• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözünde değerim kalmamış ..

O mesaj atmıyosa sen de atma o arayana kadar arama ilk başta bu ona rahatlık getirse de sonra değerini fark etmesini sağlar üzerine gitme arama sorma kendini fark ettir.

dediğinizi yapıcam son bir mesaj attım.bi daha konuyu açmıyacağım mesaj atmıcam. mesaj atmamaya nasıl dayanıcam bilmiyorum ama atmamaya çalışıcam umarım anlar ve aynı şekilde devam etmez. bi yandan korkuyorumda ona bu rahatlığı verdikten sonra nasıl olsa kızmıyo artık diye devam ettirmesin ?

Son düzenleme:
Birine benimle vakit geçir diye dil döküyorsanız, o kişiden hayır gelmez. Açık ve net! Nasıl siz onu sevdiğiniz için daha çok görüşmek istiyorsanız onun da aynı şekilde hissetmesi lazım. Yok hissetmiyorsa da istemiyordur, zorlamanın alemi yok..

Cnm seven insan senden başkasını görmez.her dk arar.sesini duymadan uyumaz vs.. yanında zaman nasl geçtiğini bilmez... bence daha değerli olacağın birini bul. Yani ..to-puk-la..

askerden yeni geldiyse erkekler asker muhabbeti etmeyi sever kendi aralarında. eğer aldatmadığından eminsen arkadaşlarıyla senin arandaki dengeyi kuramamış olabilir. sağlam bi konuşma yap bence.

Ailesi ile tanıştırması da göz boyamak için.
Sanırım sen oldukça mülayim birisin.
O da diyodur ki ben bundan iyisini mi bulacağım, bari evleneyim, ben gezip tozarken o da beni evde bekler, bi düzenim olur en azından vs.
Seven adam böyle davranmaz ya.
Arkadaşları bırakır sana gelir asıl.
Seni bırakıp onlara gitmez.
Biraz güçlü ve kendinden emin davranarak ona bağımlı olmadığını göstermen lazım.
Lafta kalmamalı ayrılık sözü.
Ciddi tavır takın. Ezikçe değil, müthiş bir özgüvenle davran.
Hiç sallama bir süre. Bana vakit ayırmıyorsun falan da deme hatta.
Eğer bunları yapabilirsin ve buna karşın bi değişme olmazsa mulaka tekmeyi basmalı.
Böyle adamdan koca olmaz.

Bence bi'süre gözlemle. Ancak bu süreçte hiç bi'şekilde sıcak olma. Misal adam senle görüşmek bile istemiyo sen de isteme.
Bir saat görüştünüz mü işim var de git yanından.

O kim yani. Sen onsuz yapamam modundasın ama o pek değil. Ayrılsanız emin ol üzüleceğin sadece 1 ay.

merhaba kızlar. ben bana akıl vermenizi istiyorum lütfen bana yardım edin ben kendim artık hiç bişey düşünemiyorum. 4.5 yıllık bir ilişkim var. her ilişkide olduğu gibi bizimde kavga ettiğimiz zamanlar oluyor. sevgilim askerden daha yeni geldi ve askerdeyken bana o kadar çok söz verdiki şimdi sözlerinin hiç birini tutmuyor. beni hep arka plana itiyor gibi geliyor. bende o kadar çok kırıldım ki ona artık en küçük şeylerde bile ağlarken buluyorum kendimi. ben mi abartıyorum içimde bilmiyorum ama benden önce hep arkadaşları var. ben onu görmek için can atıyorum benimleyken yanımda fazla durmuyor her seferinde yarın tüm gün seninleyim diyor ama o tüm gün en fazla 2 saat oluyor. bana o kadar çok sırtını dönüyor ki kendimi çok değersiz hissediyorum. ona bunları anlatmak istiyorum açık açık konuşunca anlamıyor sinirlenip kavga çıkarıyor. bende susuyorum ama sustukça canım yanıyo. ben nasıl konuşabilirim onunla ne diyebilirim de anlatabilirim bana kendimi değersiz hissettirdiğini söyleyebilirim. yardım edin nolur. yüzyüze gelip konuşmak istiyorum ama yüzünü gördüğümde yapamıyorum susuyorum ama içim içimi yiyor. bu değersiz duygusu içimi yiyip bitiriyor lütfen bana bir akıl verin :KK43:(

canım erkekler askerden donunce cok degısıyorlar benı rahat bırak trıbıne gırıyor hepsı benım erkek arkdaşımda gecen sene gıttı geldıgınde boyleydı hatta ayrılık bıle yasadık sende kendın bıseylerle ugras hayatını ona odaklama bı sure sonra ınan o senı merak edıcek bu kıza noldu dıcek demezzsede kendı bılır .. kı bende oyleyım susarım susarım bıde en kotu huy hemen gozlerım dolar normal bı ınsan olsa konusurum agzının payını verırım ama sevgılıme olamıyorum oyle ondan kaybedıyoruz ztn bıraz guclu durmayı ogrenmemız lazım :S

Askerden sonra psikolojik olarak adapte olmaları birazcık zaman alabiliyor canım.Anlayışla yaklaş bu dönemde çok üstüne düşme.Şimdi sende askerde özlediğin için daha fazla üstüne düşüyorsundur doğal olarak.Başka meşguliyet bulmaya çalış kendine vakit ayır; o sana gelecektir.

