Grade 3 varikoselle hamilelik olur mu?

delihindi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
197
16
13
Eşimin bir testisinde grade 3 varikosel var. Sayı ve hareket düşük ama dna hasarı ve morfoloji normal. 3 kez düşük yaptım. Ürolog varikosele kadın doğumcu yaşıma bağladı.
Ne yapacağımızı şaşırdık

Benim eşimde de var, ameliyat olup olmamakta kararsız, bir oğlumuz var, ikinci için ameliyat olması gerekiyor sanırım

Benim eşimde de var, ameliyat olup olmamakta kararsız, bir oğlumuz var, ikinci için ameliyat olması gerekiyor sanırım
Biz de yol ayrimindayiz. Yaşım zaten büyük ameliyattan sonra normale dönmesi 1 yılı bile bulabilir

Biz de yol ayrimindayiz. Yaşım zaten büyük ameliyattan sonra normale dönmesi 1 yılı bile bulabilir
Dr ne diyor? Eşim bidaha kontrole gidecek, bakılacak tekrar. Yaşınız kaç? Varikoselin düşüge sebep olduğunu bilmiyordum

Varikosel sperm kalitesini bozdugu için düşüğe ve kimyasal gebeliğe neden olabiliyor artı grade 3 ilerlemis varikosel yani esinizin simdi agrısı yoksa bile bir sure sonra agrıları artacaktır. Ameliyat olması her acıdan iyi olacaktır. Ameliyattan sonra 3-6 ay içinde gebe kalan cok oldu forumda.

Back
X