Gözü dışarı kayan erkek

Ben açıkça suratlarına off filan diyorum ki kafalarını bir çeviriyorlar ben öyle tepkiler verdiğimde.. Abaza'lar maalesef bunlar genelde Türkiye'de var
Inan bana. Bende aynisini yapiyorum ne bakiyon ozellikle araba kulanirlarken gecip bakiyorlar pislikler oyle bi bakis atiyorum ki. Pisman oluyorlar baktiklarina

Inan bana. Bende aynisini yapiyorum ne bakiyon ozellikle araba kulanirlarken gecip bakiyorlar pislikler oyle bi bakis atiyorum ki. Pisman oluyorlar baktiklarina
Şunu algılayamıyorlar , bir kadın sadece hoşlandığı kişinin ona bakmasından rahatsız olmaz onun haricinde geriye kalan kadın erkek herkesin bakışları beni rahatsız ediyor

Kizlar erkekleri kesinlikle savunmuyorum ama hem cinslerimizde olmuyor kadin xemek cinsellik demek onlarda giymis mini etekleri cikartmis gogus dekoltesini geciyor dogum yapmis kadin vucudu catlamis kadinin gogusleri sarkmis yeni gorunce cekiyor ben bile esimledisari cikfigimda mini etekler sortlar dekolteler viymis yanimizda gecince ben bakiyorum hatta gidincede arkami donuyom ve esim bunu gorurse uzulurumv ve rahatsiz olurum herseyxen once her turlu halti yoyen erkeke bisi olmuyor yine birborine zarar ve uzen ve herseye sebep olan bemcinslerimiz bayanlar evli erkeklerle beraber olan mi yani bunlari yetistiren hic mi kizim yapma bole dir 46 yasindaki babam bakiyor diyorsun 70 yasindaki adam da bakiyo haksiz deil kac yasinda olursan ol ruhun genc ruhen yaslanmiyorsun hepsi bakiyor kendini o duruma koy sonra kimse bakmasin sizce kim suclu biz kadinlar bakiyoruz bide erkekleri dusunun lutfen arkadaslarimiza ailedeki kizlara soylemek gerek evli kadin kendini belli eder muhakkak peki ya erkek belli xeil oyuzden birbirimize bunu gapmamaliyiz cunku oyleleri bin kati yasasin dien bir suru ah aliniyor ben oyle kizlari gorunce sahsen bir yanim tiksiniyor ondan bir yanim sansli hissediyorum iyiki bu duruma dusmeden sadece birine aidim iyiki. Ir kadin bana beddua etmicek
Ve esime dedigim zaman kadinlara nasil bakiyorzun dedigimde kadinlar altin dir gercek ve sahtesi var nasil yani dedim git kuyumcuya tektas al 1000 tl ve uzeri ama aynisi takicilarda tuhafiye lerde 5 tl 10 tl hangisini alir saklar sin ozen gosterirsin tabiki gercegini sadece senin herkesin eline koymazsin hatta hickimsenin pahali ve sadece sana ait ve ondan bir tane var
Ama sahtesi herkedin elinde kenara atarsin olmadi tekrar alirsin nasilsa 5 tl ya iste buda boyle benim icin en azindan boyledir dio dusununce hakikatende oyle altinfakilarim var kutuda saklarim ama sahtebir yuzuk aldim inanin zuan buzdolabin uztunde yada bir yere koyuyorum. Onemli deil lazi. Olunca alirim olamazsa aman bisver onemsemiyorum

Görüntüsü nasılsa içeriği de aynen öyle olan bir yazı yazmışsınız, tebrik ediyorum.

