GÖZÜMDE BİTEN ANNEM..

canım benim yaşnızlıktan, annenin ilgisizliğinden bunalmışsın belli ki. annenin belki bi rahatsızlığı vardır, o yüzden böyle davranıo olabilir. sen kendinden mesulsun, sana yakışanı yapmaya devam et gönlünü yap annenin, kırma ama kendini yıpratma duygusal olarak. görüosun işte değişmiosa takma, he de geç, tartışmaya bile girme. kendine uğraşlar bul odanda, örgü örmek, kitap okumak, evi temizlemek düzenlemek... örgü örmek mesela acaip stress attıran bi hobi. annenin sözlerini duymamış gbi dvm et. eğer konuşup ikna edebiliosan dr götür ama ona da yanaşmıosa sen kendi psikolojini sağlıklı tutmaya çalış.

Oda mi annesinin gönlü için oda falan toplar. ?
Annesinin gonluyle alakasi yok insan kendi odasni yatagni toplamaz mi dolabni katlamaz mi kirli camasrlarni banyoya atmaz mi yapmiyor benm kardesm bn pis mutluyum toplamayn diyr ama misafr geliyr odaya grer falan diye topluyrz misafiride gec oda oyle daginik pis durur mu sence hergun hergun ?? Benim annem dukkan isletiyr hem 48 yasinda dukkandan eve gelnce bide onun odasni mi toplayack ayip degil mi ?? O da senden 1 yas kucuk yani

Annesinin gonluyle alakasi yok insan kendi odasni yatagni toplamaz mi dolabni katlamaz mi kirli camasrlarni banyoya atmaz mi yapmiyor benm kardesm bn pis mutluyum toplamayn diyr ama misafr geliyr odaya grer falan diye topluyrz misafiride gec oda oyle daginik pis durur mu sence hergun hergun ?? Benim annem dukkan isletiyr hem 48 yasinda dukkandan eve gelnce bide onun odasni mi toplayack ayip degil mi ?? O da senden 1 yas kucuk yani
Ha biz hic benzemiyoruz ki o zaman. Aksine bem toplarım hep etrafı. Kahvaltısını hazırlayıp uyandiririm, beklemediği anda kahvesini yapar getiririm.

O zmn kendin icin yasiycakdin artik kuzum.
Su gune kadar cabaladinda ne oldu? Senden kotu yok kesin.
Goster bakalim bi sefer cirkef, asi evlat yuzunu.
Degerini anlar belki.

Anne var anne var boyle yazinca anlasilmiyo ama:p

Demek ki senin annemin sifati anne kendisi değil sen bir evlat olarak yapmak gerekeni yap o haketmiyor falan diye düşünme bir anneye yapılması gerek o yap o haketmese de vicdanin rahat olsun mevla katinda sen sorumlu olma

Hep derin eğer bir şekilde hakka gidilecekse hakkına girilen ol mevla katinda sorumlu olma

Gece başını yastığa koyduğunda vicdanın rahat olsun

Bu dünyada kimseyi memnun edemezsin bu değişmez bir kural

Sana hayatımdan öyle örnek verirdim ki sasardin

Neyse

Sen iyi ol başkalarına bakma annen de olsa:KK14:

Back
X