• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gratis ve Watsonsta görevlilerin başınızda beklemesi

Onlar da bütün gün ötenin berinin tepesinde dikilmeye meraklı değildir bence. Şef/patron ne derse onu yapıyorlar, onlar da emekçi sonuçta burda haklarında böyle şeyler yazmayalım. Emekçiye, namusuyla para kazanana saygım sonsuz. Yakınacaksak mağaza yönetiminden yakınalım.

Kesinlikle öyle ben yöneticiye kızıyorum zaten. DeFacto da yöneticiler müşteriyi rahat bırakın istediği gibi gezsin ama kattan ayrılmayın size bir şey sormak isterse hemen görebilsin demişlerdi. En doğrusu.
 
Ya arkadaşlar çok gıcık bi durum değil mi potansiyel hırsızmışsınız gibi başınızda bekliyolar hayır yardımcı da olmuyolar öyle durmuş almicaksın zaten ne bakıyon der gibiler özellikle Watsonsta. O yüzden girmiyorum artık Watsonsa:KK70: sinir oldum.siz de de oluyo mu böyle şeyler
Çıkışta evin kadar takip et anlasın nasıl bir his olduğunu :KK70:
 
Bende çom giderim watsons. Ama hiç başıma dikilen olmadı. Daha bu gün alışveriş yaptım. Şubeye göre değişiyor herhlde
 
Bazen haklılar diyorum insan tepesinde dikilmekte.
Gidiyorum Watsons ya da gratis é bunun testeri var mı diyorum vardı(!) diyorlar.

Ya bi kaş Jeli vardı testerini bi türlü görmek nasip olmadı çıktığı anda millet kapıp gidiyor.

Kardeşimin her hafta ruj tester i sorduğunu biliyorum, en son bizim yanımızda 1 tane açıp tester yapmışlardı.

Küçük şişe yasemin kokulu bi parfüm vardı. Bunun testeri var mı diye sordum var deyip rafı gösterdi kız.
Baktım yok :KK53:.
Kız şok oldu daha yeni koyduk ne ara çaldılar diye.

Geçen de o kadar saçma bi şey çalınmış ki çok şaşırmıştım rimelin fırçası mı rujun sadece parlatıcı kısmı mı öyle saçma bi parçaydı.
Tester lara da dijital barkod koysunlar. Kapıdan çıkarken dıdıdıtttt
 
Kesinlikle öyle ben yöneticiye kızıyorum zaten. DeFacto da yöneticiler müşteriyi rahat bırakın istediği gibi gezsin ama kattan ayrılmayın size bir şey sormak isterse hemen görebilsin demişlerdi. En doğrusu.


Gratiste'de böyle. Arkadaşım çalıştı orada onlara da aynı şeyi söylüyorlardı.
 
Ben hic denk gelmedim ikisindede.Zaten onlarda merakli degilde yoneticiler israrci siz istemiyosunuz ama kaprisli o kadar insan varki 2 liralik oje icin ilgi bekleyen.

Bazi magazalarda hosgeldin diyip opucek kadar yakinimda duranlara biraz cekilirmisiniz diyorum.
 
Burda da bir mağaza var mesela bende duyduğumda şok oldum inanılmaz hırsızlık oluyormuş. Haberlerde duymuştum bu aleminyum folyo alarm sinyalini kesiyor muş. Adamin birini bavulla yakalamışlar. Benden birgün bir ceket beğendim. Besen sordum baktılar sistemde var mağaza gayet düğün durumdayım ama ceket yok. Çalınmış tır kesintisi dediler.

Birde market var. Adamlar sürekliliğini herkes göz hapsine tutuyor. Bugün adam benden müsade isteyim birilerini gizliliğinin gizliliğinin izledi sonrası dedikodu bıktım valla bıktım kim hırsızlık anlaşılmıyor kılıf kıyafet öyle düzgün kı ben bıle öyle giyinmiyorum dedi. Sen gitmek için para veriyorsun da o yüzden dedim. Ben hiç bu açıdan düşünmedim dedi.

