Gözyaşlarım kendi kendine akıyor....

Maddiyatda önemli güzelim..
Sen zaten kıt kanaat geciniyosun
Gencliğimi yaşayamadım diyorsun ben buna çok üzüldüm
Bana sorarsan erkek arkadaşının devamlılığı olan bir işi yoksa zor
Evlenincede hep sıkıntı sıkıntı
Sen bilirsin seviyorum diyorsun, bu neye çare olur bilemiyorum..
Allah hakkında hayırlısını versin.. maddi sıkıntı gercekten insanın sinirlerini harab eder..

Evet kızlar annemle babanım şuan istemedikleri birşey evlenmem ama zaten bende hemen yarın eveleneceğim demiyorum bunu onlarda biliyor en az 1.5-2 sene bu süre zarfında kardeşim askerden gelir onlar biraz toparlanmış olur.
Bende kendi hayatımı görmüş olurum ki evlendikten sonra bile asla elimi ailemin üzerinden çekmem inanın çok iyi bi ailem var annemde babamda hep gözümün içine bakmıştır hasta olduğumla benimle uyumamışlardır hele babam kızlar anlatamam size nasıl iyi biri derdimi sormadan benle çok ağlamıştır hiç isteyerek ne annem ne babam kalbimi kırmadılar beni öyle güzel bi ahlakla terbiyeyle yetişrdiler ki anlatamam bazen burda konular açılıyor annem şöyle babam böyle bizimde sıkıntılarımız oluyo ama o kadar yüce bir sevgileri varki herşeyin ötesinde :)

senin yüreğin böyle güzel ve sevgi doluyken Allah seni yarı yolda bırakmaz canım sakın korkma.inan bana bu sıkıntıların biraz daha sürecek ama sonra çok büyük mükafatlar alacaksın.herşey gönlünce olsun:1hug:

Canım benim ya çok duygulandım.Senin gibi insanlar hep iyi yerlere gelirler eninde sonunda.Çünkü kendi çabanla,emeğinle bak bu durumlara gelmişsin meslek,ev sorumluluğu konusunda.Helal olsun senin gibi kızlara.Nice genç erkekler var evin sorumluluğunu üstlenmeyen.O yüzden çok duygulandım cnm.

Elbette kimsenin hayatı mükemmel değildir.Herkez birtakım sıkıntılar çekiyor.Ayrıca bugün maddi imkanı iyi olan bir kişinin yarın tepetaklak olmayacağınında garantisi yok hiç bir zaman...Ama evlenmeyi dişündüğün kişinin iyi bir iş bulup işini oturtması için bekle bence. aşk güzel şey ama karın doyurmuyor malesef.. Bu arada kardeşin askerden gelsin oda kendisine bir iş bulsun ailene destek olsun..yaşın eğer küçükse biraz beklemen de sakınca yoktur canımmm... nacizane fikrim..

Canım sabredince isyan etmeyince inanki Yüce Rabbim yardım ediyor. Bende eşimi çok bekledim.Ama şimdi MaşaAllah çok ama çok mutluyum.Rabbim sanada sabrının karşılığını versin.Tüm sıkıntılarınız hallosun.Olmaz diye bişi yok.Moralini bozma.Benim tanıdığım ünv. mezunu biri var çok iş aradı, şimdi Türkiyede çok yaygın olan bi markete girdi. Yükselme imkanıda varmış, ummadık yerden bi umut oldu.ınşaAllah sizinde tez zamanda gerçekleşir ınşaAllah.

canım benim okadar gzl anlatmışsın ki annnene babana olan sevgini bağlılığını seni kutluyorum..onların duasını alman çok gzl..duygularını bile geri planda tutuyorsun ailen için..inş sevdiğinde düzgün bir iş bulur ve mutlu olursunuz..babacığınada acil şifalar diliyorum canım..Rabbim yardımcın olsun inş...

her kışın sonu bahardır umudunu yitirme güzel günler göreceksin düzelecek bunlar sonra geçmişe dönüp baktıgında ben bunlaramı üzülmüşüm diyeceksin.herşey insanlar için..zamana bırak zaman herşeyi degiştirecektir...gönlünü ferah tut...seviyorsan sahip çık..

Allah dermansız dert vermesin canım,her gecenin bir sabahı vardır.Sen hayırlı bir evlat olmanın karşılığını mutlaka alırsın,aile ilişkiniz çok güzel ablacım,kardeşin ve ailenle güzel günler görmen dileğiyle.........

canım benım allah yardımcın olsun.allah senı bundan sonrakı yasamında hep mutlu etsın cnm.bu kadar sıkıntının sonu umarım sadece ve sadece mutluluk olur.umarım sevdıgınlede guzel bır yuva kurursun cnm.

