merhaba arkadaşlar..evlenmek üzere olduğum ve üç senelik bir sevgilim vardı.herşey çok güzeldi ilk başta.ben öğrenciydim üniversite o da bir yerde çalışyordu.sonradan kavgalarımız çok oldu..kavgaların sonunda da ayrıldık bana hakaret etti,bağırdı..sonra baskı yapıyordu kendi de eğlenmesinde içmesinden kalmıyordu.ayrı şehirlerde olduğumuzdan çok bilmiyordum,hissetmiyordum da bir şeyler yaptığını.kavgalar olunca ayrıldık sonra hemen işe koyuldu başka birilerini bulmuş falan.sonra çok yalvardı affetmedim,başkasının tenine teğen bir adamı,hatta şimdiden böyle yapan adamı ilerde düşünemedim yapacaklarını..sonra yalvardı ağladı yine affettim dayanamadım çok seviyordum.ama yine eski yaptıkları karşıma çıkıyordu barışmış olsakta.sonra ben dayanamadım yine ayrıldım grurun varsa biraz aramazsın dedim.o da armadı bir daha aradan 1 hafta geçti arkadaşlarım onu bir kıza sarılırken görmüş inanmadım ilk başta o değildir dedim.sonra da kendi gözümle gördüm yolda karşılaştık onlar arabayla geçtiler.o günde kendime hiç bakmamıştım o kadar kötü hissettim ki gözümden yaşlar boşaldı ..ne yaşamış olursam olayım başka biriyle gözümle görmek canımı çok acıttı ki bu adamla evlenecektik.hangi ara buldu birini ne zaman sevdi arabasına aldı gezmeye götürüyor..anlam veremedim içim çok acıdı..sadece dertleşmek istedim arkadaşlar.bişeyler yazarsanız sevinirim.şuan çok yalnızım