Kesinlikle varikosel ameliyatı olsun eşiniz ve biz sizinle şuanda aynı durumdayız , eşimde varikosel çıktı bende de TSH yüksek çıktı değerim 4 idi . Doktorum da dediki tüp bebek düşünsen bile eşin ameliyat olmadıktan sonra sperm kalitesiz kalıcak varikosel hep bir engeldir aslında dedi . Bizde dün ameliyatı atlattık şükür
korkmayın , öyle ilk 2 gün agrısı oluyor çok çabuk atlatıyorlar . Bana da ilaç yazdı TSH düşsün diye kullanıyorum. 3 veya 6 ay sonra hamilelik haberi almazsanız işte o zaman gelin dedi doktor . Ama inanın etrafımda bu ameliyatı olupta güzel sonuç almayanı henüz görmedim ben , bence kesinlikle olun bu ameliyatı zaten çok çabuk atlatılıyor hem zaten olmazsanız ciddi boyuttu kısırlığa neden oluyor maalesef ben çok araştırdım çok üstünde durdum ama ne yazıkki çok önemli bir ameliyatmış aslında varikosel hem bir engelmiş spermin gelişmesine üremesine , hareket felan hep engel oluyormus . Bende 2 yıldır çocuk istıyorum ne yaptıysak bulamadık sebebini en sonunda eşimde böyle ameliyat olunca biz şükür ettik daha
bakalım güzel sonuç alırsam kesinlikle yazıcam tekrar .. sizde kesinlikle ameliyatı olun derim