Gözümden akan yaşların hesabını allah sorsun dedi

yaaa doğruyu söylemek zorunda mısın oyundan deme sen de .... onlar da görücü gelsin ne yani
Anneme kız kardeşime erkek kardeşime söyledim oyunda bana yardım eden kişi bu demiştim o yüzden yalan söyleme durumum yok :'(

Canım mutlaka internetten tanışıp evlenip mutlu olanlar vardır ama anneni biraz olsun dinle ve aklı selimle düşün derim. 3 sene uzun bir süre artık aşk mantığın önünde gidiyor, annen olmaz dedikçe sevgilin yüceliyor gözünde, olumsuz traflarını dahi siliyor beynin. Neden normal hayatta tanıdığın sevdiğin, ailesini soyunu sopunu bildiğin veya araştırıp öğrenme şansın olan bir adam değil de oyun sitesinde popüler olmuş, sanal arkadaşlıklar yaşamaya meyilli ve alışık bir adam? İyi düşün. Evlilik bu şimdi zar zor ikna olup yarım yamalak rızayla evlendirdirleri kızlarını iki gün sonra mutsuz kapılarında görmek istemiyorlar. En kötü ihtimali konuşarak seni bunaltıuor olabilirim evet ama evliyim ve evliliğin en kötü ihtimalleri bile ince eleyip sık dokumadan, o adamın soyunu sopunu iyice bilmeden, en önemlisi ana- babanın rızası ve tam destekleri olmadan doğru bir şekilde yapılıp gerçek mutluluk yaşanamayacağını düşünüyorum.

yorumların hepsini okuyamadım, aynı şehirde misiniz ve yüzyüze görüştünüz mü?

Seninde pek gönlün yokmuş hadi boş ver :)
Ne diyek zaten şimdi çocuğu sepetlemişin. Hayırlısı olsun hakkında.
Seveydin illa bir yolunu bulur savaşırdın zaten.
İçinden gelmediyse demek.
Şimdi bitmesi daha iyi.

Canım mutlaka internetten tanışıp evlenip mutlu olanlar vardır ama anneni biraz olsun dinle ve aklı selimle düşün derim. 3 sene uzun bir süre artık aşk mantığın önünde gidiyor, annen olmaz dedikçe sevgilin yüceliyor gözünde, olumsuz traflarını dahi siliyor beynin. Neden normal hayatta tanıdığın sevdiğin, ailesini soyunu sopunu bildiğin veya araştırıp öğrenme şansın olan bir adam değil de oyun sitesinde popüler olmuş, sanal arkadaşlıklar yaşamaya meyilli ve alışık bir adam? İyi düşün. Evlilik bu şimdi zar zor ikna olup yarım yamalak rızayla evlendirdirleri kızlarını iki gün sonra mutsuz kapılarında görmek istemiyorlar. En kötü ihtimali konuşarak seni bunaltıuor olabilirim evet ama evliyim ve evliliğin en kötü ihtimalleri bile ince eleyip sık dokumadan, o adamın soyunu sopunu iyice bilmeden, en önemlisi ana- babanın rızası ve tam destekleri olmadan doğru bir şekilde yapılıp gerçek mutluluk yaşanamayacağını düşünüyorum.
Yorumunuzda çok haklısınız bu kişinin oyunla alakası ben istedim için oyunu bıraktı oyundan oldukça iyi miktarda para aldı bankada duruyor bizim için biriktiriyorum dedi.sigaradan hiç hoşlanmadigim için sigarayı bıraktı benim olduğum şehirde yaşarmisin dedim evet ben seni çok sevdim çok güvendim hayatımin her alanina seni dahil ettim diyor öyle serseri bir insan Degil bütün şifrelerini verdi iyi bir insan 3 yıldır bir yanlışını görmedim

Back
X