Gözünden tamamen düştüm sanırım...

Yolunsonunda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
187
26
13
30
Yaklaşık bir yıldır devam eden bir ilişkimiz var, çok iyi bir insan ama sürekli tartışmalarımız oluyor, oluyordu.. Ben bazen onun üzerine gereksiz geldim, o benim üzerime geldi.. Tartışmalarımızda 10 kere tartışma oldursa 9unda ben aradım, o açmadı ısrarla aradım, yalvardım, acındırmak için sırf arasın diye saatlerce ısrar ettim, acındırmak için ama arasın diye bazı şeyleri abarttım işte kendime bir şey yapabilirim gibi.. Ama tamamen kaybetme korkusundan, ben onu çok seviyorum kaybetmekten hep çok korktum ve bundan dolayı çok hata yaptım. Dün bu rezilce davranışlarımı yine sergiledim ve artık ne cevap veriyor ne arıyor.. Biraz başkalarıyla olmaya ihtiyacı olduğunu, benim çok anlayışsız davrandığımı, kendimi bir şey sanıp onun benden vazgeçemeyeceğini düşündüğümü söyledi, ben ilgi istedikçe bana dünya etrafında dönüyor sanıyorsun dedi. O kadar çok aradım, özürler diledim mesajla hiçbir cevap vermedi, ben onu çok severken yaptıklarım yüzünden kaybettim sanırım. Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum, tek bildiğim her şey benim yüzümden oldu, kendimi iyice düşürdüm, kendimden iyice nefret eder oldum artık.. Bana yardım edin dayanamıyorum, hiçbir şey düşünemiyorum, onun beni tanımadığını çünkü benim ilişkide olduğumdan çok kötü bir karakter sergilediğimi düşünüyorum, onu çok seviyorum ne olur bir akıl verin bir şey söyleyin, soğuduysa ayrılık mesajı atar mı bana yoksa böyle sessiz biter mi, peki benim kalbimdeki yara acı nasıl geçecek, beynim uyuştu artık, sınavlarım başladı ve ben bir gram odaklanmıyorum düşünemiyorum, sınav da değiş önemli olan halimi anlayın diye söylüyorum, ben n yapayım içim içimi yiyor, bir akıl verin nolur çok çaresizim

Sınavlarına çalış. Aklın kralını verdim burda sana inan. 3 dersten çakmanın acısı aşk acısından kat kat beter olur söyleyeyim.
Kendimi çok suçlu hissediyorum, ona istemeden kırıcı davranıp bunalttım sürekli, konsantre olamıyorum hiçbir şeye nasıl geçer bu acı

Yaklaşık bir yıldır devam eden bir ilişkimiz var, çok iyi bir insan ama sürekli tartışmalarımız oluyor, oluyordu.. Ben bazen onun üzerine gereksiz geldim, o benim üzerime geldi.. Tartışmalarımızda 10 kere tartışma oldursa 9unda ben aradım, o açmadı ısrarla aradım, yalvardım, acındırmak için sırf arasın diye saatlerce ısrar ettim, acındırmak için ama arasın diye bazı şeyleri abarttım işte kendime bir şey yapabilirim gibi.. Ama tamamen kaybetme korkusundan, ben onu çok seviyorum kaybetmekten hep çok korktum ve bundan dolayı çok hata yaptım. Dün bu rezilce davranışlarımı yine sergiledim ve artık ne cevap veriyor ne arıyor.. Biraz başkalarıyla olmaya ihtiyacı olduğunu, benim çok anlayışsız davrandığımı, kendimi bir şey sanıp onun benden vazgeçemeyeceğini düşündüğümü söyledi, ben ilgi istedikçe bana dünya etrafında dönüyor sanıyorsun dedi. O kadar çok aradım, özürler diledim mesajla hiçbir cevap vermedi, ben onu çok severken yaptıklarım yüzünden kaybettim sanırım. Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum, tek bildiğim her şey benim yüzümden oldu, kendimi iyice düşürdüm, kendimden iyice nefret eder oldum artık.. Bana yardım edin dayanamıyorum, hiçbir şey düşünemiyorum, onun beni tanımadığını çünkü benim ilişkide olduğumdan çok kötü bir karakter sergilediğimi düşünüyorum, onu çok seviyorum ne olur bir akıl verin bir şey söyleyin, soğuduysa ayrılık mesajı atar mı bana yoksa böyle sessiz biter mi, peki benim kalbimdeki yara acı nasıl geçecek, beynim uyuştu artık, sınavlarım başladı ve ben bir gram odaklanmıyorum düşünemiyorum, sınav da değiş önemli olan halimi anlayın diye söylüyorum, ben n yapayım içim içimi yiyor, bir akıl verin nolur çok çaresizim

kesinlikle hiçbirşey yapma
özrünü dilemişsin, yalvarmışsın
daha da üstüne gidersen, yine onun istemediği gibi davranmış olursun kendini rezil etmekten öte
bir insan aynı şey için defalarca söz verir, özür dilerse inandırıcılığı kalmaz
senin de yok inandırıcılığın onun gözünde
şimdilik kendini çek, üstüne gitme
ondan gelecek adımlara göre yolunu belirlersin

