Gözü dışarı kayan erkek

yildiztozuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
189
380
103
Kizlar 1 senelik evliyim 5 aylik hamile.Benim eşim ben yanindayken güzel veya acik bir kiz görsün bakiyor ama baya bakiyor.Mesela dun cafeye gittik her tarafta güzel bakimli kizlar oturduğumuz yerde bizle konusuyor bakiyor konusuyor bakiyor.Dün denize gittik kuzenim de vardi güzel bir kiz ona da bakiyorda bakiyor.Şimdi demeyin yok adamin baktigina da karismayin gibisinden ama ben öyle takintili biri degilim.Çünkü bazen oluyor biz bile bakiyoruz.Ama benim gibi takintisi olmayan birinin bile gözüne carptigina göre artik işin dozunu siz düşünün.
Cafede otururken en son sirtimi döndürdm erkek kuzenlerim vardi onlarla muhabbet ettim o yanimdaydi ama arkamda kaldi hic sallamadim resmen 2 saat öyle yaptim güldüm espri muhabbet ama onun yuzune bile bakmadim.Eve gelince söyledi.Bakmadin vs diye.Bende dedim baksam nolur senin bana baktigin mi var dedim.Tartistik.10 günlüğüne ailemin yanina tatile geldim burada bunlarin mevzusunu yapip tartışmak istemedim ama sogudum gercekten hep bir mesafem oldu.
Gecen gün arkadasimin nisanina gittim.Yengesi demis iste arkadaşıma,benim esim için.X guzellemis ama gözü kayiyor kizlara bakıyordu diye.Cidden morelim bozuldu.Tartismak anlamsiz kimseyi duzeltemeyiz.Ama oyle taner birsey yapmak istiyorum ki onu bozacak duman edecek birseyler.Ne onerirsiniz?

Kadınlara bön bön bakan erkeklerin, ne kadar itici, hanzo, hatta sapık gibi göründüklerinden (kusura bakmayın lütfen yildiztozuu yildiztozuu , ama öyle), kadınların bundan ne kadar rahatsız olduklarından, böyleleri yüzünden sokağa rahatça, istediklerini giyip çıkamadıklarından falan bahsedin.
Biraz utanması varsa vazgeçer.

Senin kocan gibilerin acilen nesli tükenmeli, inşallah oğlun olmaz ya da olsa bile bu pis geni taşımaz :( kocan gibiler yüzünden bu ülkede kadınlar sokakta bile rahat gezemez oldu. Seni üzmek istemem ama kocan bu. Bi oğlun olursa düzgün yetiştireceğinden eminim ama huyu geçmez umarım çünkü gerçekten nesli tükenmeli. Evlenmeden önce nasıldı?

Kizlar 1 senelik evliyim 5 aylik hamile.Benim eşim ben yanindayken güzel veya acik bir kiz görsün bakiyor ama baya bakiyor.Mesela dun cafeye gittik her tarafta güzel bakimli kizlar oturduğumuz yerde bizle konusuyor bakiyor konusuyor bakiyor.Dün denize gittik kuzenim de vardi güzel bir kiz ona da bakiyorda bakiyor.Şimdi demeyin yok adamin baktigina da karismayin gibisinden ama ben öyle takintili biri degilim.Çünkü bazen oluyor biz bile bakiyoruz.Ama benim gibi takintisi olmayan birinin bile gözüne carptigina göre artik işin dozunu siz düşünün.
Cafede otururken en son sirtimi döndürdm erkek kuzenlerim vardi onlarla muhabbet ettim o yanimdaydi ama arkamda kaldi hic sallamadim resmen 2 saat öyle yaptim güldüm espri muhabbet ama onun yuzune bile bakmadim.Eve gelince söyledi.Bakmadin vs diye.Bende dedim baksam nolur senin bana baktigin mi var dedim.Tartistik.10 günlüğüne ailemin yanina tatile geldim burada bunlarin mevzusunu yapip tartışmak istemedim ama sogudum gercekten hep bir mesafem oldu.
Gecen gün arkadasimin nisanina gittim.Yengesi demis iste arkadaşıma,benim esim için.X guzellemis ama gözü kayiyor kizlara bakıyordu diye.Cidden morelim bozuldu.Tartismak anlamsiz kimseyi duzeltemeyiz.Ama oyle taner birsey yapmak istiyorum ki onu bozacak duman edecek birseyler.Ne onerirsiniz?

vala kocanınki ahlaksızlık. yanında karısı olsun olmasın hiçbir erkek bir kadına yer gibi bakamaz. bakmak var gözüyle yemek var. alacağın tedbir sadece konuşmamaktan öte olmalı ki haddini bilsin.

Gozuyle kadini yiyen adamlar.. o kadar igrenclerki.. midem bulaniyo resmen .. bak bekar biri bakarsa.. derimki bekar sanmistir bakar karsidakini ama kendide evli karsidakininde durumunu bilmiyor..kotu yaa.. bi kac kez basima geldi maalesef bekarken ayi gibi herifler bakinca onlarin yerine ben yerin dibine girmisligim var. Ha simdi hamileyim azda olsa medeni durumumu gosteriyo.. zaten degilkende bekarlar bakinca gulup gecerim,cahildir derim.. ama essek kadar herif babam yasinda bakarsa kusasim gelir. Esin gibiler cok itici

Günün birinde öküz gibi baktığı kadınlardan birinin abisi eşi tarafından bir temiz dayak yerse o zaman akıllanır belki.
Bu erkekler bakmaktan ne anlıyor hiç anlamıyorum ben de.

35 yildir annemde ayni dertten muzdarip ama malesef babam yasina ragmen degismiyor degismez. Annem hatta hep derki agarmis sakalindan da utanmiyo der Yani ya bu deveyi guduceksiniz ya bu diyardan gidiceksiniz

Bence bu meseleyi halledene kadar kocanızla dışarı çıkmayın böyle gözü fıldır erkeklerin yanındaki kadın olmak çok kötü görünüyo dışarıdan

Back
X