Hikayenin öncesini bilmiyorum ama yalansız aldatmasız dediğine göre hiç hoş değilmiş , sormuyorum da hiiç boşa üzülme diye :) kurtulmuşsun diyelim çok sevindik .. Bundan sonra bizlerde Senin arkandayız :) bebeğinle ve sevdiklerinle ömüür boyuu Mutluluklar dileriz :) inşAllah karşına bir insan çıkarsa bu en doğru insan oLsun diye dua edicez inşAllah :) tekrar geçmiş olsun ..
inşallah canım inşallah o kadar çok yanlış yaşatıldı ki doğruya hasret kaldım.....
Allah bundan sonra yüzünüzü güldürsün Bebeğinizle huzurlu mutlu günler geçirirsiniz inşallah...
cnm darisi benim basima insAllah.inan bende 1.5 haftadir ayriyim hic üzülmüyorum
cok aci ama böyle bu haline getirenler utansin ne diyim.
Umarim bu yeni baslangicinda cok güzel seyler seni beklyiodur.Allah insAllah hep yaninda olsun cnm
insan biri için sürekli ağlayınca bir süre sonra o insana otamatikman hissizleşiyor .allah yardım ediyor sanırım içindeki aşkı alıveriyor .boşver canım o senin gibi sevgi dolu bir eşi kaybetti o pişmndır kesin .sen hayatına bak yeni hayatında sana ve bebeğine mutluluklar diliyorummm...
şunu çok rahat söyleyebilirim ki o pişman mı değil mi mutlu mu olur olmaz mı aklıma dahi gelmiyor... biriktirsem kovalar dolardı göz yaşımdan ama demek ki boşuna değilmiş her damla güç katmış meğer bana farkında değilmişim... kaybetti evet ama artık onun kayıp ve kazanımları umrumda değil.. biz kazancaz yavrumla artık inşallah
ne kadar güzel yazmışsın aklı başında olgun güçlü bir kadınsın belli
bundan sonra çok mutlu olacağından eminim sen her zaman böyle güçlü olduktan sonra her zorluğu aşarsın
evladınla sana mutluluklar diliyorum canım
Hakkınızda hayırlısı olsun.İnşallah sizin de kızınızın da karşısına daima iyi insanlar çıkar.Bir ömür mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?