Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetiği yaptırıdm ama gözümdeki morluklar hala geçmedi 22.günüm bugün ve ben güneş kremi kullanmadm aynı şeyi yaşayan varmı güneş kremi kullanmadan morluklarınız geçtimi
Burun estetiği yaptırıdm ama gözümdeki morluklar hala geçmedi 22.günüm bugün ve ben güneş kremi kullanmadm aynı şeyi yaşayan varmı güneş kremi kullanmadan morluklarınız geçtimi
Merhaba morluklar bazilarinda kalici oluyormus ama senin icin bunu soylemek daha cok erken 22 gunun mesela benim morluklar 7 ayda gecti sonra gozumun hafif hemen altinda kenarda biraz kalmisti ama 9 ay olunca o da gecti ilk gunlerde bunlar normal olbiliyor bunye ye vede kesinlikle ameliyat oldugun doktorun tekniginede bagli oldugunu dusunuyorum cunki bi arkadasim ilk ameliyatinda burnu nerdeyse hic degismemis olmasina ragmen kamion carpmisa donmustu sonra revizyon oldu baska doktora ve yapilan islemin cok daha agir olmasina ragmen morlugu nerdeyse hic olmamisti senin gecer bence daha cok yeni umarim yardimci olabilmisimdir