Doğuma Hazırlık Graco ürünleri kullanan var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esssen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
310
11
116
Ankara
Hafif ve çift yönlü olabilen bir bebek arabası arıyorum. Karşıma sadece Pierre cardin enigma modeli çıkıyor. Biraz gezdiğimizde satıcılar Graco nun da çok kaliteli olduğunu söylediler. Zaten fiyatlarda farklıydı. Amerikan ürünüymüş. Dün de bir blogda okudum. Amerikada yaşayan bir anne herşeyini bu markadan almış.
Tabi çift yönlü ve hafif bir arabası var mı bilmiyorum. Sadece bu markayı kullanan var mı ve memnun mu diye merak ediyorum.

benim travel sist. ve park yatağım graco henüz kullanmadık ama kalitesi o kadar belliki dükkanda tek tek her markayı inceledik ve hiç aklımızda yokken ki ben maxi cosi falan diodum,graco aldık. araba hafif sayılmaz çift yönlü de değil ama bildiğin taşşş.. artı indirimdeydi 490a aldık. park yatak zaten güzel tavsiye edebilirim
dediğin gibi satıcı kendi önerdi ben bi şey beğenemedim quinnylere bakıyodum artık paraya kıyacaktım.

katlaması kolay küçük oluyo baya ağırlığı dert etmezsen bi göz at benimki mosaic modeli

Nette Graco ultima plus modeline baktım. Çift yönlü ve 8.5 kilo mantıklı geldi.
Park yatakları içinde markası önemli ama bir de benim için açılabilir fermuarlı kapısın olması. Yeğenimin hem karyolası hem de park yatağı vardı. Uyanınca kendi inmek isteyip karyoladan düşüne, bizimkiler hemen park yatağı kurup fermuarlı kapıyı açtılar. Uyanınca kendisi oradan çıkıp yanımıza geliyordu. Çok önemli bence. Yoksa Mother care de de buldum 250 tl. Ama açılan kapısı yoktu.

Back
X