Göz Çevresi Bakımı Gözümün üstündeki torbalar

susuleta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
3.046
5.534
158
Merhaba herkese

Benim için psikolojimi zedeleyecek bir sorun oldugundan bdv ye açtım bu konuyu.

Sorunum gözümün üstündeki kocaman torbalar

Göz üstü derken gözkapağımın üstü ve kaşın alt kısmı

Baya aşağı doğru indi ve şiş duruyor. Çok mu uyudun gözlerin şişmiş sorularına maruz kalıyorum

Böyle bir sorunu olan,çözüm bulan var mı?

Nette araştırdım kasların zayıf olmasından diyorlar.
Ama göze bu kadar yakın oldugundan ameliyat olmaktan korkuyorum

Zaten cesaretli olsam 5 derece bozuk gözlerimi çizdireceğim.

Çok moralimi bozuyor bu konu.Aynanın karşısına geçmek istemiyorum. önerilerinizi bekliyorum

Şimdiden teşekkürler

Merhaba,
burada verilebilecek tavsiyeler geçici çözümler olacaktır, netten araştırdıklarınızla bir sonuca varamazsınız, göz kapağı şişlikleri böbrek hastalığından tutun da birtakım alerjiler, gözle ilgili sorunlar vb hastalıkların habercisi olabiliyor.
Lütfen en kısa zamanda bir hekime başvurun.

Merhaba,
burada verilebilecek tavsiyeler geçici çözümler olacaktır, netten araştırdıklarınızla bir sonuca varamazsınız, göz kapağı şişlikleri böbrek hastalığından tutun da birtakım alerjiler, gözle ilgili sorunlar vb hastalıkların habercisi olabiliyor.
Lütfen en kısa zamanda bir hekime başvurun.

Tesekkur ederim ilginize

Tesekkur ederim ilginize
Rica ederim, göz kapağı şişliği deyip geçmeyin, ameliyat gibi operasyonlardan korkuyormuşsunuz ama sağlığınız korkudan önemli, ki zaten sizin söylediğiniz gibi kas zayıflığından dahi olsa artık bu gibi sorunlara ameliyatsız estetik çözümlerde sunuyor uzmanlar, önce neden olduğunu öğrenmelisiniz, tedavi yöntemlerini doktor söyleyecektir size.
Geçmiş olsun.

Back
X