Kizlar 1 senelik evliyim 5 aylik hamile.Benim eşim ben yanindayken güzel veya acik bir kiz görsün bakiyor ama baya bakiyor.Mesela dun cafeye gittik her tarafta güzel bakimli kizlar oturduğumuz yerde bizle konusuyor bakiyor konusuyor bakiyor.Dün denize gittik kuzenim de vardi güzel bir kiz ona da bakiyorda bakiyor.Şimdi demeyin yok adamin baktigina da karismayin gibisinden ama ben öyle takintili biri degilim.Çünkü bazen oluyor biz bile bakiyoruz.Ama benim gibi takintisi olmayan birinin bile gözüne carptigina göre artik işin dozunu siz düşünün.
Cafede otururken en son sirtimi döndürdm erkek kuzenlerim vardi onlarla muhabbet ettim o yanimdaydi ama arkamda kaldi hic sallamadim resmen 2 saat öyle yaptim güldüm espri muhabbet ama onun yuzune bile bakmadim.Eve gelince söyledi.Bakmadin vs diye.Bende dedim baksam nolur senin bana baktigin mi var dedim.Tartistik.10 günlüğüne ailemin yanina tatile geldim burada bunlarin mevzusunu yapip tartışmak istemedim ama sogudum gercekten hep bir mesafem oldu.
Gecen gün arkadasimin nisanina gittim.Yengesi demis iste arkadaşıma,benim esim için.X guzellemis ama gözü kayiyor kizlara bakıyordu diye.Cidden morelim bozuldu.Tartismak anlamsiz kimseyi duzeltemeyiz.Ama oyle taner birsey yapmak istiyorum ki onu bozacak duman edecek birseyler.Ne onerirsiniz?

Dışarıya bir dahaki çıkışınızda siz de o baktığı kızlar gibi süslenip öyle giyinin, hatta biraz tehlikeli olacak ama siz de bakın erkeklere ama arkalarından bakın erkekler görmesin ki bakışma olmasın :)

Seviye belli iste. Yok sahteymis yok gercekmis. Kocasi bal gibi de bakiyor, bununki de fakir tesellesi iste.
Dalga gecin siz ancak zen boyle dedin die kocam oylemi hic tanimadiginiz insan lar a boyle agir elestiri yapiyorsunuz buda sizin seviyeniz iste fakir teselliymis bal mısş bence soyle demek yerine bi once bu kadin zaten kendinden emin olsaydiniz boyle ne bana laf atmazdiniz nede tanimadiginiz birisine bakiyor die o günaha girerdin
Ben size sadece bir erkegin görüşunu soyledim bu erkek benim esim deil belki bir arkadasim da olabilir di. Yani acaba o zaman nasil bir yorum yapacaktiniz?
Bakan zaten bakar sizin yaninız da bakmaz sa siz yokken bakar artik ALLAH la onlarin arasinda. Bir kadin olarak da bakiyoruz sadece o anlamda mi bakiliyor
Yazik erkekler hertürlü halti yer ama hele bi eşinize sorun ayyy bu adam bunu yapmis sizce bizim gibi ayyy hayvan ahlaksiz mi? Yaksa aman bize ne nerden gördun gözunle gördün mü ki boyle diyorsun. Adama iftira atiyorsun derler. Bu yorumu yapanlar da bizim suan konuyu acip ve kendi esinden bahsettigimiz eslerimiz işte

Esiniz bilerek yapmiyor diye dusundum ama insanlarda fark edebilir olduysa biraz uyarmalisiniz.Cok da abartip dikkatini kaydirmayin.

