• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözünün içine baka baka kırmak..

Yaw keşke 2 çift laf deseydin...

Seni bırakıp giden nişanlından ne farkın kaldı o zaman, adamım diye ortada gezen birine yakışır mı bir kaç kızla birden gönül eğlendirmek, kıracağı kalbi hiç düşünmemek ? gibilerinden

Neyse, masayı terketmeniz de güzel. Hiç bişey demedi mi, dur nereye falan?

Merhaba arkadaşlar,
Birkaç gündür yaşadığım kırgınlığımı paylaşmak istedim sizinle..bir düğünde girdim onu o da beni..Sonra instagramda ekledik birbirimizi konuşmaya başladık ilk yazan tanışalım diyen o oldu..çok hoşuna gittiğini söyledi ki ben de öyleydim..sonrasında ikimiz de kitapları çok sevdiğimizden o bana kitap almış görüştüğümüzde veririm diye..öyle sevindim ki..ben de ona hediye aldım..bir buçuk ay konuştuk whatsuptan..hatta arıyodu beni..en sonunda cumartesi günü buluştuk.her şey çok güzeldi..öyle özenerek gittim ki..yıllar Sonra birine karşı birşeyler hissediyordum.iki saat güzelce samimi sohbet ettik davranışları da öyleydi..hatta aynı kitabı bana hediye almış iyi ki buldun beni dedi..sonra iki saatten fazla olmuştu oturalı..eskiden bu nişanlıymış Sonra kız başkasını seviyorum demiş evlenmiş..ondan Sonra herkesle konuşmaya başlamış güvenmiyomuş..çok çapkınmış..en son hatta şimdi de konuştuğum biri var dedi (o esnada benim diye düşündüm)kız burda deilmiş sevgili deilmiş sadece konuşuyormuş ama o da gitme potansiyelli dedi.ben çok kötü oldum tabi gözlerim doldu belli etmemeye çalıştım..ama daha fazla oturamadım..bana iyi ki seni tanıdım dedi hala diyo ki görüşürüz ben yazarım sana..neden dedim neden bile bile kırdı böyle bişeyi hiç tahmin etmiyordum..
Siz neler düşündünüz?görünüşte çok inançlı efendi birine benziyordu malesef yine hayal kırıklığı..

bana sizi dost görmüş gibi geldi. derdini hayatını anlatmış hatta hoşlandığı ama gitmesinden korktuğu biri olduğunu söylemiş. siz yanlış elektrik almış olmalısınız..

Yaw keşke 2 çift laf deseydin...

Seni bırakıp giden nişanlından ne farkın kaldı o zaman, adamım diye ortada gezen birine yakışır mı bir kaç kızla birden gönül eğlendirmek, kıracağı kalbi hiç düşünmemek ? gibilerinden

Neyse, masayı terketmeniz de güzel. Hiç bişey demedi mi, dur nereye falan?

Demedi..yüzümden o kadar belliydi ki..iyi misin diye sordu çünkü o kadar kötü olmuştum ki..hala ben yazarım ararım diyodu görüşürüz diyodu..o günden Sonra ses yok

Demedi..yüzümden o kadar belliydi ki..iyi misin diye sordu çünkü o kadar kötü olmuştum ki..hala ben yazarım ararım diyodu görüşürüz diyodu..o günden Sonra ses yok
Tühh, tiynetsize çok değer verdiğin belli olmuş.

Neyse ya daha fazla üzerinde düşünüp şu adamcık için vaktini heba etme bence. Ders al, iyice tanımadan kimseye bu kadar çok değer verme bir daha.

Tühh, tiynetsize çok değer verdiğin belli olmuş.

Neyse ya daha fazla üzerinde düşünüp şu adamcık için vaktini heba etme bence. Ders al, iyice tanımadan kimseye bu kadar çok değer verme bir daha.
Keşke belli etmeseydim ama elimden bu kadarı geldi..teşekkür ederim yorum yaptığınız için

sesi çıkmadığı daha iyi. hayra konuşmayacak kendi çıkarına konuşcak zaten.

ve siz hala bu kişiyle görüşüyor musunuz???

orda masada öyle bırakacaktınız onu

Keşke..o da benim gibi edebiyatı seviyo dedim zarar gelmez dedim..yanılmışım..bir de...belki çok farklı düşünüyorum ama yanımda iki kere gerindi çamaşırını bile gördüm..kafamı çevirsem de..ilk görüşmede garip geldi..siz ne düşünürsünüz bilmiyorum
Edebiyatı sadece kız tavlamak için kullanıyor olabilir. Gerindi mi bir de ne ayıp!

Back
X