Ayril gitsin.
Bunu tüm iyi niyetimle söylüyorum.
Çok çok sorunlu bir ilişkiyi bitirdim bende birkaç ay önce.
Çok uzun bir iliskiydi .
Askerliğini bekledim onun tüm yaptiklarina katlandim 7 sene .
Bizde arkadaşlardan çok çektik zamanında görüşmeyi kesti hepsiyle .
İnan bana benden baskasiyla konusmuyordu dedim ki oh artik iyi olacagiz.
Olmadi.
Bu tur adamlarla geçmiyor bir ömür.
Seninki de ayni benim ex gibi.
Çok berbat bir şekilde ayrildik biz.
O gün bugündür görmüyorum, ayni mahalledeyiz birde.
Görebileceğim yerlere bile gitmiyorum.
Çok üzüldüm bir sure, kendime gelemedim hatta .
Ama simdi iyiyim.
İyi ki daha fazla katlanmamisim bu adama diyorum.
Çok değil 2 ay sonra iyi ki ayrilmisim diyeceksin sende .

arayip sorma msj atma gorusmek isterse gorusme ilgilenme sonunda seni kaybetmeye basladigini anlayacak ve seviyorsa ustune dusecektir kaybetmemek icin

canım erkekler askerden donunce cok degısıyorlar benı rahat bırak trıbıne gırıyor hepsı benım erkek arkdaşımda gecen sene gıttı geldıgınde boyleydı hatta ayrılık bıle yasadık sende kendın bıseylerle ugras hayatını ona odaklama bı sure sonra ınan o senı merak edıcek bu kıza noldu dıcek demezzsede kendı bılır .. kı bende oyleyım susarım susarım bıde en kotu huy hemen gozlerım dolar normal bı ınsan olsa konusurum agzının payını verırım ama sevgılıme olamıyorum oyle ondan kaybedıyoruz ztn bıraz guclu durmayı ogrenmemız lazım :S

aynı şekilde benimde öyle canım susmaya çalışıyorum bu sefer kendim daha çok üzülüyorum dediğin gibi benimde sürekli gözlerim nemli dayanamıcakmışım gibi geliyor :( herkese dik başlılığım geçiyoda bi ona kar etmiyo malesef :( peki düzeldi mi sonradan yani hala devam ediyor musunuz ?

Askerden sonra psikolojik olarak adapte olmaları birazcık zaman alabiliyor canım.Anlayışla yaklaş bu dönemde çok üstüne düşme.Şimdi sende askerde özlediğin için daha fazla üstüne düşüyorsundur doğal olarak.Başka meşguliyet bulmaya çalış kendine vakit ayır; o sana gelecektir.

umarım dediğiniz gibi olur. ben üstüne gittikçe her şey berbat bir hal alıyor .. yoruldum bende sürekli kavga etmekten .

aynı şekilde benimde öyle canım susmaya çalışıyorum bu sefer kendim daha çok üzülüyorum dediğin gibi benimde sürekli gözlerim nemli dayanamıcakmışım gibi geliyor :KK43: herkese dik başlılığım geçiyoda bi ona kar etmiyo malesef :KK43: peki düzeldi mi sonradan yani hala devam ediyor musunuz ?

bız devam edıyoruz canım ama zor bı surec yasadık ayrılmıstıkta sonra ben baska seyler yuzunden ama gecrı yıne arkdaş cevresı kuzenlerı ıle ılgılı seylerdı ınan senın yapabılcegın bısey yok bı erkek ısterse yapabılır,duzeltebılır sen kendını o aramadan arama ustune dusmee tut kendını cok zor bılıyorum ben hep kendı kendıme aglardım dururdum yolun ortasında aklıma gelıp gozlerım dolardı :S gel gıtler yasardı oda hep,ama sabrını zorlayan bısey olursada bırak gercekten belkıde hayırlısı o olur bızde oyle olmustu ayrılmıstık sonrada gercekten degıstı o ınsanlarla arasına mesafe koydu acıkladı anlattı askerden gelınce degısıyorlar cok arkdaşım askerden gelıp nısanlanıcakken ayrıldı garıp bır durum valla bu erkek mılletıne ne yaparsak yaranamıyoruz

