- 28 Nisan 2014
- 39
- 6
- 13
Merhaba arkadaşlar. Ben forumda cok konu acan biri değilim genellikle okurum. Ama geceleri gözüme uyku girmeyince cesaretimi toplayıp yazayım dedim. Belki siz biraz moral verirsiniz. Çocukluktan beri huzursuz bi ortamda büyüdüm bi abim var bulgaristan okuyor 8 senedir paralı babam o diş doktoru olsun diye elinden gelen herşeyi yapıyordu biz onu son sınıfta sanarken o daha 3. Sınıftmıs bizi hep bizi kandırdı tabi bunu öğrenınce yine hızursuz bi ortam olustu babam sürekli içen birisi böyle olunca hergün içmeye basladı arkadaslar ben mezunum üniversite sınavına hazırlanıyorum ama ona hazırlanmak denirse babam hep eve içkili gelir annemle kavga ederlerdi bunun yüzünden hastanelik mi olmadı basımıza neler geldi ve sonunda ben burslu istediğim bölümü kazanabilmiştim o bölümü yazdım babam sonra bn gönderemem seni dedi cok pahalı odeyemeyiz dedi ee baba dedim madem göndermıcektın neden yazdırdın bi senem gitti dedim çalıssaydın yüksek puan alsaydın dedi benım cogu yer tutuyordu arkadaslar cok kötüyüm hiç bi arkadasım burda değil hepsi üniversiteye gitti ben kaldım yine burada erkek arkadasımda gitti ondan değil benım ailem cok anlayıssız benı kapı dısarı biyere salmazlar ve bu üni işi bozulan psikolojimi azıcık düzeltecekti evde hapis gibiyim ve yeniden hazırlanmaya takatim kalmadı. Cok yorgunum zaten istesemde yapamam gibi geliyor ailem yüzümden ve kazansam bile arkadaslarımda iki sene sonra mzun olucam bide en cok koyanda abimi 8 sene paralı okutup benım burslu kazandıgım bi yere göndermemeleri sizcede bana yapılan büyük bi haksızlık değil mi suan konusmuyorum buarada sizce napmalıyım lütfen fikirlerinize cok ıhtıyacım var buarada mobilim yazım hataları için kusura bakmayın