Gözü dışarı kayan erkek

Kizlar 1 senelik evliyim 5 aylik hamile.Benim eşim ben yanindayken güzel veya acik bir kiz görsün bakiyor ama baya bakiyor.Mesela dun cafeye gittik her tarafta güzel bakimli kizlar oturduğumuz yerde bizle konusuyor bakiyor konusuyor bakiyor.Dün denize gittik kuzenim de vardi güzel bir kiz ona da bakiyorda bakiyor.Şimdi demeyin yok adamin baktigina da karismayin gibisinden ama ben öyle takintili biri degilim.Çünkü bazen oluyor biz bile bakiyoruz.Ama benim gibi takintisi olmayan birinin bile gözüne carptigina göre artik işin dozunu siz düşünün.
Cafede otururken en son sirtimi döndürdm erkek kuzenlerim vardi onlarla muhabbet ettim o yanimdaydi ama arkamda kaldi hic sallamadim resmen 2 saat öyle yaptim güldüm espri muhabbet ama onun yuzune bile bakmadim.Eve gelince söyledi.Bakmadin vs diye.Bende dedim baksam nolur senin bana baktigin mi var dedim.Tartistik.10 günlüğüne ailemin yanina tatile geldim burada bunlarin mevzusunu yapip tartışmak istemedim ama sogudum gercekten hep bir mesafem oldu.
Gecen gün arkadasimin nisanina gittim.Yengesi demis iste arkadaşıma,benim esim için.X guzellemis ama gözü kayiyor kizlara bakıyordu diye.Cidden morelim bozuldu.Tartismak anlamsiz kimseyi duzeltemeyiz.Ama oyle taner birsey yapmak istiyorum ki onu bozacak duman edecek birseyler.Ne onerirsiniz?

Eşinizin burcunu merak ettim. Sevgiliyken de böyle miydi? Değişmesi zor gibi.

eşiniz eve köye sokulucak insan değil kusura bakmayın, kuzene bakmak ne demek
böyle giderse sokakta baktığı kadınların babalarına kocalarına gerek kalmadan aile içi felakate sebep olucak

Evlenmeden önce gözüme çarpan cok birsey olmamıştı veya dikkat etmedim ya da bir iki olunca üstünde durmadim.
Eşime göre kendisi bakmiyor ama.Hani öyle çok bi cinsellik meraki da yoktur bu zamana kadar birseyine de rast gelmedim ama son zamanlarda bu huyunu farkettim.Yolda yürürken gecer bi sortlu bayan saniyelik bakar kafasını çevirir ama sabit bir yerde otururken bakar cevirir muhabbet eder sonra bakar vs.Bende diyorum insan etrafina bakmak ister denk gelir vs diye kendimi avutuyorum.Bilmiyorum yani morelim bozuk

Babamda boyle onun yerine ben utanıyorum arabadayken bile bakar bogasim gelir. Biri yanindan gecerken bakar gectkten sonra arkasini dönüp bakar o kadar sinir bozucuki bi de babam baktiginin farkinda bile degil söyleyince bakmadim diyo ne zaman baktim diyo. Huy bu 46 yaşında hala degismedi degiscegine ihtimal bile vermiyorum :sinirli:

Maalesef eşiniz gibi adamlar yüzünden, sokakta başımızı kaldırıp yürüyemez olduk.
Siz kendi açınızdan haklısınız.Bir de eşinizin, bakışlarıyla taciz ettiği bayanları düşünün...

Yani ben olsam gözünü oyarim da ama dedigin gibi disari vikinca baglayamazsin ya adami. Aklima soyle bisey geldi bir yere gidip geldiginde ayyy adam okuz gibi bana bakti sinir oldum gicik oluyorum boyle tipe salak midir nedir falan diye anlatsan biyle ne yapar acaba?
Yani bu sefer de ters tepip seni bir yere cikarmazsa diye endiselendim de

"Kocan gibiler yüzünden rahat edemiyoruz " deniyor.
Oysa biraz önce öğrendim ki , bön bön bakılmasını seven kadınlar furyası da varmış.

