hanıma gidiyorum dünyalar tatlısıdır , siz neden kararsız kaldınız, sorunuz varsa yardımcı olabilirim cnm
Canim ben ilk gorusmeye gttim muayenede oldim hatta ama sanki bana fazla bi aciklama yapmadi adetinin 2 yada 3 gunu gel bsslayalim dedi ilk oldugu icin cogu seyi bilmiyorum kndi yontemlerle bulmaya calisiyorum kafam bulandi iyice sizin ilk denemenizmi yasiniz kac birde

Back
X