gözümün önünden başka bir kızla geçti nasıl unutayım..

cnn24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
387
3
48
İzmir
merhaba arkadaşlar..evlenmek üzere olduğum ve üç senelik bir sevgilim vardı.herşey çok güzeldi ilk başta.ben öğrenciydim üniversite o da bir yerde çalışyordu.sonradan kavgalarımız çok oldu..kavgaların sonunda da ayrıldık bana hakaret etti,bağırdı..sonra baskı yapıyordu kendi de eğlenmesinde içmesinden kalmıyordu.ayrı şehirlerde olduğumuzdan çok bilmiyordum,hissetmiyordum da bir şeyler yaptığını.kavgalar olunca ayrıldık sonra hemen işe koyuldu başka birilerini bulmuş falan.sonra çok yalvardı affetmedim,başkasının tenine teğen bir adamı,hatta şimdiden böyle yapan adamı ilerde düşünemedim yapacaklarını..sonra yalvardı ağladı yine affettim dayanamadım çok seviyordum.ama yine eski yaptıkları karşıma çıkıyordu barışmış olsakta.sonra ben dayanamadım yine ayrıldım grurun varsa biraz aramazsın dedim.o da armadı bir daha aradan 1 hafta geçti arkadaşlarım onu bir kıza sarılırken görmüş inanmadım ilk başta o değildir dedim.sonra da kendi gözümle gördüm yolda karşılaştık onlar arabayla geçtiler.o günde kendime hiç bakmamıştım o kadar kötü hissettim ki gözümden yaşlar boşaldı ..ne yaşamış olursam olayım başka biriyle gözümle görmek canımı çok acıttı ki bu adamla evlenecektik.hangi ara buldu birini ne zaman sevdi arabasına aldı gezmeye götürüyor..anlam veremedim içim çok acıdı..sadece dertleşmek istedim arkadaşlar.bişeyler yazarsanız sevinirim.şuan çok yalnızım

Diyebileceğim tek şey böyle birinden kurtulduğuna sevin, evlilik olmadan gerçek yüzünü görmüşsün. Yalnız da değilsin herkes yaşıyor ayrılık acısını bir şekilde unutuluyor.. Bir dahaki ilişkinde de kendinden bu kadar taviz verme canım.. :31:

merhaba arkadaşlar..evlenmek üzere olduğum ve üç senelik bir sevgilim vardı.herşey çok güzeldi ilk başta.ben öğrenciydim üniversite o da bir yerde çalışyordu.sonradan kavgalarımız çok oldu..kavgaların sonunda da ayrıldık bana hakaret etti,bağırdı..sonra baskı yapıyordu kendi de eğlenmesinde içmesinden kalmıyordu.ayrı şehirlerde olduğumuzdan çok bilmiyordum,hissetmiyordum da bir şeyler yaptığını.kavgalar olunca ayrıldık sonra hemen işe koyuldu başka birilerini bulmuş falan.sonra çok yalvardı affetmedim,başkasının tenine teğen bir adamı,hatta şimdiden böyle yapan adamı ilerde düşünemedim yapacaklarını..sonra yalvardı ağladı yine affettim dayanamadım çok seviyordum.ama yine eski yaptıkları karşıma çıkıyordu barışmış olsakta.sonra ben dayanamadım yine ayrıldım grurun varsa biraz aramazsın dedim.o da armadı bir daha aradan 1 hafta geçti arkadaşlarım onu bir kıza sarılırken görmüş inanmadım ilk başta o değildir dedim.sonra da kendi gözümle gördüm yolda karşılaştık onlar arabayla geçtiler.o günde kendime hiç bakmamıştım o kadar kötü hissettim ki gözümden yaşlar boşaldı ..ne yaşamış olursam olayım başka biriyle gözümle görmek canımı çok acıttı ki bu adamla evlenecektik.hangi ara buldu birini ne zaman sevdi arabasına aldı gezmeye götürüyor..anlam veremedim içim çok acıdı..sadece dertleşmek istedim arkadaşlar.bişeyler yazarsanız sevinirim.şuan çok yalnızım

Yaşadığımız her anın bir hayrı olduğuna inananlardanım.
Belki de bu bir işaretti.
Artık kendine ve yoluna bakmanın işareti.
Evet kolay değil yaşadığın ama olmuş bitmiş artık. Sen kendini harap edersen düzelemezsin.

Yasadigin sey cok zor. Anliyorum.

Ama soyle dusun; sana olan sevgisini bir kenara itip baska biriyle olabilen bir erkekle bir omur gecirebilir miydin? Bence bu dusunceye odaklan. Eger evlenseydiniz belki gozu hep disarida olacakti. Mutsuz bir evlilikten kurtuldun belki de?

