• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözü dişarda olan adam!

Beyfendi inkar ediyor yok efendim ben hayatına girmeden önce eklemiş kız daha yeni kabul etmiş vs yalanlar . Sizce kıza msj atıp ne zaman ekleme talebi diyee msj atsam kendimi küçük mü düşürmuş olurum :kızgın:

Beyfendi inkar ediyor yok efendim ben hayatına girmeden önce eklemiş kız daha yeni kabul etmiş vs yalanlar . Sizce kıza msj atıp ne zaman ekleme talebi diyee msj atsam kendimi küçük mü düşürmuş olurum :kızgın:
Ay sakınn.
Hem hangi birine atacaksın?
Söyle bakalım istediğim kızları sileceksin yoksa ben yokum de napacak :KK69:

Yolu verirdim hic gelemem oyle seye

Kıza mesaj falan atma hiç boşuna, basbayağı yalan söylüyor adam. Hem kızın belki umrunda bile değil adam ve cevap verme gereği duymayacak sana.

Ciddi düşünme ayrıca böyle bir tiple. Bu tarz adamlar asla değişmez ve hep inkar eder. Ulaşabildiği her ortamda da aranır halde antenleri uzatarak gezer. Tecrübeyle sabitlenmiştir.

Sürekli kızları mı takip ediyor yoksa bir tane mi kız var? Öyle bir profil çizdiniz ki ilk mesajınızda millet birbirine girdi.

Ve tabiki de küçültmeyin kendinizi kıza mesaj falan atarak.

Yılmaz'ı silecesin meseneden:KK48:
Böyle bir eğitici video vardı, ilişkiye başlarken izleyin ilerde gerekebilir :olamaz:

Benim 3 gün önce ayrıldığım çocukta öyledi:D hatta konu açmıştım.. Gir yorumları oku istersen...
Gerçi kavga ede ede bu sorunu çözmüştük ama ayrılmamızın alt yapısına oluşturmuş olabilir... :KK14:

Back
X