Kizlar erkekleri kesinlikle savunmuyorum ama hem cinslerimizde olmuyor kadin xemek cinsellik demek onlarda giymis mini etekleri cikartmis gogus dekoltesini geciyor dogum yapmis kadin vucudu catlamis kadinin gogusleri sarkmis yeni gorunce cekiyor ben bile esimledisari cikfigimda mini etekler sortlar dekolteler viymis yanimizda gecince ben bakiyorum hatta gidincede arkami donuyom ve esim bunu gorurse uzulurumv ve rahatsiz olurum herseyxen once her turlu halti yoyen erkeke bisi olmuyor yine birborine zarar ve uzen ve herseye sebep olan bemcinslerimiz bayanlar evli erkeklerle beraber olan mi yani bunlari yetistiren hic mi kizim yapma bole dir 46 yasindaki babam bakiyor diyorsun 70 yasindaki adam da bakiyo haksiz deil kac yasinda olursan ol ruhun genc ruhen yaslanmiyorsun hepsi bakiyor kendini o duruma koy sonra kimse bakmasin sizce kim suclu biz kadinlar bakiyoruz bide erkekleri dusunun lutfen arkadaslarimiza ailedeki kizlara soylemek gerek evli kadin kendini belli eder muhakkak peki ya erkek belli xeil oyuzden birbirimize bunu gapmamaliyiz cunku oyleleri bin kati yasasin dien bir suru ah aliniyor ben oyle kizlari gorunce sahsen bir yanim tiksiniyor ondan bir yanim sansli hissediyorum iyiki bu duruma dusmeden sadece birine aidim iyiki. Ir kadin bana beddua etmicek
Ve esime dedigim zaman kadinlara nasil bakiyorzun dedigimde kadinlar altin dir gercek ve sahtesi var nasil yani dedim git kuyumcuya tektas al 1000 tl ve uzeri ama aynisi takicilarda tuhafiye lerde 5 tl 10 tl hangisini alir saklar sin ozen gosterirsin tabiki gercegini sadece senin herkesin eline koymazsin hatta hickimsenin pahali ve sadece sana ait ve ondan bir tane var
Ama sahtesi herkedin elinde kenara atarsin olmadi tekrar alirsin nasilsa 5 tl ya iste buda boyle benim icin en azindan boyledir dio dusununce hakikatende oyle altinfakilarim var kutuda saklarim ama sahtebir yuzuk aldim inanin zuan buzdolabin uztunde yada bir yere koyuyorum. Onemli deil lazi. Olunca alirim olamazsa aman bisver onemsemiyorum
Ahhh ahh dedim okurken.Kadin demek cinsellik demek degil nolur yapmayin ya.Baciyiz ablayiz anneyiz o kadar cok rolumuz var ki.Dogum yapan kadinlarin uzulsun mu catladim diye bedenden mi ibaret insanlik?Yazinizi tek tek yorumlamak isterdim ama neyse dedim.Yuzuk meselesi de tamamen yanlis bir dusunce.Kapali bir kadin olarak söylüyorum .Ben acanlaradan rahatsiz degilim .Esim bakar diye de uzulmem .Herkes serefini yasar.

Ahhh ahh dedim okurken.Kadin demek cinsellik demek degil nolur yapmayin ya.Baciyiz ablayiz anneyiz o kadar cok rolumuz var ki.Dogum yapan kadinlarin uzulsun mu catladim diye bedenden mi ibaret insanlik?Yazinizi tek tek yorumlamak isterdim ama neyse dedim.Yuzuk meselesi de tamamen yanlis bir dusunce.Kapali bir kadin olarak söylüyorum .Ben acanlaradan rahatsiz degilim .Esim bakar diye de uzulmem .Herkes serefini yasar.
Yüzuk sadece bir ornek ti aslinda bir cumle duymustum kimse kimsenin mezarina girmez kisi kendinden sorumlu herkes yaptiklarinin bedelini yaşar bendw kapaliyim acik giyinen etrafimdaki cevremde var arkadaslarimda hic oyle bir niyetleri yok. Bakimlilar gayet ve cok da severim ve hele aman su erkek bana baksin die de giyinmiyorlar konu sahibi demuski kocam etrafindakilere bakiyor bende kendimce bir yorum da bulundum burasi hakaret yeri deil. Biz bu kadinlar kulubune üye oluyoryz hepimiz ayni yorumu yapacak deiliz ve herkesin kendince fikri var yanlis sa birbirimize anlagir duzelttiriz bu gerek deil ki hakaret veya dalga gecilsin die birbirimizi tanimadan sevip elestiriyoruz ve size bunu demiyorum bazi arkadaslar kendi uzerine almis konuyu ve ona gore kendilerince dalva geciyorlar herkesin ozeli yine kendine Kadin cinsellik degil demissiniz size tek bir soru soracam ama net ve kisa
Siz kapaliyim demissiniz. Peki yaninizdki bir arkadasiniz da şortlu ve sırt dekoltesi oldukça derin ve yanyana yürüyorsunuz.
Sizce erkek kime bakar.

