Gözümün önünden gitmiyor

İyi de ilişkiyi bitirip ayrılan sizsiniz hem beklentimi karşılamayacaktı diyorsunuz hem kıskanıyorsunuz zaten d.gününü siz niye planlıyorsunuz ki ortak arkadaşlar var diye biraraya gelmek zorunda değilsiniz ama hala hoşlanıyorsunuz ama bittiğine göre karışmaya hakkınız yok ilişki yok ki istediği gibi davranır wp bakmış koluna dokunmuş flörtte edebilirler rahatsız oluyorsanız aynı ortama girmeyin

Ayrıldığın elemana aşık oldum de tam olsun :))

İyi de burda arkadasiniz adama yürümüş resmen.dokunmalar uzanip vatsapa bakmalar kikirdemeler.adama niye kızıyorsunuz.arkadasiniz resmen size nispet yapmis ve art niyetli.ayrica arkadas grubu demissiniz de grupsaniz bu yaptiklari arkadaslik iliskisi icinde de olabilir samimiyete bagli olarak. Yok biz cok resmiyiz boyle samimi degiliz grupca diyorsaniz bu nasil grup onuda anlamadim.siz bu adamdan hoslaniyorsunuz,obur kiz obur adamdan hoslaniyor,bir kizda adi grup olsun diye yaninizda takılıyor gibi.ayrildik ama grup adı altında ozlem gideriyoruz gibi.ay cok garip geldi bana bu iş.bizimde arkadas gruplarimiz oldu da,herkes sakalasip kikirdeyebiliyordu yani hemen kotuye yorulmuyordu,o samimiyet oldugu icin.ama sizde herkes herkese yuruyor gibi arkadaslik adi altinda.Bence siz grubu dağıtın.

Bence herkes ilk aşamada herkesten hoslanabilir. Eli yüzü düzgün insanlarız , karşıdaki 'olur mu acaba' diyebilir ,biz bir şeyler hissedebiliriz. Bana çok dogal geliyor

kendi motivasyonunu, duygularını iyice analiz etmezsen olayları olduğundan farklı değerlendirebilirsin ve bunu da istemezsin doğal olarak . kimse sadece kendi kafasında olan gerçekle yaşarken o gerçeklikle uyuşmayan bir dünyada mutlu olamaz çünkü.
1. niyetin üzerine düşünmelisin. hem aradığını bulamadığını düşünüp yol veriyorsun hem doğum günü için hazırlık yapıyorsun amacın istediğini alabilmek için cici ve duygulu kızın yeni bir yönünün prezantasyonunu yapmak olabilir mi?
2. işler yolunda gitmediğinde neden efendice kabullenip rolune devam edemediğini ve duygularını kendine saklamana engel olan, insanların içinde çözülmene dağılmana sebep olan baskının neliği hakkında düşündün mü? hissettiklerini paylaşmanın sana faydası ne oldu sence? ya da onlara, ortama zarar vermeyi amaçladıysan sence başarılı oldun mu?
3. çok yoğun duygular hisseden ama bunları yönetemeyen biri olduğundan -bu ilk değildir diye düşünüyorum- çevrede olan biteni objektif kriterlere göre değerlendiremediğinden hiç şüphelenmedin mi? bu örnekte kız ve ex sadece arkadaşça konuşup eğlenmiş, hiç fesada kapılmamış olamazlar mı? bu ihtimali niye eledin?
kendi zihnimize, duygularımıza bile ulaşmamız bu kadar zorken başkaları hakkında bir yargıya varmadan önce hep bize görünenden daha iyi olan bir ihtimale tutunsak hayat ne bize zindan olur ne bizle takılana diye düşünüyorum.

ya şu erkeklerdeki "next" deme hızına hastayım ya anından devam ediyorlar. ben de öyle olmak isterdim.
arkadaş kalmak en büyük hata. içimde his kalan kimseyle arkadaş olmadım hatta hayatımdaki son kişi onunla arkadaş kalmak istemediğimi, hayatlarımızdan çıkmamız gerektiğini söylediğimde buna sinirlenip beni her yerden engellemişti. ama yok yani kalınmıyor. his yoksa kalırsın, ne ala. ama his varsa olmuyor o iş. plan yapman da zaten gereksiz bir atraksiyon. bu olayı en fazla 1-2 haftaya unutursun. boşver, miden bulansın, soğursun belki.

ex e next değmeyeceğini anlamışsındır umarım Hem ne mana eskiye sürpriz doğum günü yani

Arkadas kalmayı yanlıs anlamıs olabilir misiniz?Görürsün slm verirsin,merhaba merhaba.1 hafta önce ayrıldıgın adama da dogum günü planlamazsın yahu
Sizin kıskandıgınızı anlamıs ordan yürümüs bariz.

Size hatanın asıl başlangıç kısmını söyleyeyim mi: Arkadaş grubundan biriyle flört etmeye başlamak.

Sonrası hiç iyi bitmiyor genelde.

Bir de kız arkadaşınızın diğer erkekten hoşlandığını söylemişsiniz ama bence işlerin rengi her an değişebilir. Hoşlantı sonuçta bu, bir gün ondan hoşlanırsın başka gün ötekinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…