İnan bana seni çok iyi anlıyorum ama şunu unutma her gecenin bir sabahı vardır. Senin ortam baya kararmış demek mi gündüzün yaklaşmış. Sabır diliyorum canım sana, gönülünü ferah tut

Kızlar son gelişmeleri yazıyım dedim hafta başı sevgilimin halasının eşi vefat etti babamın kuzneinin eşi oluyor.
Neyse bizimkiler cenazeye gittiler akşam ailemi o getirdi cenazede babama baba demiş farkında olmadan babamda akşam evde söyledi pek bi hoşuam gitti dedi içime bir gün ışığı doğdu annem ne kadar tavır yapsada oda baya güldü babam anlatığında.
Ama 2 gündür biz kötüyüz kızlar dün bana söz verdi sabahtan kalkıp tuzlaya iş bakmaya gidecekti hatta ben bi kaç adres buldum neyse bi aradım cevap yok neyse suya gitmiş tmm dedim öğleden sonra aradım naptın diye bana kalkıp halamlardayım demezmi kötü bişemi oldu dedim yok dedi akşam kuran varya onun için geldim dedi kuran mevlit saat 8den sonra yazık okadar satain boşa gidiyor dedim bana böyle demedin falan diye başladık baya konuştuk bende senin gönül yok iş aramakta dedim:a015:
Bu sabahta yine iş konusu ve ben açık açık dedim iş olmazsa bu iş olmaz ben gelceğimi düşünmek zorundayım aşk tek başına bunları karşılamaz ben bu güveni vermelisin falan dedim yoruldum kızlar çok yoruldum bakalım ne olacak fisfisfis :a015:

yeri burasımıdır bilmiyorum ama çıldırmak üzereyim ve dertlerimi paylaşmazsam aklımı kaybedicem.

5 aydır sürn bir ilişkim vardı, bir kez ayrılıp geri barıştık. son zamanlarda yine kötüydük. şüphelendiğim şeyler vardı konuşmaktan kaçıyordu, yüzüne vurunca kabul etmek zorunda kaldı.

durum ne biliyormusunuz? benden öncede hayatında olan biri varmış,ama onu çok üzen biri, onu unutmak için benimle olmuş,ama unutamamış, şimdi tekrar onunla. ben ise doğru insanmışım, hayatının birleiştirmesi gereken insanmışım. bana bağlanmaya çok çalıştı bunun farkındaydım. ama olmadı onu unutamadı. çok ciddi evlilik planları yapıyorduk, bekaretimi istedi benden, bana bağlanabilmek içindi biliyorum. vede işin kötüsü onunla birlikte oldum,beni hamile bırakmak için elinden geleni yaptı, bu şekilde o kadından uzaklaşacağını düşündü.bunların hiçbirini kendi söylemedi,ben anladım, ben böle bölemi deyince kabul etmek zorunda kaldı. ailemin yüzüne bakamıyorum. aşıık olduğum, bekaretimi verdiğim adam tarafından kullanıldım, eski sevgilisini unutmak için girmiş hayatıma. 2. kadın oldum, yedekteki kadın oldum. ve bütün hayaımı kaybettim, namusum lekelendi artık. kimse benimle evlenmez, asla anne olamayacağım. bari değecek bir adam için olsaydı bunlar. dayanamıyorum yaşadıklarıma, aklımı kaybetmekten korkuyorum.

ve şu anda hamile olma ihtimalim var, bebeği aldırırsam ortalığı, evimi, işyerimi yakar. ama onada verilebilecek en büyük ceza olur bebeğini aldırmak.napacağım bilmiyorum.

evet dedigin gibi yanlis ve nerdeyse bir sene önce acilan bir konuya yazmissin..bu isaretledigim yere takildim o bile bile hamile birakamya calisti siz neden müsade ettiniz..iliskinize karisamam ama korunsaydiniz yani insanlar birlikte olunca hamile kalinabilir korunsaydiniz keske daha bisy diyemiyorum

5 ay biraz çabuk olmuş bütün bunları yaşamak için.. ama olmuşla ölmüşe çare yok. psikolojik baskı yapmış sen de kabul edip birlikte olmuşsun. bence böyle bir adamı tamamen geride bırak. kan tahlili yaptırarak da en kısa zamanda öğren umarım hamilelik yoktur. eğer varsa da söylemelisin o kişiye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…