Bir hatam varsa kusura bakmayin siz buyuvumsunuz affedin bu bayramda kesinlikle hakaret icin deil ben hemcinslerimi nerde olursa olsun kim olursa olsun onu sever ve nerde hakarete ugrarsa savunurum
Simdiden kurban bayraminiz mubarek olsun buyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerinden optüum ....

Dalga gecin siz ancak zen boyle dedin die kocam oylemi hic tanimadiginiz insan lar a boyle agir elestiri yapiyorsunuz buda sizin seviyeniz iste fakir teselliymis bal mısş bence soyle demek yerine bi once bu kadin zaten kendinden emin olsaydiniz boyle ne bana laf atmazdiniz nede tanimadiginiz birisine bakiyor die o günaha girerdin
Ben size sadece bir erkegin görüşunu soyledim bu erkek benim esim deil belki bir arkadasim da olabilir di. Yani acaba o zaman nasil bir yorum yapacaktiniz?
Bakan zaten bakar sizin yaninız da bakmaz sa siz yokken bakar artik ALLAH la onlarin arasinda. Bir kadin olarak da bakiyoruz sadece o anlamda mi bakiliyor
Yazik erkekler hertürlü halti yer ama hele bi eşinize sorun ayyy bu adam bunu yapmis sizce bizim gibi ayyy hayvan ahlaksiz mi? Yaksa aman bize ne nerden gördun gözunle gördün mü ki boyle diyorsun. Adama iftira atiyorsun derler. Bu yorumu yapanlar da bizim suan konuyu acip ve kendi esinden bahsettigimiz eslerimiz işte
Yazdiklarini anlamak icin baya bi caba harcamam gerek o kadar vaktim yok.

Bazı karakterli ADAM lar var ki, bir bayanla konuşurken gözlerine bakmıyor bile, farklı bir yere bakarak konuşuyor..
Bir bayanla tokalaşmıyor..
Tv de açık bir görüntü görünce kafasını çeviriyor hemen kanalı değiştiriyor..
Bunlar bahsettiğimiz erkeklerin dışında ADAM..
Allah böyle insanların sayısını artırsın, çok isterdim böyle bir eşim olmasını..
oyle adamlarin sapitmasi cok pis oluyor ama...

Yazdiklarini anlamak icin baya bi caba harcamam gerek o kadar vaktim yok.
Wakitleriniz sadece birini bulup hakaret edim belli zaten anlamak deil belliki bir yaraniz var. Öfkelisiniz bisi diyemem lutfen bir daha muhatabim olmayin bu yazimi 10 yıl gecse ve hala kadinlar kulubu varsa okuyup muhakkak anlayan biri olcak her kesin bakiş açısı farkli algılar bu yüzden herkesin kendin ce yorumu farkli ya görüşü hayat bakışı bu da bizim insan oldugumuzun kanitiya tekrar bunu goruyoruz. Rabbime binlercene kez sukurler olsun bu kurban bayramda herkesin tekrardan bayramini kutlarim

Pislik ya,böyle erkeklerden iğreniyorum. Dün yaratığın yanında karısı çocuğu var ona rağmen gözünü ayıramadı bizim masadan. Gidip rezil etmek vardı ama.. çok üzücü senin için ama eşin pisliğin teki.

Back
X