• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gratis ve Watsonsta görevlilerin başınızda beklemesi

Ya arkadaşlar çok gıcık bi durum değil mi potansiyel hırsızmışsınız gibi başınızda bekliyolar hayır yardımcı da olmuyolar öyle durmuş almicaksın zaten ne bakıyon der gibiler özellikle Watsonsta. O yüzden girmiyorum artık Watsonsa:KK70: sinir oldum.siz de de oluyo mu böyle şeyler
Watsons da bikere tartisma durumuna gelmisligim oldu. Pesimde geziniyor ama ne urun sors cevap veremiyor bilmiyorum diyor bulamiyor, ozaman baska biri yardimci olsun dedim 3 kisi alt ustu mat beyaz far varmi bilmiyor. Once elemanlarinizi dogru yetistirin diye cemkirirken ben buldum fari bide aa o tarafa bakmamistik diyorlar. Tamam takip etmrleri gerekebilir ama tatli tatli rahatsiz etmeden de izleyebilirler. Ben bi adim atiyorum oda dibimde bari 3-4 adim uzaktan izle kendimi suclu hissedip adapte olamiyorum

Watsonsda ve gratiste artık pek başıma gelmiyor çünkü dükkan çok kalabalık oluyor, hangi birinizin başını bekleyecek. Ama Boyner Sevil gibi kozmetik bölümleri genellikle boş olduğu için koşa koşa başına dikiliyorlar. Ben uzaklaşmayı tercih ediyorum. İnsana baskı yapıyorlar.

Haklısıniź bende rahatsız oluyorum ama butun kozmetik magzalari oyle nerdeyse sanki suç islicekmisizde başımızda bekliyolar birde hadi al baskısı hissediyorum sinir bozucu :)

konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum. evet aynı sıkıntıyı ben de duyuyorum. hatta artık watsonsa gitmek bile gelmiyor içimden. geçen yine krem kısmında bişey bakıyorum, alt tarafı bir el kremi alıcam, kız tepeme dikildi. yardımcı olabilir miyim vs . yok ben bakıyorum el kremi alıcam zaten dedim kibarca. yani anla ki kendi kendime bakmak istiyorum. yok elinize bakayım yok şunun içeriğinde bu var bilmem ne. insanı mecbur bırakıyolar dinlemeye de. ben de teşekkür edip çıktım gittim başka yerden aldım ama sinir oldum ya. bir arkadaş yazmış rossmandan alabilirsiniz diye, evet rossmanda kimse tepenize dikilmiyor. ben gönlümce bakıp geziyodum.

tamam bu bir mağaza kuralı olabilir ama yardımcı olabilir miyim diye sorduktan sonra kibarca istemediğimi söyleyince gittiğim her reyonda beni takip eder gibi arkadan gelmeleri hiç hoş değil.

Sanki birşey alacakmışsın gibi duruyorlar evet soru soruncada cevap yok...Gereksiz elemanlar..yalnızca bir kaç defa rahat rahat alışveriş yapabildim..
-Yardıma ihtiyacınız varmı..?
--Hayır Teşekkürler :KK12::KK52::KK53:

upload_2016-1-21_15-18-10.webp

ya bu tür mağazalarda çıkışta müdürleri onların üstünü bile arıyor. o yüzden onlara hak vermek gerek..

Bana öyle yaptıklarında sert bir dille uyarıyorum ve evet Sevmiyorsanız Rossmann da öyle birşey yok. kimse bakmıyor bile

Ben bu magazalarda degıl de ıkı ayrı gıyım magazasında calısmıstım satıs danısmanı olarak okurken bıze soylenen buydu musterıyı bos bırakmayın,daha fazla urun almasını saglayın,bır musterı kapın o sızın olsun falan bende bı calısan olarak cok gıcık oluyodum bu durumdan,ınsanlarda hos karsılamıyodu kı bende ıstemem boyle bı seyı ama mecburytten calısıyorduk ıste.Mesela numaramız oluyo du kodumuz falan o kısı bısey aldımı kasaya kodumuzu soyluyorduk vb.magaza da calısan elemanların ısteyerek yaptıgı bısey degıl yaptırılan bırsey bu.

