çok haklısın canım evet güçlüyüm yıkılmıycam yıkılmadım da.. ama bazı anlar var ki tıpkı bu an gibi içimde mutluluğa olan özlem coşuyor ve büyük bir ümitsizlik kaplayıveriyor kısa da sürse bu anlar canımı çok yakıyor.. güven duygusu yitmiş bir insan herşeyden şüphe etmeyi kesmeden nasıl mutlu olabilir????
canım benim Allah hepimizi bir an önce kurtarsın kötü duygulardan hep sevdiklerimizle gülelim inşallah... Ben de boşanıyorum neler çektim ama tam güçlüyüm derken kafayı yiyecek gibi oluyorum sanırım deliriyorum ve o adam başka birini bulmuş bile. Bak ne güzel sen kurtulmuşsun öyle düşün artık hayatında seni üzecek biri yok çektiğin sıkıntılar onunla gitti diye düşün. Allahım yar ve yardımcımız olsun inşallah.Bundan sonra hep güldürsün Allah inşallah canım.
canım benim Allah hepimizi bir an önce kurtarsın kötü duygulardan hep sevdiklerimizle gülelim inşallah... Ben de boşanıyorum neler çektim ama tam güçlüyüm derken kafayı yiyecek gibi oluyorum sanırım deliriyorum ve o adam başka birini bulmuş bile. Bak ne güzel sen kurtulmuşsun öyle düşün artık hayatında seni üzecek biri yok çektiğin sıkıntılar onunla gitti diye düşün. Allahım yar ve yardımcımız olsun inşallah.Bundan sonra hep güldürsün Allah inşallah canım.
merhaba kızlar beni ve konularımı yaşadıklarımı azçok biliyorsunuz.. boşandım bitti.. şu an o kadar huzurluyum ki.. aşkından öldüğüm onsuz yaşayamam dediğim adama dair hiçbişey kalmamış içimde.. duruşma görülürken o kadar huzurlu ve o kadar sakindim ki, sanki karşımda bir duvar vardı hiç canım yanmadı ... bi süredir ayrıydık zaten ve ayrı gecen hergün içimde daha bir huzur oluşuyordu, geceleri düşünmeden uyumaya başlar olmuştum.ben bu 1.5 senede çok göz yaşı döktüm sanırım dökmem gereken bukadardı ve katlanamam dayanamam dediğim boşanma işi hiç canımı yakmadı aksine hafifledim.
artık bebeğimle huzurlu yalansız aldatmasız bir hayata başlıyorumm... çok ama çok güçlü hissediyorum.. ailem arkadaslarım da hep arkamdalar herkesin dilinde ben ve kızım için güzel temenniler. dua edin lütfen bundan sonra yavrumla mutlu olayım, karşıma çıkacak insanlar da doğru dürüst insanlar olsun...
şimdiden yorumlarınz ve bana olan desteğiniz için teşekkür ederim
ben şu an okudum yazılarınızı ne zaman yazdınız belkide çok oldu bilmiyorum ama siz çok sağlam bi anne ve çok kaliteli bi kadınsınız ben sizin durumunuzda olsam bu kadar sağlam dururmuydum bilmiyorum ama tebrik ederim allah çocuğunla seni bi r ömür ayırmasın hep yan yana olun mutluluklar....