öte yandan, bu aşktan öte saplantı gibi birşey
bence çok yanlış yoldasın
benim kızım olsaydın, mutlaka bir uzmana götürürdüm seni

Eminim ki gereksiz kıskançlık, tavır ve triplerle onu boğdun.
O bu durumdan bıkmış ise ve sende huzur bulamıyor, mutlu değilse sevse bile dönmeyebilir mantıklı düşünerek.

kesinlikle hiçbirşey yapma
özrünü dilemişsin, yalvarmışsın
daha da üstüne gidersen, yine onun istemediği gibi davranmış olursun kendini rezil etmekten öte
bir insan aynı şey için defalarca söz verir, özür dilerse inandırıcılığı kalmaz
senin de yok inandırıcılığın onun gözünde
şimdilik kendini çek, üstüne gitme
ondan gelecek adımlara göre yolunu belirlersin

öte yandan, bu aşktan öte saplantı gibi birşey
bence çok yanlış yoldasın
benim kızım olsaydın, mutlaka bir uzmana götürürdüm seni
Sürekli kendimi suçluyorum, benden soğuyacak diye korkuyorum sürekli, onu hak etmediğimi düşünüyorum, saplantı mı bilmiyorum ama haklısınız, söyledikleriniz doğru teşekkür ederim gerçekten

O olmasa ölecekmiş triplerine girme lütfen.

Ne demiş şair, ben sensiz de yaşarım ama seninle bir başka yaşarım.. böyle olmak lazım.

Kendini böyle küçültme. yapmaman gereken şekilde davranmış olabilirsin. madem farkındasın, bir daha tekrarlamazsın acındırma hallerini.

Bi soluklan, bi mantıklı düşünmeye çalış biraz zaman verin

Lutfen artık arama maj cekme
Kendını gerı cek bellıkı soğumuş suan üstüne gıttıkce dahada uzaklasıcak benım tahmınım bıter bu ılışkı kı emin ol senın ıcın en hayırlısı
Aynı durumu seneler once yasadım yalvardım hatta ogunler geldı aklıma bıgun soz verdım kendıme aramıycaksım dıye ılk zamanlar zordu ama unutuldu gıttı (alısmıs ya aramama aramayınca kıymete bındım ama ben donmedım)
Sımdı guzel guzel sınavına hazırlan
Klıse gıbı gelebılır sana zamann herseyın ılacı

Eminim ki gereksiz kıskançlık, tavır ve triplerle onu boğdun.
O bu durumdan bıkmış ise ve sende huzur bulamıyor, mutlu değilse sevse bile dönmeyebilir mantıklı düşünerek.
Bizde tribi o yapar günlerce arayan ben olurum, her zaman onun bana davrandığı gibi davranmaya çalıştım söylediğiniz konularda, trip hariç, ben öyle düşünüyorum en azından, ya da bilemiyorum her ne yaptıysam istemeden kaybetme korkusundan oldu, çok seviyorum canım yanıyor napacağımı gerçekten bilmiyorum

Adamın egosunu tavan yapmışsın artık aramayı bırak.
Aşk acısı insanı acıtıyor ama hayatın bitmiş gibi davranıyorsun.
Bırak sessiz kal seni seviyorsa yokluğunu anlayıp ulaşır, ulaşmazsa sevmemiş demektir.

O olmasa ölecekmiş triplerine girme lütfen.

Ne demiş şair, ben sensiz de yaşarım ama seninle bir başka yaşarım.. böyle olmak lazım.

Kendini böyle küçültme. yapmaman gereken şekilde davranmış olabilirsin. madem farkındasın, bir daha tekrarlamazsın acındırma hallerini.

Bi soluklan, bi mantıklı düşünmeye çalış biraz zaman verin
Teşekkür ederim, doğru söylüyorsunuz, mantıklı düşünemiyorum burada yazan böyle şeyler biraz olsun güç veriyor

Bizde tribi o yapar günlerce arayan ben olurum, her zaman onun bana davrandığı gibi davranmaya çalıştım söylediğiniz konularda, trip hariç, ben öyle düşünüyorum en azından, ya da bilemiyorum her ne yaptıysam istemeden kaybetme korkusundan oldu, çok seviyorum canım yanıyor napacağımı gerçekten bilmiyorum

Evet ama senin davranışlarına karşılık verdiği tepkilere mi trip diyorsun? Ortada hiçbir şey yokken trip atmaz kimse herhalde.