Yaşadığımız her anın bir hayrı olduğuna inananlardanım.
Belki de bu bir işaretti.
Artık kendine ve yoluna bakmanın işareti.
Evet kolay değil yaşadığın ama olmuş bitmiş artık. Sen kendini harap edersen düzelemezsin.

bende öyle düşünüyorum canım ama işte çok acılar çektim..unutmakta zorlanoyorum,o adam nasıl olur da başkasına dokunur diye..üç yılda çıkarken kimseye baktığını görmedim çünkü..şimdi nasıl olur da böyle oluyor diye

eski sevgilin şansını fazla zorlamış, sana gelip yalvarmadan öncede bi başkasıyla olmuş, şuandada bir başkasıyla diyorsun. ilişkide araya ayrılık girince bile sonrasında düzelmesi zor olur, sizinkinde başka kız girmiş. arkadaşlara katılıyorum, canını sıkma.

eski sevgilin şansını fazla zorlamış, sana gelip yalvarmadan öncede bi başkasıyla olmuş, şuandada bir başkasıyla diyorsun. ilişkide araya ayrılık girince bile sonrasında düzelmesi zor olur, sizinkinde başka kız girmiş. arkadaşlara katılıyorum, canını sıkma.

canım bir de hep inkar ediyordu ben senden başkasına dokunmadım şöyle böyle diye..çok seviyordu beni..acaba vicadnı rahat mı benm psikolojimi bu kadar bozdu?

Öyle biriyle evlenseydin ne olurdu canım bence bunu düşün ve haline şükret canım

Zararın neresinden dönersen kardır

Unutmak tabiki zordur ama zaman herşeyin ilacı inşallah seni gerçekten seven ve sevebileceğin sadık birini bulursun (amin)

Vicdanı baya rahat anlaşılan
Affetmişsin ayrılınca tekrar eski yaptığı şeyi yapmaya devam etmiş
Unutmak için fazlaca sebebin var aslında
Sadece kendine işkence etme zamana bırak unutma işini bir anda olmasını bekleme

canım bir de hep inkar ediyordu ben senden başkasına dokunmadım şöyle böyle diye..çok seviyordu beni..acaba vicadnı rahat mı benm psikolojimi bu kadar bozdu?

bak kendi ağzınla demişsin çok seviyorDU. vicdanı rahat olucak insanın, daha doğrusu vicdanını hisseden insanın yapacağı şey değil bunlar. sende kendini üzme, mutlaka bunda bir hayır vardır. hayatımıza girip bizi mutlu eden insanlar belkide bizi bir sonraki aşık olacağımız adama hazırlıyor. demekki kısmetin değilmiş senin, ve eski erkek arkadaşın senin hayatında bir sınavmış demekki. böyle düşün. kendi değerinin farkında ol, sen yanlış birşey yapmamışsın. herşeye rağmen fedakar davranmışsın. elbet karşına kıymetini bilen birisi çıkıcak ve bu günlerine gülüceksin. 1 yıl öncesinde kan alıyordum resmen, başka bir üyeliğim vardı. açtığım topic baya ilgi görmüştü. insanlar bana burda çok destek oldular, zamnala geçicek dediler. gerçektende öyle oldu. zamanla geçti. çok üzüldüm çok ağladım.. şuanda iyikide o insanla olmamış diyorum, hayatıma güneş gibi doğan biri çıktı karşıma. sende sıkma tatlı canını, kalbini duygularını senin kıymetini bilicek ilerdeki eşine sakla = )

sanşlısın ki evlenmeden görmüşsün bunları....
allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni bundan sonra....
üzülmen çok doğal tabi...
ama zamanla unutacaksın tabiki..

Seni çok iyi anlıyorum ama üzülme Allah yarına bırakır da yanına bırakmaz..
Sen onu Allah'a havale et.

Seni çok iyi anlıyorum hemde çok!
Senin için çabalamayan, ayrıldıktan hemen sonra bir başkasına gidebilecek kadar aciz biri için üzülmeye değer mi?
3 yıl dile kolay ..Bundan sonra kendini düşün, neden niçin nasıl diye düşünme.
Bu da senin imtihanındır.Daha iyisi çıkacağı içindir belki bu yaşadıkların.
İleride çok mutlu olursun inşallah. Bırak o da kimle ne yaparsa yapsın.
Görmüş olabilirsin, mutluluğunun doğru olduğunu nerden bileceksin?
Belki onun da içi acıyordur belli etmiyordur.
Kendini başkalarıyla oyalıyordur belki bilemeyiz.
Sen içini ferah tut.

Allahın sevdiği kuluymuşsun canım,görmüşler inanmamışsın,gözünle görmeni sağlamış
1 günde unutman mümkün değil tabi ama,unutacaksaın hergün biraz biraz,emin ol
ve sakın bi daha onunla görüşme,o yaptığından ve seni kaybettiğinden utansın!!!!

Akrabasi falan olmasin ?
Yinede uzuldum. Seven bi kiz icin cok agir birsey. Neyse umarim cabuk atlatirsiniz

iyi olmus gordugun canin cok yanar ama gorduklerin unutman,i durumu kabullenmeni kolaylastirir. ne sansli biriyim ki zamaninimi onunla daha fazla harcamadan gercek yuzunu gordum diye teselli et kendini. boyle seylerin en iyi ilaci zaman

Canım senin için üzüldüm.. Çok üzülmüşsündür.. Kıyamam .. Ama böylesi daha iyi olmuş, hayırlısı buymuş demekki.. Seninde dedğin gibi belki ilerde daha beter olacaktı .. Kim bilebilir ..

O yüzden boşver takma.. Sana hakaret eden biri seni zaten hak etmiyordur.. O da mutlu olmaz emin ol :) Şimdi bu aşkı 1 - 2 hafta sürer pişman olur.. Hep öyle oluyor çünkü.. ama bu sefer sakın dönme. Sen yoluna ben yolma de, bir daha da seni aramasn..

Back
X