gözümü açan kk üyeleri

Hakkında hayırlısı olmuştur umarım. Sen kendi ayakları üstünde durmaya cesareti olan bir kadınsın. Gerisi gelecektir.

Hakkında hayırlısı olmuştur umarım. Sen kendi ayakları üstünde durmaya cesareti olan bir kadınsın. Gerisi gelecektir.
ipek seni arıyoz bdv den çıkacağından adımız gibi emindik zaten düş önüme

İnşallah.ailem destek oluyo bende çalışırım.bide burdan taşınsak is yeri tam karsımızda

hayırlısı olsun bundan sonra çocukların ve senin için...

Annem abim ve ben yaşıyoruz şu an.taßınma konusunda ben ve abim baßka bi şehir istiyoruz.annem ve ablam bu semtte başka bi yer anlaşamadık bu konuda

Konularını hatırlıyorum
Rabbim kurtarmış seni
Gör bak bundan sonra her şey güzel olacak :)

Velayet bende ama şu oglan beni bitiriyo babam diyo başka bi şey demiyo

Velayet sizdeyse oğlunuzu yanınıza almanız doğru olur sanırım.
Eşiniz malum. Ailesi nasıl insanlar bilmiyorumama çocuğunuz için hangisi doğru olduğuna siz karar verirsiniz.b
Orda olması daha mı iyi onun için?
Pedagogla görüşün en iyi o yönlendirecektir sizi.

Velayet bende ama şu oglan beni bitiriyo babam diyo başka bi şey demiyo

Sakin olmaya çalış
Çocuklarda birden değişen hayatlarına uyum için zamana ihtiyaç duyuyor
6 yaşımda annemle babam boşanırken çocuk aklımla babama acımıştım, zavallı hallerine içim gitmişti. Ama sonra anlıyor insan anasız evlat olmaz, ben yolumu buldum, inan oğlunda bulacaktır

Zaten cok düşkün babasina sabah kalikiyo baba aksam yatiyo baba hep böyleydi.
bu gün en azından okul psikologuyla konusmayi düsünüyorum

Allah yolunuzu açık etsin.. çocuklarda sizde zamanla yeni düzeninize alışacaksınız inş. herşey daha da güzel olacak...

Onlar beni tehdit ediyolardı çocuklarini göremezsin yetimhaneye veririz diyolardi gecen yil ayrilmak istedigimde.
şimdi her şey degisti anladilar bakamiyacaklarini.is benim ogluma kaliyo

Allah yolunu açık etsin canım
Allah yardım etti çok şükür bin şükür
kuzucukların da alışacak zamanla, üzülme..

Zaten cok düşkün babasina sabah kalikiyo baba aksam yatiyo baba hep böyleydi.
bu gün en azından okul psikologuyla konusmayi düsünüyorum

Okul psikoloğu yardımcı olur inşallah.
Psikolog değil mi rehberlik öğretmeni falan değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…