Kuzeninize baktigina gore diyecek bir şey kalmamış yatıya misafir cagirmayin yanlışlıkla odalarına girer maazallah ben oyle adama guvenmem.

Cok itici ben ozellikle bakarim bakiyor mu diye bazen farkinda olmuyor mutlu oluyorum.acikca uyarin cok saygisizca

Bu konularda değil. Çünkü bu ahlak ve karakter meselesidir.
Kadın ya da erkek isterse amuda kalksın , ruhlarında varsa değişmez.

Benim eşimde bakardı ederdi bende çok sinirlenirdim
dediğimi yaptım adam öyle bakındığını görmedim

Bu konularda değil. Çünkü bu ahlak ve karakter meselesidir.
Kadın ya da erkek isterse amuda kalksın , ruhlarında varsa değişmez.

aslında sadece kadın veya erkek ruhunu beslemeliyiz asıl mesele bu bence
kapalıyım kendi annemle yaşıyoruz elbise giymem
eşim dedi ki vücudunu görmek istiyorum dedi
hiç elbise giymiyorsun dedi şaşırmıştım
ben hep erkek gibi yetiştirmişim kendimi

Kizlar 1 senelik evliyim 5 aylik hamile.Benim eşim ben yanindayken güzel veya acik bir kiz görsün bakiyor ama baya bakiyor.Mesela dun cafeye gittik her tarafta güzel bakimli kizlar oturduğumuz yerde bizle konusuyor bakiyor konusuyor bakiyor.Dün denize gittik kuzenim de vardi güzel bir kiz ona da bakiyorda bakiyor.Şimdi demeyin yok adamin baktigina da karismayin gibisinden ama ben öyle takintili biri degilim.Çünkü bazen oluyor biz bile bakiyoruz.Ama benim gibi takintisi olmayan birinin bile gözüne carptigina göre artik işin dozunu siz düşünün.
Cafede otururken en son sirtimi döndürdm erkek kuzenlerim vardi onlarla muhabbet ettim o yanimdaydi ama arkamda kaldi hic sallamadim resmen 2 saat öyle yaptim güldüm espri muhabbet ama onun yuzune bile bakmadim.Eve gelince söyledi.Bakmadin vs diye.Bende dedim baksam nolur senin bana baktigin mi var dedim.Tartistik.10 günlüğüne ailemin yanina tatile geldim burada bunlarin mevzusunu yapip tartışmak istemedim ama sogudum gercekten hep bir mesafem oldu.
Gecen gün arkadasimin nisanina gittim.Yengesi demis iste arkadaşıma,benim esim için.X guzellemis ama gözü kayiyor kizlara bakıyordu diye.Cidden morelim bozuldu.Tartismak anlamsiz kimseyi duzeltemeyiz.Ama oyle taner birsey yapmak istiyorum ki onu bozacak duman edecek birseyler.Ne onerirsiniz?

Neden bu kadar çabuk çocuk yapıyorsunuz ? Ne bileyim çocukla birlikte istemedende olsa iyice salacaksınız o zaman adam iyice dışarıya kaçacak herhalde daha şimdiden böyleyse.

Bakimli olmakla ne ilgisi var ben kendimi ona begendirmek icin degil kendime saygimdab bakim yaparim.Insanda bi huy varsa istersen angeline jolie ol yine aldatilirsin.Gördüğümüz için.Mesele karakter.

Bak ne yap bence biliyor musun? onu katakulliye getir, bir gün onun hiç tanımadığı bay bayan iki arkadaşınla aynı ortamda bulun, o da kadına baksın SONRA ADAM ONU BİR GÜZEL DÖVSÜN ! Neden karıma baktın diye..

Belki o zaman akıllanır, bu arada ben gayet ciddiyim !

Back
X