gözümden tek damla yaş süzülmedi... boşandık

çok haklısın canım evet güçlüyüm yıkılmıycam yıkılmadım da.. ama bazı anlar var ki tıpkı bu an gibi içimde mutluluğa olan özlem coşuyor ve büyük bir ümitsizlik kaplayıveriyor kısa da sürse bu anlar canımı çok yakıyor.. güven duygusu yitmiş bir insan herşeyden şüphe etmeyi kesmeden nasıl mutlu olabilir????

amin arkadasım bu durumda inanın sade ve sadece duaya ihtiyacı oluyor insanın ... Allah kimseyi dara düşürmesin benim yaşadıklarımı yaşatmasın

amin arkadasım bu durumda inanın sade ve sadece duaya ihtiyacı oluyor insanın ... Allah kimseyi dara düşürmesin benim yaşadıklarımı yaşatmasın

canım benim Allah hepimizi bir an önce kurtarsın kötü duygulardan hep sevdiklerimizle gülelim inşallah... Ben de boşanıyorum neler çektim ama tam güçlüyüm derken kafayı yiyecek gibi oluyorum sanırım deliriyorum ve o adam başka birini bulmuş bile. Bak ne güzel sen kurtulmuşsun öyle düşün artık hayatında seni üzecek biri yok çektiğin sıkıntılar onunla gitti diye düşün. Allahım yar ve yardımcımız olsun inşallah.Bundan sonra hep güldürsün Allah inşallah canım.

Ömrünü böyle bir adamla çürütmediğine sevindim , her ağlamaksa kesip atmak en iyisi

canım benim Allahım büyük... elbet görüyor bizleri ve bak göreceksin onları boşver ne olurlarsa olsunlar biz mutlu olacağız inşaallah

ben şu an okudum yazılarınızı ne zaman yazdınız belkide çok oldu bilmiyorum ama siz çok sağlam bi anne ve çok kaliteli bi kadınsınız ben sizin durumunuzda olsam bu kadar sağlam dururmuydum bilmiyorum ama tebrik ederim allah çocuğunla seni bi r ömür ayırmasın hep yan yana olun mutluluklar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…