O yanımıza gelenlere de üzülüyorum ya. Eminim onlar da rahatsız durumdan. Ekmek parası işte
 
İnsanı sinir ederler. İhtiyacın olmasa başından ayrılmazlar, ihtiyacın olsa 1tanesini bulamazsın. Ve bilgileri sıfır. Bugün bir kadın turkiyede satışı olmayan bir markayı sordu görevli arka reonda vardı galiba dedi. Baska birsey sorsan o ne diye cevap veriyorlar. Ayrıca indirim zamaninda reonlarda ürün kalmamasinin baslica sebepleri bunlar. Kendilerine aliyorlar. Zaten calisan indirimi oluyor birde indirimle alinca 3 5kurus bisey veriyorlar bizim aylardir bekledigimiz ürüne. Hanımlar birde size bir tavsiye standta ürün kalmamissa eğer aşağıda çekmece oluyor orayi actirin ;))
 
İnsanı sinir ederler. İhtiyacın olmasa başından ayrılmazlar, ihtiyacın olsa 1tanesini bulamazsın. Ve bilgileri sıfır. Bugün bir kadın turkiyede satışı olmayan bir markayı sordu görevli arka reonda vardı galiba dedi. Baska birsey sorsan o ne diye cevap veriyorlar. Ayrıca indirim zamaninda reonlarda ürün kalmamasinin baslica sebepleri bunlar. Kendilerine aliyorlar. Zaten calisan indirimi oluyor birde indirimle alinca 3 5kurus bisey veriyorlar bizim aylardir bekledigimiz ürüne. Hanımlar birde size bir tavsiye standta ürün kalmamissa eğer aşağıda çekmece oluyor orayi actirin :KK66:)
Alicaklar tabi kendilerinede tanidiklarinada.Magaza stoklu indirim yapmissa o cekmecelerdekileri satamazlar imdirimli fiyata normal zamandan bahsediyosaniz bende actiriyorum cekmeceleri.
 
Bence onlar da görevini yapıyor.

Bir kere marketten çiğköfte dürüm alacaktım. Hamileyim aşermiştim. Adam yapmadı, paketli verdi. Millet kasaya kadar dürümleri yiyor, para ödemiyormuş çünkğ:)) onlar da haklı.

Müşteriye yapılan hırsız ithamı yok. Hırsızlığa karşı alınan önlem var bence ve çok normal.
 
Bir gün nasil olduysa rahatsiz oldugumu anladi watsonstaki bayan, kusura bakmayin bütün testirlari caliyorlar o yüzden bu kadar takipteyiz dedi..cidden baktim hic bir rujun testiri mi kalmazo_O
 
Aa ben hemen standart cumlen "ihtiyacim olursa sizi cagiririm "derim o anda kaybolurlar..heryerde yaparim bunu.gayette rahat rahat yapiyorum alisverisimi
 
Hep indirimlerde gittiğim için çok kalabalık oluyor gratis ve benle pek ilgilenme fırsatları bulunmuyo;) ama insan rahatsız oluyor başında biri bekleyince öyle olunca mağazadan çıkıyorum rahat bakamıyorum diye
 
Ikisine de sık giderim.hic basima gelmedi bu desem...baska mağazada da olursa ihtiyacım olursasizi cagiririm diyorum, hemen ayrılıyorlar zaten.
 
Pek başıma gelmedi bu durum bu kozmetik mağazalarında. Kıyafet mağazalarında ısrar edenler olursa ben kendim bakarım teşekkürler derim. Böyle değilde bir sefer Gratisten 2 ruj aldım, nakit verdim. Para üstünü bir avuç bozuk para verdiler (10 krş 25 krş falan, yani 3 5 tane 1 lira olsa sesimi çıkarmıycamda) Ben bu parayı almam dedim, güya kasada başka para yokmuş. Tamam o zaman ürünü iade alın dedim, işlem uzun sürer beklersiniz dediler. Olsun iade alıcaksınız dedim sonra tüm verdiler parayı.
 
Back
X