merhaba kızlar. ben bana akıl vermenizi istiyorum lütfen bana yardım edin ben kendim artık hiç bişey düşünemiyorum. 4.5 yıllık bir ilişkim var. her ilişkide olduğu gibi bizimde kavga ettiğimiz zamanlar oluyor. sevgilim askerden daha yeni geldi ve askerdeyken bana o kadar çok söz verdiki şimdi sözlerinin hiç birini tutmuyor. beni hep arka plana itiyor gibi geliyor. bende o kadar çok kırıldım ki ona artık en küçük şeylerde bile ağlarken buluyorum kendimi. ben mi abartıyorum içimde bilmiyorum ama benden önce hep arkadaşları var. ben onu görmek için can atıyorum benimleyken yanımda fazla durmuyor her seferinde yarın tüm gün seninleyim diyor ama o tüm gün en fazla 2 saat oluyor. bana o kadar çok sırtını dönüyor ki kendimi çok değersiz hissediyorum. ona bunları anlatmak istiyorum açık açık konuşunca anlamıyor sinirlenip kavga çıkarıyor. bende susuyorum ama sustukça canım yanıyo. ben nasıl konuşabilirim onunla ne diyebilirim de anlatabilirim bana kendimi değersiz hissettirdiğini söyleyebilirim. yardım edin nolur. yüzyüze gelip konuşmak istiyorum ama yüzünü gördüğümde yapamıyorum susuyorum ama içim içimi yiyor. bu değersiz duygusu içimi yiyip bitiriyor lütfen bana bir akıl verin :KK43:(
hata1: hayatının merkezinde sevgilinin olması. Sen bir birey değil misin? Ondan başka planların yok mu? O mu yön verecek ne zaman görüşeceğinize?
hata 2: laflara fazla takılıp kalıyorsun.
bahsettiğin şahıs üniversite okumadıysa muhtemelen 20 li yaşların başında. Olgunlaşması için zaman var.
hata 3: kendinize program yapın. Hatfanın belli zamanlarında görüşmek üzere. Hem planlarınızı ona göre yapar zamanı dolup dolu geçirirsiniz. Siz onun gün akışı programına ayak uyduruyorsunuz.
Sonuç: mutsuz bir genç kız.

Neden kul köle oluyorsunuz bu erkeklere? Degerinizi bilmesi icin firsat vermiyorsunuz ki!! Birakin ne hali varsa görsün, yapismayin sizde...Lütuf edip bana 2 saat ayiran adama ben 1 dakkami ayirmam....kendini bulunmaz hint kumasi sanmasin, bunu ona siz hissettiriyorsunuz, eeee adamda rahat, az biraz sesini yükselttimi karsisinda sus pus oturan bi sevgilisi var, ne mutlu ona...:ssz:

bız devam edıyoruz canım ama zor bı surec yasadık ayrılmıstıkta sonra ben baska seyler yuzunden ama gecrı yıne arkdaş cevresı kuzenlerı ıle ılgılı seylerdı ınan senın yapabılcegın bısey yok bı erkek ısterse yapabılır,duzeltebılır sen kendını o aramadan arama ustune dusmee tut kendını cok zor bılıyorum ben hep kendı kendıme aglardım dururdum yolun ortasında aklıma gelıp gozlerım dolardı :S gel gıtler yasardı oda hep,ama sabrını zorlayan bısey olursada bırak gercekten belkıde hayırlısı o olur bızde oyle olmustu ayrılmıstık sonrada gercekten degıstı o ınsanlarla arasına mesafe koydu acıkladı anlattı askerden gelınce degısıyorlar cok arkdaşım askerden gelıp nısanlanıcakken ayrıldı garıp bır durum valla bu erkek mılletıne ne yaparsak yaranamıyoruz

ben ona eğer sana karışmamı istiyosan beni sevme artık diyosun demektir dedim. şimdi bunu söyledikten sonra uzak davransam yani o msj atmadıkça atmasam bişey söylediğinde sadece tamam dersem olur mu ? kafam o kadar karışık ki canım inan. etrafımdaki herkese saldırıyorum ona bağırıp içimi dökemediğim için. iyice sinirlerim bozuldu. bizim de en büyük problemimiz zaten kuzenleri ve arkadaşları. hepsinin sevgilisi yok ve oda onlara uyum sağlamak istiyo :(

ben ona eğer sana karışmamı istiyosan beni sevme artık diyosun demektir dedim. şimdi bunu söyledikten sonra uzak davransam yani o msj atmadıkça atmasam bişey söylediğinde sadece tamam dersem olur mu ? kafam o kadar karışık ki canım inan. etrafımdaki herkese saldırıyorum ona bağırıp içimi dökemediğim için. iyice sinirlerim bozuldu. bizim de en büyük problemimiz zaten kuzenleri ve arkadaşları. hepsinin sevgilisi yok ve oda onlara uyum sağlamak istiyo :KK43:

canım benımkının kuzenlerı evlı kocaman adamlar bısey farketmıyor merak etme hepsı ayrı alem..canım sen tavrını koy demıssın ztn dıyıcegını o aramadan arama yazma konusma bıraz tut kendını bu kıza noldu desın kendınıde tutma yoksa daha beter patlarsın alıp karsına guzel guzel konustun mu pekı bak bu ılışkı boyle gıtmez bırbırmıze karsı sorumluluklarımız olmak zorunda dıye :S:S eger onuda yaptıysan davranıslarınla bellı et konusmakla olmuyor sıkılıyorlar dırdır ettık oluyor sonra garıp yaratıklar yemıne dıyorum :S

Back
X