Lutfen artık arama maj cekme
Kendını gerı cek bellıkı soğumuş suan üstüne gıttıkce dahada uzaklasıcak benım tahmınım bıter bu ılışkı kı emin ol senın ıcın en hayırlısı
Aynı durumu seneler once yasadım yalvardım hatta ogunler geldı aklıma bıgun soz verdım kendıme aramıycaksım dıye ılk zamanlar zordu ama unutuldu gıttı (alısmıs ya aramama aramayınca kıymete bındım ama ben donmedım)
Sımdı guzel guzel sınavına hazırlan
Klıse gıbı gelebılır sana zamann herseyın ılacı
Geçer mi gerçekten, sanki ömür boyu yaptıklarım için kendimi suçlayıp pişman olacakmışım gibi his geliyor, ben mantıklı düşünemiyorum şu yazdıklarınız güç veriyor sağ olun gerçekten

Adamın egosunu tavan yapmışsın artık aramayı bırak.
Aşk acısı insanı acıtıyor ama hayatın bitmiş gibi davranıyorsun.
Bırak sessiz kal seni seviyorsa yokluğunu anlayıp ulaşır, ulaşmazsa sevmemiş demektir.
Doğru söylüyorsunuz, ben diyorum ki hep, severken benim yüzümden soğudu diye sürekli kendimi suçluyorum

Evet ama senin davranışlarına karşılık verdiği tepkilere mi trip diyorsun? Ortada hiçbir şey yokken trip atmaz kimse herhalde.
Doğru söylüyorsunuz, hepsi istemeden oldu, konu o olunca o kadar korktum ki kaybetmekten, bu bir süre sonra strese dönüştü hep hata yapmaya başladım, canım çok yanıyor, bir daha olsa aynı hataları yapmazdım diyorum kendime sürekli

Doğru söylüyorsunuz, ben diyorum ki hep, severken benim yüzümden soğudu diye sürekli kendimi suçluyorum
Bekle.
Beklerken sınavlarına çalış.
Ulaşırsa kendindeki hatalı davranışları farkettiğini söylersin devam edersiniz düzeltirsin.
Ulaşmazsa sana değer vermediğini görürsün, zaten sana değer vermeyen biri için üzülmezsin.

Doğru söylüyorsunuz, hepsi istemeden oldu, konu o olunca o kadar korktum ki kaybetmekten, bu bir süre sonra strese dönüştü hep hata yapmaya başladım, canım çok yanıyor, bir daha olsa aynı hataları yapmazdım diyorum kendime sürekli

Aynı hataları daha yapmam demişsin ama emin ol yaparsın yapacaksında. Arkadaşında bunu bildiğinden dönmüyor işte. Siz genel olarak bu sorundan mı ayrıldınız yoksa başka bir konu üzerine mi ayrıldınız?

Bekle.
Beklerken sınavlarına çalış.
Ulaşırsa kendindeki hatalı davranışları farkettiğini söylersin devam edersiniz düzeltirsin.
Ulaşmazsa sana değer vermediğini görürsün, zaten sana değer vermeyen biri için üzülmezsin.
Doğru söylüyorsunuz, istemeden oldu özür dilerim dedim ama çok gurursuz yüzsüz olduğumu düşünmüş olabilir, kendimden utanıyorum ısrarlarımı hatırladıkça. Bundan sonra kendimi açıklayan mesaj atmayım en azından anlasın diye aramamam daha mı uygun olur, söylediklerinize gerçekten katılıyorum, sadece buradan okuyup güç almak başka birinden duymak çok farklı oluyor teşekkür ederim size

Çocuğun dötünü kaldırmışsın iyice.
Senin şu an yapman gereken asla aramamak yazmamak ve kendi içinde bitirmek.

Eğer ki olur da kendisi gelirse ararsa yazarsa, konuşursun ama asla eskisi gibi kendinden taviz vermeyerek devam edersin.

Ama yok arayıp sormazsa zaten unut ve hayatına bak.

Yorulana kadar ağla, aşk acını çek sonuna kadar, depresyonun dibini gör, ondan sonra da çık o ruh halinden.

Eğer onu sevebildiysen başkasını da sevebilirsin. ZAMAN sadece.Bi daha da ilerdeki ilişkinde aynı hataları yapma.

Gerekirse psikoloğa git ama ona gitme. Çünkü şuan o seni aramadan senin onu araman hatalarına bir hata daha ekler.

Aynı hataları daha yapmam demişsin ama emin ol yaparsın yapacaksında. Arkadaşında bunu bildiğinden dönmüyor işte. Siz genel olarak bu sorundan mı ayrıldınız yoksa başka bir konu üzerine mi ayrıldınız?
Bıktığını söyledi, ayrılma konulması olmadı ama ayrılmak istediği belliydi, her şey o kadarbelirsiz ki.. Ben bu hataları onu kafama çok takıp saçmalamaya başlamamdan ötürü yaptım cezamı çekiyorum onun gibi bir insanı kaybetmekle sanırım..

Back
X