• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözüm seğriyor :((

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
Sağ gözümün alt kısmı dünden beri seğiriyor ya.Dün dedim yatayım dinleneyim geçer.Bugün aynı hiç geçmedi.Beni delirtiyor resmen.Çok rahatsız ediyor.Doktora da gidemiyorum hafta sonu girdi.Randevu alsam bugüne alınmıyor.Bunun bi çözümü var mıdır.Bi bitkisel çözümü ya da önerebileceğiniz birşey var mıdır arkadaşlar.Yorumlarınızı bekliyorum :(

Hiç böyle bir durumu yaşayan yokmu arkadaşlar,biraz telaş yaptım yapmam gerekir mi??

ben yaşadım bunu hemde haftalarca, doktora da gitmedim.
kendiliğinden geçti.
sanırım stres ve yorgunluktan oluyor.
çok sinir bozucu.

Benim 6.his belirtisi göz seğrimesidir, ve gözüm seğridiği an aklımdan kötü bişey geçer ve o mutlaka o gün gerçekleşir ama seninkisi rahatsızlıkmış gibi geldi bana :44:

Herkes yasiyor bunu korkmayin onemli birsey degildir pit pit kipirdiyor dimi :))
Stresten gerginlikten olabilir hep oneriyorum bunu ben yapiyorum gozlerimin yoruldugunu hissedince..
Papatya cayina gazli bez batirip gozlerimin ustunu kapatiyorum 15 dk bekletiyorum oyle.
Vaktiniz varsa deneyin isterseniz gecer mi bilmem ama goz yorgunluguna iyi geliyor.

Herkes yasiyor bunu korkmayin onemli birsey degildir pit pit kipirdiyor dimi :))
Stresten gerginlikten olabilir hep oneriyorum bunu ben yapiyorum gozlerimin yoruldugunu hissedince..
Papatya cayina gazli bez batirip gozlerimin ustunu kapatiyorum 15 dk bekletiyorum oyle.
Vaktiniz varsa deneyin isterseniz gecer mi bilmem ama goz yorgunluguna iyi geliyor.

teşekkür ederim öneriniz için deneyeceğim :)

ben göz doktoruna sormuştum, kas kaybıyla ilgiliymiş,masaj yapmak gerekirmiş o bölgeye.

Dert etme, benim sağ gözüm 2 haftadır gece gündüz seyriyor. Yorgunluk, stres, bilgisayar derken gözler de isyan ediyor haliyle.

Benimde bazen olur. Çok korkarım ve hiç sevmem göz seğirmesini ama sağ göz kötü değildir sanırım..
Pamuğu çaya batırıp gözlerinin üzerine koyup biraz dinlen bakalım...

patatesi de deneyebilirsiniz. ortadan ikiye kesip gözünüze koyabilirsiniz.

çok geçmiş olsun

Back
X