Herhangi sıradan bir dişiyse o sıfat yanlış, ama öyle profiller var ki o sıfat doğru
yersiz yere büyütüyorsunuz ben dahil bir kişi daha açıkladı anlamını.Tanımadığımız bir insana şıllık diye suizanda bulunmak göz zinasından daha günah bence
yanlış anlaşıldım yahu:) demek istediğim bazı durumlarda nasıl profiller olduğu, kimlerin takip edildiği az çok tahmin edilebiliyor benim anlatmaya çalıştığım oydu. yoksa herhangi bir şekilde kimseyi zan altında bırakmak, karalamak asla amacım değil.
haklısınız tam olarak açıklamadan yazdım onu, hata ettim.Yazdiktan sonra okudum diğer mesajinizi :) Anladim sonradan ama daha bu tarz yorumlar gelir size yorum ilk sayfada olunca
yersiz yere büyütüyorsunuz ben dahil bir kişi daha açıkladı anlamını.
Bak ne diyorum bazı profiller bağırıyor diyorumTanımadığımız bir insana şıllık diye suizanda bulunmak göz zinasından daha günah bence
Bak ne diyorum bazı profiller bağırıyor diyorum
neden tanımadığınız adama zampara diyorsunuz?Ama biz konu mankeni zamparanın hangi profilleri takip ettiğini bilmiyoruz. Adam belki o bazı profillere değil de mutasıp kızlara ilgi duyuyor
Tatlış zaten dikkat ettiysen düzgün profiller ise yanlış o sıfat dedimAma biz konu mankeni zamparanın hangi profilleri takip ettiğini bilmiyoruz. Adam belki o bazı profillere değil de mutasıp kızlara ilgi duyuyor
Yolun acik olsun derim..Ciddi düşündgunuz insan sürekli instagram dan kızları takip etse tepkinz ne olurdu .
Takip ettiği kızların ruhu bile duymuyordur ki ..sana o takip ettiğin şıllıklarla mutluluklar, deyip ayrılırdım.
neden tanımadığınız adama zampara diyorsunuz?
neden tanımadığınız adama zampara diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?