Grey's Anatomy

• Konu Sahibi Konu Sahibi eny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

eny

Ziyaretçi
Yakında showtv de taklidi çıkacak olan bu dizi de benim favorilerimden, digitürk ün dizimax kanalında 24 Ocak tan itibaren yeni sezon bölümleri başlayacak...

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Grace Hastanesi'ne hoş geldiniz! Burada yeni ve acemi doktorlar için en zorlu doktorluk ihtisas devresi programlarından biri uygulanıyor. Bu acımasız eğitimle başa çıkmak zorunda olan kahramanlarımız ise Meredith, Izzie, George, Alex ve Cristina... Onlar dün öğrenciydiler, bugün doktorlar... Eğer yedi yıl boyunca Grace gibi bir cehennemde başarılı olurlarsa, cerrahlığa da hak kazanmış olacaklar. Ancak, ihtisas devresinin bu kadar zorlu olması, onlar için yaşamlarının geri kalanının durdurduğu anlamına da gelmiyor. Yani bu grup, aynı zamanda kıskanç sevgililer, ebeveynler, tek gecelik ilişkiler ve ev bulma krizleriyle mücadele etmek zorunda... Üstelik kahramanlarımız, bu stresli ve rekabet dolu ortamda dostluklar da kurmaya çalışıyorlar.

Benim en sevdiğim kesinlikle kaçırmadığım dizilerden biri bu.Eskiden George Colonynin oynadığı hastane dizi vardı TGRT ' de onuda kaçırmazdım. Grey's Anatomy ^de hemen hemen ona benziyor zaten. Bir kere seyredince insanda bağımlılık yapıyor.Friends de aynı şekilde.Zaten dizimaxin bir çok dizisi bana göre güzel.

bizde digiturk yok :çok üzgünüm: show tv'dekine kaldım sanırım..

Bugün sezon finalini izledim, yazın seyredememiştim.Tek kelimeyle muhteşemdi..Ama keşke Danny i öldürmeselerdi çok acıklıydı.Yeni bölümleri iple çekiyorum.....

Walla bir kaç aydır dizimaxı kapattırmıştım zaten oğluşumdan da vakit kalmıyor bir şey seyretmeye ... Ama hangi kanalı açsam greys anatomy ve diğer sevdiğim dizilerin reklamına rastlıyorum ve sinir oluyorum. Yeni sezon başlamadan açtırmalıyım artık dizimaxi.

İsimleri unutmuşum Danyy hangisiydikine acaba??. (Yoksa doktor eşini yine doktor olan sevgilisiyle aldatan yakışıklıyımı diyosun) Bak şimdi bende üzüldüm öldüğüne.

Bu arada show tv de başlayan doktorlar dzisini izledim. Greys deki bayan zenci doktorun (biraz asabi olan) taklidini yapmışlar Doktorlar dizisinde. Yalnız biraz abartmışlar asabiliğini geldi bana.

Doktorlar dizisi Grey s Anatomy nin tamamen kopyası zaten o yüzden hiç bakmadım.Danny kalp hastası internlerden İzzie aşık olmuştu ona, kalbi değişti, İzzie ye evlenme teklif etti, 1 saat sonra da öldü çok duygusaldı..

Bunlar da Danny nin öldüğü ve İzzie nin ona sarılarak ağladığı sahneler

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

İzzy ' i biliyorum. Sarışın, yakışıklı bir doktor adayı vardı. Onunla bir ilişkisi vardı. Ne zaman Danny buldu??? (Yazık ya bu kızın da yüzü bir gülmedi walla.)

Ben bayağ geri kalmışım anladığım kadarıyla. Neyse bende yakında seyretmeye başlıcam. Önemli bişiler olursa habersiz bırakma eny.

Bu arada bişi daha sorucam. Friends'den haberin varmı.?? Artık reklamlarını göremiyorum. Yani bölümleri başlıcak mı acaba. Bilgin varsa yazarmısın?

Golden Globe Awards - En İyi Dizi(Drama) ödülünü aldı sevgili dizim..

Bununla ilgili Golden Globes'un official sitesinde bir video var izlemek isteyenler varsa eğer.

Link Silinmiştir.

