Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sandra Bullock , George Clooney , Ed Harris . Konusu biraz gerilim biraz mistik bir tutam da felsefikmiş .Seyretmeden tam anlaşılmayacak gibi .Amerika 'da seyredip ertesi gün tekrar izlemeye gidenler var .Artık anlamadıkları için mi çok beğendikleri için mi bilmiyorum.Ben bir hevesle gitmeyi bekliyorum
Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyordum ama film şahane çıktı (benim zevkime göre). 3 boyutlu gözlükle uzayda ben de onlarla yüzüyor ya da uçuyor gibiydim. 90 dakikanın 1 saniyesinde bile sıkılmadım .Konusunu anlatırsam , filme gitmeye niyetli olanların tadını kaçırırım. 2.yarı daha ilginç .Son 20 dakikasında dikkatli izlenilmeli çünkü düğüm orada çözülüyor ya da filmin söylemek istediği orada ortaya çıkıyor . Uzay yaratıkları , canavarları bekliyorsanız , yok bu filmde .Çekimler ,görüntüler çok etkileyici . Sandra Bullock bu filme çok yakışmış .Çok inandırıcıydı .Güzel film ama tv de pc de değil , sinemada seyredilmeli . Öteki türlü gazı kaçmış kola gibi olur :86:
gerçekten çok güzel bi filmdi ben de bu kadarını ummuyodum ama herşey o kadar gerçekçiydi ki. sadece sonundaki kurtuluşu gerçekçi bulmadım yani çok zor bi ihtimaldi
hafta sonu gittik arkadaşlarla, benim ısrarlarımla
üçü de can çekişirken ben pür dikkat izledim, tamamen filmin içindeydim, sandradan hiç de beklenmeyecek bir performanstı.
olay ilgi alanlarıyla ilgili. eğer arkadaşlarınız sizin gibi astronomiye ilgi duymuyorsa elbet can çekişeceklerdir
neyse çıkışta onları canlı performansa götürdüm de gönüllerini aldım