- Konu Sahibi mavi melek1907
-
Kızlar son gelişmeleri yazıyım dedim hafta başı sevgilimin halasının eşi vefat etti babamın kuzneinin eşi oluyor.
Neyse bizimkiler cenazeye gittiler akşam ailemi o getirdi cenazede babama baba demiş farkında olmadan babamda akşam evde söyledi pek bi hoşuam gitti dedi içime bir gün ışığı doğdu annem ne kadar tavır yapsada oda baya güldü babam anlatığında.
Ama 2 gündür biz kötüyüz kızlar dün bana söz verdi sabahtan kalkıp tuzlaya iş bakmaya gidecekti hatta ben bi kaç adres buldum neyse bi aradım cevap yok neyse suya gitmiş tmm dedim öğleden sonra aradım naptın diye bana kalkıp halamlardayım demezmi kötü bişemi oldu dedim yok dedi akşam kuran varya onun için geldim dedi kuran mevlit saat 8den sonra yazık okadar satain boşa gidiyor dedim bana böyle demedin falan diye başladık baya konuştuk bende senin gönül yok iş aramakta dedim:a015:
Bu sabahta yine iş konusu ve ben açık açık dedim iş olmazsa bu iş olmaz ben gelceğimi düşünmek zorundayım aşk tek başına bunları karşılamaz ben bu güveni vermelisin falan dedim yoruldum kızlar çok yoruldum bakalım ne olacak fisfisfis :a015:
yazdıklarında en çok hoşuma giden zaten sıkıntı çektim ve çekiyorum deyip bundan sonraki hayatımda zengin birini bulup kurtulayım mantığını yürütmemen....
Allah yardımcın olsun...
saol cnm asla paraya tapan biri olmadım öyle olsaydım karşıma maddi durumu çok iyi insanlar çıktı birine evet der belki keyfimi süre bilirdim ama ne biliyim ben öyle düşünmüyorum sadece para olmasın aşkta olsun eşimin gözlerine baktığımda gözlerim ışıldasın cüzdanına baktığımda değil
zaten aşkımda iş bulacaktır buna inanıyorum ve ikimiz ele ele veridğimzide ilerde herşey çok daha güzel ve iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?