Gözüm üstünde

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
Kızlar bir sorunum var ama nasıl aşıcam bilmiyorum.
sürekli eski sevgililerimi stalklıyorum :KK53: şimdi diceksiniz ki işin mi yok var hemde yoğun çalışıyorum ama merakım hiç geçmiyor. Yorgun argın eve gelmiş olsam bile illaki açıp bakıcam. Bir ara bütün uygulamaları telefondan sildim ama en fazla 2 gün dayanabildim. Size de böyle oluyo mu telefonu kırsam çözümmü 22 yaşındayım :KK53: he birde görüyorum mesela adam gezmesinde tozmasında gayet mutlu sinir oluyorum :mad:

Elin adamindan size ne konu sahibesi ne bu sahiplenme?mutlu veya degil ne takiyorsunuz size zarar veren insanin halini takarsiniz kafaya normalde bana bunu yapti diye ama ay bosverin isinizmi yok derdinizmi yok dedigim gibi elin adami mesafesindedir esiniz degil birsey degiln dusunmeyin silin gitsin

yaşın 22,meraklı çağlar...ileride inan açıp bakmak aklına bile gelmeyecek çünkü hayatta farklı sorumlulukların olacak.kitap oku veya bi hobi edin dikkatini dağıt.bi de gezmesine sinir oluyosun napçak adam yas mı tutacak? sen de gez:rolleyes:

Ee sizden ayrıldılar diye dünyanın sonu mu geldi. Napicaklardi kapınıza köle olup affet beni demelerini mi istiyorsunuz ??

Bence abartılacak bir durum yok,bizim yaşlarımızdaki çoğu kişi bakar diye düşünüyorum.
Ben de bakıyorum böyle eski takıldıklarıma,onların arkadaşlarına falan arada.
Sevdiğimden mi? Yoo.İşsizlikten.:KK53::KK53:

Kızlar bir sorunum var ama nasıl aşıcam bilmiyorum.
sürekli eski sevgililerimi stalklıyorum :KK53: şimdi diceksiniz ki işin mi yok var hemde yoğun çalışıyorum ama merakım hiç geçmiyor. Yorgun argın eve gelmiş olsam bile illaki açıp bakıcam. Bir ara bütün uygulamaları telefondan sildim ama en fazla 2 gün dayanabildim. Size de böyle oluyo mu telefonu kırsam çözümmü 22 yaşındayım :KK53: he birde görüyorum mesela adam gezmesinde tozmasında gayet mutlu sinir oluyorum :mad:
yaş 22 ve eski sevgiliLER... maşallah

kız kocamı takip etmiyorum ben :D
bırak bırak çok inceleme geçmişi geçmişte bırak sen..

Back
X