Bu sene ilk defa istanbula gittik yaz tatilinde.
Anam o nee.
Hemen dibinde bitiyorlar.
Hatta bi tezgahtar yengeme kapiya dgru yonelirken " ne kadar guzel bi yuznuz var bebek gibi bembeyaz' dedi.
Sanki " gitme kal benimle" der gibi bakiyodu:KK76:.
Yengem anlatti , dedim " niye kalip biseyler almadin kiz iltifat etmis sana cok seker bi kiza benziyodu".
Tabi ne bilem taktik oldugunu, istanbulda gercekten cok felaket.
Ben olsam iyi niyetimden tum dukkani alabilirdim yane.

Ben bu magazalarda degıl de ıkı ayrı gıyım magazasında calısmıstım satıs danısmanı olarak okurken bıze soylenen buydu musterıyı bos bırakmayın,daha fazla urun almasını saglayın,bır musterı kapın o sızın olsun falan bende bı calısan olarak cok gıcık oluyodum bu durumdan,ınsanlarda hos karsılamıyodu kı bende ıstemem boyle bı seyı ama mecburytten calısıyorduk ıste.Mesela numaramız oluyo du kodumuz falan o kısı bısey aldımı kasaya kodumuzu soyluyorduk vb.magaza da calısan elemanların ısteyerek yaptıgı bısey degıl yaptırılan bırsey bu.

Geçen Penti'ye gittim.
Görevliler peşimde pervane gibi.
İç çamaşırı aldım, görevli hemen ufak bir sarı renkli yuvarlak sticker yapıştırdı kağıdın üzerine.
Sonra biraz ilerleyip çorap da aldım. Oradaki de çoraba siyah sticker yapıştırdı, sarıları söktü, onların yerine de siyah yapıştırdı.
Mağazadayken anlamadım, çıkıp işe gelince jeton düştü. Sanırım her görevlinin ayrı bir rengi var. Ona göre prim ya da başka teşvik alıyorlar.

Prim usulü ile çalışılan mağazalarda yaşanır bu tür durumlar.

Çalışanlara 3 kuruş maaş verdikleri için bu primlerle cazip hale getiriliyor bu meslekler. Eleştirilecekse bu çalışanlar değil, bunu sağlayan daha yetkili mercii eleştirilmeli.

aldıgınız her urunden pay alıyorlar o nedenle dıpte gezıyorlar.
ben bakıcam gezıcem gerektıgınde yardım ısterım dıyorum gönderıyorum.

GelenKutusu GelenKutusu sarı ve sıyah etıketı yapıstıran kısı farklı kısılermıydı evet bızım magaza hepımızın farklı kodları vardı mesela bı kota verıyolar dıyelım kı 100lık urun satacaksın ona gore 5.10 tl extra para eklenıyordu maasa

Bu tur magazalarda gercekten yardima ihtiyacim oldugunda kimseyi bulamiyorum.

Ne zaman ki soyle bir bakip cikacak oluyorum hoopp pesime biri takiliyor..

Benim watsons ve gratisi sevme sebebimdir basımda kimsenin beklemıyor oluşu..

Zaten tıklım tıkış oluyor..hangi birinin basını kim bekleyecek..bence sizin ordakinde bir sorun vardır..burdakiler öyle değil

Ya arkadaşlar çok gıcık bi durum değil mi potansiyel hırsızmışsınız gibi başınızda bekliyolar hayır yardımcı da olmuyolar öyle durmuş almicaksın zaten ne bakıyon der gibiler özellikle Watsonsta. O yüzden girmiyorum artık Watsonsa:KK70: sinir oldum.siz de de oluyo mu böyle şeyler
Sadece gratis ve watsonsta mı!

Ay bende deli oluyorum hatta soru soruncada cogunun bilgisi olmuyor birbirine soruyorlar oda ayri komedi bi durum...

Back
X