Canim eger 3. sezonu da seyrettiysen 4. sezon 27 Eylul'de basliyor Amerika'da. Nette torrent siteleri var, oralardan indirebilirsin, eger daha fazla detay istersen bana yaz anlatayim tum detaylariyla...

Bu diziler Turkiye saatiyle sabah 3-4 gibi yayinlaniyor. Hemen 1 saat kadar sonra torrent ismi verilen minik linklerle diziyi bilgisayarina yukleyenler kullanima aciyor. Sistem ayni Kazaa, eski Napster, Limewire gibi isliyor. Torrent yuklemek icin en iyi program bana gore Azureus. Teknigi, goruntusu zor gibi gelse de hic zor degil.

Gece 5 gibi yuklenen dizinin linkini bulmak icin ya da www.torrentz.com da arama yapabilirsin. Torrentscanden yapacaksan eger aramanda en iyi sonuyu mininova ve ishunt in forumlari verir, digerleri cabuk update etmiyor. Neyse aramayi yaptin, dosyayi buldun, genelde format yeni GA icin - mesela 4.sezon 1. bolum icin GA-bolumadi-S04E01.dosya formati gibi birsey olur. ona tiklayacaksin, download this torrent dediginde save etsen ya da run diyerek dosyanin bulundugu aga baglanacaksin. Ondan sonrasi Azureusun diziyi yuklemesine kalmis:)

ay evet ne guzelolur kritiklerini yapmak:)) Tamemin degilim ama sanirim Carsamba gecesi bir ön bolum yayinlanacakmis. Eger yayinlanirsa Persembe gunu baslarsin cekmeye:)

Yok kiz kardes ile flort yok Kesin bilgi:)

O'Mailey - Izzie olayi ortaya cikacak er gec... Merakla bekliyorum. Devam edecekmis stajyerlige...

Meredith'e kilim, bu kadar dark & twisty olunmaz ki...

Burke gitti malesef ama saniyorum 3.bolumde Mama Burke ortaya cikacakmis gerdanligi almaya ve gayet de komik bir bolum olacakmis.

Of baslasin artik...

Tam devam degil MerDer ama bu sezon 3.sezon gibi kasvetli olmayacakmis:) Yok solemem birsey izleyince merak etme

Sende iyi bak kendine

Valla daha hic birsey olmadi... Addie hakkinda bir ozet gectiler. Nasil tanistik kendisi ile ve once nefret etmemize ragmen sonra nasil oldu da sevdirdi kendini... Meslegindeki basarisi bir yanda asktaki basarisizligi diger yanda... Buydu tum konu. Bu gece hatta sanirim 1 saate kadar spin-offu basliyor Addison'un Amerika'da...

2007 den beri kimse bişey yazmamış :)
izleyen yok mu bu diziyi? ben çok seviyorum kendisini. ama ilk 3 -4 sezon çok daha iyiydi.

2007 den beri kimse bişey yazmamış :)
izleyen yok mu bu diziyi? ben çok seviyorum kendisini. ama ilk 3 -4 sezon çok daha iyiydi.

ben de şaşırdım.evet ilk 4 sezon çok iyiydi.ama 5 te de sonlara doğru iyi toparladılar.6.sezon gayet iyi gidiyor.son bölümleri izlemedim ama.nasıl izlenmez şaşırdım.

Şok geçiriyorum resmen bu nasıl bir sezon finalidir:1shok:

Şok geçiriyorum resmen bu nasıl bir sezon finalidir:1shok:

Bende sok oldum, izleyeli bi kac gun oluyor.. Esimle beraber seyrederken heyecanlandik.
Ara ara gozlerim doldu agladim.. Bu dizi gercekten bambaska bir yapim..
Sadece George ve Izzie'nin gitmesine gicik oldum, onlar baya renk katiyordu diziye.. ama yavas yavas toparliyorlar..

Birde su lezbiyen sahneleri olmasa :dilcikar:

Ben internetten indirip seyrediyorum, reklamsiz felan iyi oluyor.. kaydirigubbakcemile3

Gerçekten de harika bi finalle noktaladılar 6. sezonualkisalkisalkis

İki hafta önce de 7. sezon yayınlanmaya başladı. Aynı tempoda devam etmesini umut ediyorumeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…