• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözü dişarda olan adam!

Tanimadigi kizlari takip eden bir erkekle zaten ne ciddi dusunurum ne de vaktimi harcarim. Bu tarz erkekler aranan erkeklerdir. Akli basinda olgun oturakli bir adam zaten bunlarla ugrasmaz.

Ciddi düşünmezdim tabi ki sen dışında gözü başkalarına da kayıyo sonuçta

Şşştt Sen Hayırdır ? Derdim.. :KK53:

Neden ki ? Mesela hangi sosyal ağları kullananlar ciddiye alınmalı?

Ben kendim insanlarin gerçeklik algisini bozdugunu dusundugum icin sosyal medya kullanmiyorum. Hele ki tamamiyle görsellik ve begenilme kompozisyonu uzerine kurulu bir sosyal ag bana hitap etmiyor. Oturup gun boyu kendi özel hayatinin detaylarini fotograflayarak takipçilerine sunan ve başkalarinin özel hayatini takip eden bir erkegi ben ciddiye almam.

Sosyal medya kulturu gelişmiş bir ulke olsaydik belki bu dusunduklerimi dusunmeyebilirdim. Ne yazik ki bizim sosyal aglarimizda baskin olan karakteristik özellik sanat ve felsefe degil, yozlaşmiş siyaset ve ihtişamli sofralar. Tam da bu sebeple ben bu sahte dunyadan uzak duruyorum ve hayat arkadasimi da gercek dunyadan secmis olmak istiyorum.

Yani benim eşimde ünlü/fenomen kadınları takip eder hatta az önce birinin soyadını hatırlamadı bana sordu ve söyledim..Benim için sakıncası yok bende öyleyim fenomen bi erkeğe bakabilirim eğer bu haltı kullanıyorsan yaparsın kardeşim...Bunun adı güven benim kocam rihannaya iç geçirse nee geçirmese ne..sorun nerde olur ama biliyormusun örneğin iş yerinden herhangi bir kadın olursa ozaman işler değişir

ilişkinizin süreci ne kadar ?

Back
X