gözümü açan kk üyeleri

Hakkınızda hayırlısı olsun umarım mutlu olursunuz yeni hayatınızda. :)

Psikolog ama bu gun ordamı bilmiyorum yinede gidicem

Çocuklar huzuru ve sevgiyi ararlar.
Her iki ebeveyn de bunu sağlarsa o yaşta anneyi tercih ederler.
Yaşadıklarınız sizi gergin yapmış olabilir evliyken.
Eğer babasının yanında her istediği anında karşılanırsa gelmek istemeyebilir.
Çocuklar çok güzel kullanabiliyorlar anne baba ayrılığını.
Zor işler bunlar ama başarabilirsiniz.
Sabır ve zamanla..

artık kurtulmuşsun..bundan sonra hayata daha sıkı tutun kendin ve çocukların için..Rabbim yardımcın olsun..

Çok guzel özetlemissiniz.ben cok sert davrandim hep,babası öyle degil tabi.kullanma konusunda oglumun ustüne cocuk tanimıyorum çok fena

Çok guzel özetlemissiniz.ben cok sert davrandim hep,babası öyle degil tabi.kullanma konusunda oglumun ustüne cocuk tanimıyorum çok fena

Yaşadıklarınız ağır geliyordu ve sonuçta siz de insandınız.
Ben olsaydım çocuğumu orda bırakmaz alırdım.
Kendimden daha çok uzaklaştırmamak için.
Sevgi dolu bir ortam hazırlarsanız ve mutlu yaşarsa bir süre sonra babasını çok aramayacaktır sanırım.
Babasından uzaklaştırmak değil amaç ama o yaştaki çocuk anneyle büyümeli.
Başka türlüsü çocuk için sakıncalı.
Baba da çok sağlıklı olmadığı için ve size duyduğu öfkeden aranızı açmak isteyebilir öfkesine yenilip..

şimdiki yazıya nzaran eski konunuzu merak ettim neymıs sorun dıye okudum tüylerim ürperdi adi pislik . nasıl bir adamla evliymişsiniz kurtulmussunuz
Allah size ve cocuklarınıza parlak ,aydınlık bır gelecek versın inşallah.
Mutlu olun hep Herşey güzel olacak

Allah yardımcınız olsun bundan sonra güzel günler göstersin inşallah...

Babasida alişmasi icin sende kalsin yollama bana dedi ama durmuyo bu cocuk.ayrilmadan oncede böyleydi adam isi gücü bırakıp gelirdi eve.ise giderken aglardı arkasindan hep soyledim her dediginde gelme her dedigini yapma diye ama o dinlemedi.çırıl çıplak sokaklara firliyodu sabah babası ise giderken

bundan sonrası için yolunuz açık olsun inş. bir ömür huzurlu, sağlıklı olun inş...

Allah pismanlik vermesin ve bundan sonra cok mutlu olmani nasip etsin..
hic bi sey almamana uzuldum, yanlarina kâr birakmissin hakkini.. bi de zaten anlasmali bosanma cok kolay ve hizli oluyo, en iyi avukat icin de en kotusu icin de durum aynidir, ki mal paylasimi protokolu meselesi bile olmadigindan, daha kolay olmus.. avukat cok mucizevi degil :)

Zor olan onları ikna etmekti gerisi geldi zaten.mal mulk onlarin olsun yeterki benden uzak dursunlar.böyle durumlarda insanin gözü hic bi sey görmuyo

Zor olan onları ikna etmekti gerisi geldi zaten.mal mulk onlarin olsun yeterki benden uzak dursunlar.böyle durumlarda insanin gözü hic bi sey görmuyo
bu sureci iyi biliyorum, 1bucuk aydan fazla gecti.. o sinir hali gecince pisman olursunuz yanlarina biraktginiz haklariniza..
neyse, hakkinizda hayirlisi..

Daha da kalıcı olmaması için bu davranışın önlem alınmalı. Bişeyler yapılmalı.
İşin zor kısmını atlattınız.
İnşallah bunu da atlatırsınız..
Taviz vermezseniz o da öğrenecek öyle yapmaması gerektiğini.
Kararlı olmak gerekiyor inatlarının kırılması için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…