- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
- Konu Sahibi mavi melek1907
-
evet kızlar göz yaşlarım kendi kendine akıyor belki çok derdim yok ama var
bi sevdiğim var işsiz nasıl iş arıyor anlatamam 1 haftadır dayısının oturduğu yerde orda iş bakıyor inanıyorum bulacak
ama ailem bu kişiye sıcak bakmıyor asılnda çok iyi tanıyorlar kendisini ailesini akrabam
babam hasta evde çalışmıyor annem ev hanımı zaten babamla ilgileniyor çalışmıyor kardeşim asker ama Allah var 5 aylık asker daha 1 kuruş para istemedi
ben bakıyorum eve tek maaşla inanın yetişmeye çalışıyorum ama yetiremiyorum babam anlamsın diye belli etmiyorum bütün bir ayı cebimde 20/30 tl geçiriyorum eğer ihtiyaç olursa oda eve gidiyor kredi ödüyorum kimseye el açmıyorum
ama bunaldım kızlar inanın iyim diyorum ama içimde hep bi burukluk gençliğim hiç yaşamadım babam iflas etti liseyi bitirdiğimde üni.ye gitmedim çalıştım çalışırken meslek sahibi oldum
içimde hep kaldı okumak çok istiyordum Allahım neden hep hayalini kurduğum şeyler benden uzakta kaldı şimdide korkuyorum sevdiğim insanla ya olmazsa ben ailesine hayır diyen biri olmadım asla ama seviyorum işte herşey para değil sadece maddi durumu iyi olan biri olmasın beni sevsin ben bunu istiyorum aşk istiyorum içimdekileri yaşamak istiyorum zaten oda çok anlayışlı az çok durumlardan haberi var beni sıkıştırmıyor üzmüyor en küçük hatasında yanlışında (asla büyük yanlışları olamadı) defalarca özür diler sen üzülme der
kızlar sadece yazdım inanın içime atttıkca batıyorum sürekli hastayım ve sebebi stres bu sefer yazmak istedim
yeri burasımıdır bilmiyorum ama çıldırmak üzereyim ve dertlerimi paylaşmazsam aklımı kaybedicem.
5 aydır sürn bir ilişkim vardı, bir kez ayrılıp geri barıştık. son zamanlarda yine kötüydük. şüphelendiğim şeyler vardı konuşmaktan kaçıyordu, yüzüne vurunca kabul etmek zorunda kaldı.
durum ne biliyormusunuz? benden öncede hayatında olan biri varmış,ama onu çok üzen biri, onu unutmak için benimle olmuş,ama unutamamış, şimdi tekrar onunla. ben ise doğru insanmışım, hayatının birleiştirmesi gereken insanmışım. bana bağlanmaya çok çalıştı bunun farkındaydım. ama olmadı onu unutamadı. çok ciddi evlilik planları yapıyorduk, bekaretimi istedi benden, bana bağlanabilmek içindi biliyorum. vede işin kötüsü onunla birlikte oldum,beni hamile bırakmak için elinden geleni yaptı, bu şekilde o kadından uzaklaşacağını düşündü.bunların hiçbirini kendi söylemedi,ben anladım, ben böle bölemi deyince kabul etmek zorunda kaldı. ailemin yüzüne bakamıyorum. aşıık olduğum, bekaretimi verdiğim adam tarafından kullanıldım, eski sevgilisini unutmak için girmiş hayatıma. 2. kadın oldum, yedekteki kadın oldum. ve bütün hayaımı kaybettim, namusum lekelendi artık. kimse benimle evlenmez, asla anne olamayacağım. bari değecek bir adam için olsaydı bunlar. dayanamıyorum yaşadıklarıma, aklımı kaybetmekten korkuyorum.
ve şu anda hamile olma ihtimalim var, bebeği aldırırsam ortalığı, evimi, işyerimi yakar. ama onada verilebilecek en büyük ceza olur bebeğini aldırmak.napacağım bilmiyorum.
yeri burasımıdır bilmiyorum ama çıldırmak üzereyim ve dertlerimi paylaşmazsam aklımı kaybedicem.
5 aydır sürn bir ilişkim vardı, bir kez ayrılıp geri barıştık. son zamanlarda yine kötüydük. şüphelendiğim şeyler vardı konuşmaktan kaçıyordu, yüzüne vurunca kabul etmek zorunda kaldı.
durum ne biliyormusunuz? benden öncede hayatında olan biri varmış,ama onu çok üzen biri, onu unutmak için benimle olmuş,ama unutamamış, şimdi tekrar onunla. ben ise doğru insanmışım, hayatının birleiştirmesi gereken insanmışım. bana bağlanmaya çok çalıştı bunun farkındaydım. ama olmadı onu unutamadı. çok ciddi evlilik planları yapıyorduk, bekaretimi istedi benden, bana bağlanabilmek içindi biliyorum. vede işin kötüsü onunla birlikte oldum,beni hamile bırakmak için elinden geleni yaptı, bu şekilde o kadından uzaklaşacağını düşündü.bunların hiçbirini kendi söylemedi,ben anladım, ben böle bölemi deyince kabul etmek zorunda kaldı. ailemin yüzüne bakamıyorum. aşıık olduğum, bekaretimi verdiğim adam tarafından kullanıldım, eski sevgilisini unutmak için girmiş hayatıma. 2. kadın oldum, yedekteki kadın oldum. ve bütün hayaımı kaybettim, namusum lekelendi artık. kimse benimle evlenmez, asla anne olamayacağım. bari değecek bir adam için olsaydı bunlar. dayanamıyorum yaşadıklarıma, aklımı kaybetmekten korkuyorum.
ve şu anda hamile olma ihtimalim var, bebeği aldırırsam ortalığı, evimi, işyerimi yakar. ama onada verilebilecek en büyük ceza olur bebeğini aldırmak.napacağım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?