Benimki simdiden diyor sutun gelmezse emzirmedginden gelmez. Benimkiler lok lok emdi yok 5 kg dogurdum bakalim sen kac kg dogurcan. Fotolarina bakip ay neden boyle duruyor bir sey yapacak kendjne.(hangi kafada bilmiyorum) boyle konusunca bir kaşık su da bogasim geliyor.
Arayip bir kere sormaz ama bu kişi nasil gidiyor hayat vs diye.
Ben bu msjdan sonra anladim ki arayip sormasi da degil buna ragmen boyle sacmalamasina kiziyorum. Aramiyor sormuyor kendi aranmak istiyor diye kizdgmi dusundum dun ama kizdgm nokta buymus
yani ben kayınvalidelerin aranmak istemesini doğru bulmasam da toplumun genel algısında büyük aranır var
kv neden gelini arayıp hal hatır sorsun ki en fazla merak ederse oğlunu arar
15 yıllık evliyim
kv ile toplamda iki elin parmağı kadar telefonda görüşmedim
hiçbirinde ben aramadım ama kv de beni bir ya da iki kere aradı ki bunlar da başsağlığı vs gibi sebeplerle
aaa bak kv ile yaptığım içeriği olan tek telefon görüşmesini anlatayım ben sana
oğlum bebek kv kp vs bize misafirliğe geldiler
işte sohbet vs
masada da nem ölçer var
eşim anlattı işte evin nemi şu kadar bebek için uygun vs vs
ertesi gün kv aradı beni 4 ya da 5 yıllık evliyim ilk araması
hayırdır diye açtım telefonu
cümle şöyle başlıyor
bebeği öbür odaya götür beşiğine yatır
aklımdan neler geçiyor o anda eşim kaza yaptı, babasına bir şey oldu, kötü bir haber verecek de bebek güvende olsun diye beşiğe koy vs diyor şeklinde
balkonu pencereleri aç ev güneşlensin kurusun
sizin eviniz madem çok nemli nem insana zarar güneş varken aç her yeri ama bebeği de başka odaya koy sakın haaa üşütme
nasıl bir tepki verdim tam hatırlayamıyorum ama bir dahaki araması çocuk 3,5 yaşında iken babaannem vefat ettiğinde idi