Gözyaşlarım...

:KK49:
Bende eskiden çok ağlardım hatta senin gibi karşı taraf daha konuya girmeden ağlamaya başlardım

Ama şimdi üzücü durumlara bile ağlayamıyorum içime atıyorum yemeden içmeden kesiliyorum ama ağlayamıyorum
Ya ağlamaktan gözyaşlarım kurudu yada manevi olarak yaşlandım..

Ben de çok sulugözüm. 3 aylık çalıştığım bir şirkette patronun kardeşi beni azarlayınca tuvalete girip deli gibi ağlamıştım. 3 gün hayat zindan gibiydi. Ayy neyseki proje bitti ayrıldım da şimdi kadından hiç tırsmıyorum gülüşüp konuşuyoruz. Bence yardım alın bu bende de sorun olan bir şey. Bir işte başarısız olma korkusu çok fazla var.

benim de donem donem boyle oluyor zaten normalde de cok hassas bi insanim bu zamana kadar zaten doldugum seylere benzer sorunlar yasadigimda fazla hassas oldugumda yasamaktan nefret eden yorgun omuzlari cokmus hissediyorum ve herseye agliyorum. eger bir yerde veya bir olayda da sinirlenme duygusundan cok gururum incinmişse hani bogazda bir yumru olur ya o anlarda ben de istemsizce agliyorum bu huyumu ben de hic sevmiyorum.

Silkin ve kendine gel yaa. Bu kadar da olmamalı. Güçlü durmalısınız. Kolay av olursun yoksa. Ağlasan bile güçlü durmalısın.

Ben aslında içten ağlayan biriyim annem bile 2 3 kere ağlarken görş arkadaşlarım ne kadar duygusuzsun der şaşırır bazı insanlar içten bazıları dıştan ağlar yoksa ağlamayın insan yoktur sen fazla sulu gözsün sadece

Back
X