• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözüm kaydi kusura bakma:(((

adam lömbür lömbür döt seviyor demekki..

bızımkı o poponun altında ezıldı,onun hıncını bızden çıkarıyor..

Allah iyiliğinizi versin . Beni ne güldürdünüz :) şu halimle bile güldüm. Bu yorumlar yüzünden bu kadın adamı boşar. Görende bi yerde uygunsuz bastı zanneder.

vatandaşın birinin mantıklı yada değil bir sıkıntısı varmış. onun için bu problemmiş. burda paylaşmış.

HERKESE DİYORUM PEKİ BU SALDIRI NEDEN..

arkadaşa farkındalık yaratmaya çalışıyoruz,biraz kıskançlık problemi var..ama bu gerçekten problemse ne dersek diyelim boş:31:

Ego degil sadece sapikca baktigini düşünüyorum
Ayrica kendim 175 boyunda 64 kilo bi bayanim dikkat ederim her zaman
ALLAH KORUSUN

Kusura bakmayın ama tavrınız bana da itici geldi. Kilonun her zaman "kendine dikkat etmemekten" kaynaklandığını sanıyorsunuz belli ki. Ama hastalıklar, ilaçlar vs. de kilo yapabilir. Ayrıca siz küçümseyebilirsiniz ama demek ki eşinizin dikkatini çekmiş.

Not: Kilolu değilim.

Son düzenleme:
hayatı sadece cinsellik olanherşeyden cinsellik arayan insan böyle düşünür.:)
bunada diyecek sözüm yok. düşünceyi değiştiremem.:34:
ama bütün erkekler sapık değil. bunu anlyın. garip olan herşşeye dikkat çekene şununla sevişsem diye her erkek bakmaz.
garibine gitmiştir . bu neden böyle şanzımanlı çamaşır makinesi gibi biir o yana bir bu yana sallıyor allaalla diye bakmıştır:27::27:.

Ben sapık demedim. anlık dışında bakılmasının hoş olmadığını vurguladım. gerçekten normal bişey mi sizin için.

Biz sapığız ama arkadaş değil...
Eşinin yeğenine bile ilgi duyabileceğini düşünmüştü ya...

Konu sahibi şu yeğen meselesi çözüldü mü merak ettim..
Burda forumcak birbirimizi yemiştik eşinizin yeğeni yüzünden.
Konuyu açıklığa kavuşturursak bizde rahatlarız.

ayy o konumuydu. eşi dayıydıda yeğenine para yolladı diye adamı sapık yapmıştıaşık ona demişti..
o konudada demiştim bana biri bunu diyecek erkek olsam o diyeni anında boşardım.bir insana yapılacak en büyük hakaret ve iftira bu olmalı.

Ben bakmıyorum o da bakmasin
Cokmu sey istiyorum
Sevgili degiliz evliyiz ya
Anlik olsa fark edemem ki zaten
Bu arada kilolu kisa boylu olupta dediginiz gibi seksi olan ben hic gormedim
Kilolu kisa olanlara da iyi ekmek cikti bu k9nudan ha

baktı da ne oldu yani?hani adama uzun uzun baksa ,baktığı kadın rahatsız olsa anlarım da..bu kadar da kıskanç olmayın yahu..evet çok şey istiyorsunuz,at gözlüğü takın bari adama...
üstelik sizin gibi yeğeninden bile kıskanan biraz da huysuz bir eşe sahip adam,ona rağmen özür diliyor sizden...

ayrıca ben de 170 cm,55 kiloyum,ama benim "taş" gibi olmam:12::12: eşimin balık etli kadınlara bakmasını engellemiyor..valla bakıyor ve hatta bana kilo al da azıcık popon oılsun diyor:):)

Kıza gözü kayan eşin, ama sen hiç tanımadığın bir kadın için neler demişsin. Kilo sadece yeme içme değil, çeşitli hastalıklardan ilaçlardan da oluyor insan hiç bir zaman ne oldum dememeli.

Ayrıca eşini kafasını çevirirken görmüşsün, önünü göremesin diyorsan anca gözünü bantlaman lazım. Kıskanma da kararında olunca güzel.

Back
X