ipek seni arıyoz bdv den çıkacağından adımız gibi emindik zaten düş önümeHakkında hayırlısı olmuştur umarım. Sen kendi ayakları üstünde durmaya cesareti olan bir kadınsın. Gerisi gelecektir.
İnşallah.ailem destek oluyo bende çalışırım.bide burdan taşınsak is yeri tam karsımızdaHakkında hayırlısı olmuştur umarım. Sen kendi ayakları üstünde durmaya cesareti olan bir kadınsın. Gerisi gelecektir.
Sizin sayenizde cesaretlendim,kararsızlığımı,güvensizliģimi yendim.konuyu saptiranlar dışında herkese çok teşekkür ederim bu gün boşandım.ve hayal mi rüya mı çözemediğim bi durum içerisindeyim.bitti mi gerçekten?cuma günü protokol imzalandı ve bu gün bitti.Allah o avukatı karşıma çıkardı.kaç kapıyı caldim hiç biri yoktu tesadüfen bulduk o avukatı.dayımın oğlu teyzemin torunu ve bi kaç tanıdık avukat var ve hiç birine ulaşamadık.çok dua ettim hiç bi şey istemedim nafakada mal mülkde onlarin olsun çalişırım huzurum olsun.
bu gün saat 15 30 daydı duruşma abimle erken çıktık evden onlarda erken gelmiş ve bizim fırtına avukatı aradım geliyorum dedi.saat 15 00 da işimiz bitti.Allah büyük adliye bize çok uzak duraga gittigimiz gibi otobüs geldi ve kaç tane otobüse bindiysek hiç beklemedik hemen geldi.
Çocukların velayeti bende ama nerde ne zaman kalmak isterlerse kalıyolar şimdilik.
Öyle şeyler yaşandı ki anlattiklarima inanmayanlar olabilir,çevremdekilerde şaşkın nasıl oldu bu kadar kısa zamanda diye ama oldu çok şükür.
Gözümü açtığınız için çok teşekkür ederim.insan yaşadığı olaylara objektif bakamıyo iyiki o konuyu açmışım iyiki varsınız.
Amin her şeyi yaparım cocuklarım için ah bide şu oglan beni istesehayırlısı olsun bundan sonra çocukların ve senin için...
Teşekkür ederim.
evet biri kiz 4 yaşında biri erkek 6 yaşında
Bende inanıyorum Allah onların gözüne perde indirdi.Konularını hatırlıyorum
Rabbim kurtarmış seni
Gör bak bundan sonra her şey güzel olacak :)
Velayet bende ama şu oglan beni bitiriyo babam diyo başka bi şey demiyoBenimkiler gibiymiş.
Ben de boşandım. Çocuklarımın ikisi de yanımda şükürler olsun.
Allah yardımcınız olsun..
Velayet bende ama şu oglan beni bitiriyo babam diyo başka bi şey demiyo
Velayet bende ama şu oglan beni bitiriyo babam diyo başka bi şey demiyo
Zaten cok düşkün babasina sabah kalikiyo baba aksam yatiyo baba hep böyleydi.Velayet sizdeyse oğlunuzu yanınıza almanız doğru olur sanırım.
Eşiniz malum. Ailesi nasıl insanlar bilmiyorumama çocuğunuz için hangisi doğru olduğuna siz karar verirsiniz.b
Orda olması daha mı iyi onun için?
Pedagogla görüşün en iyi o yönlendirecektir sizi.
Onlar beni tehdit ediyolardı çocuklarini göremezsin yetimhaneye veririz diyolardi gecen yil ayrilmak istedigimde.Sakin olmaya çalış
Çocuklarda birden değişen hayatlarına uyum için zamana ihtiyaç duyuyor
6 yaşımda annemle babam boşanırken çocuk aklımla babama acımıştım, zavallı hallerine içim gitmişti. Ama sonra anlıyor insan anasız evlat olmaz, ben yolumu buldum, inan oğlunda bulacaktır
Attım kendimi BDV sokaklarına…Kimle sürtüşeceğim diye bekliyordum sen çıktın karşıma.. Geliomipek seni arıyoz bdv den çıkacağından adımız gibi emindik zaten düş önüme
Evet gercekten çok şükür.Allah yolunu açık etsin canım
Allah yardım etti çok şükür bin şükür
kuzucukların da alışacak zamanla, üzülme..
Zaten cok düşkün babasina sabah kalikiyo baba aksam yatiyo baba hep böyleydi.
bu gün en azından okul psikologuyla konusmayi düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?