hem 5. sezon hem de 6. sezon finali beni ağlatmıştı bildiğiniz 7. sezon dada o çinli kız neydi adını unuttum şimdi o hala toparlanamadı ya çok üzülüyorum
kaç zamandır yeni bölüm yok
internetten takip ediyorum ben..
Oof gercekten bitiyormu, uzuldum gercekten
Muzikal bolumunu izleyen varmi?
sorma malesef bitiyor. karalar bağlayacağım. aptal dizilerimize kalmayacağım tabii ki.
ben izledim torrentten.
Callie ameliyata falan alınıyor. 2 dünya arasında gidiyor geliyor. aslında ekibin şarkı söylemesi bir halüsilasyon -Callie görüyor. MArk ve Arizona barıştılar. bebek doğdu. 23 haftalık olmuş dediler sanıyorum. hepsini anlatayım mı izlemek mi istersin?
Canim bende torrenttan izliyorum ve muzikal bolumunu izledim.
Sadece begendinmi onu merak ettimcunki ara ara cok tuhaf geldi bana
Nerden akillarina gelmis oyle bi bolum yapmak?? Ama herkesin sesi guzeldi..
Ya bitecekse bari ara vermeseler
özür :))) ben izleyemedin sanmıştım da. coşmuşum :)))
bence kalıpların dışında bir bölümdü. çok yenilikçi bir tarzı var zaten. sıkılmadım mı evet bazı yerlerde sıkıldım ama çok da duygulandım. beğenmedim diyemem. ama bence jackson ve little grey ayrılacaklar ve Mark'a dönecek. Alex zaten kadındoğumcuyla çıkıyor. meredith doğum yaparken dizi bitecekgibime geliyor :)))
özür :))) ben izleyemedin sanmıştım da. coşmuşum :)))
bence kalıpların dışında bir bölümdü. çok yenilikçi bir tarzı var zaten. sıkılmadım mı evet bazı yerlerde sıkıldım ama çok da duygulandım. beğenmedim diyemem. ama bence jackson ve little grey ayrılacaklar ve Mark'a dönecek. Alex zaten kadındoğumcuyla çıkıyor. meredith doğum yaparken dizi bitecekgibime geliyor :)))
benzer bir bölüm fringe de 5 hafta önce yayınlandığı için yenilikçi diyemiyorum...son sezon beklentileri karşılamaktan çok uzak umarım bu gidişata birilerini daha öldürmeden bir son verirler
2 yıldır yorum yapılmamış :)
ben de yeni başladım izlemeye ve şimdiden 4 bölümü anlamadan bitirivermişim.
keşke doktorlardan önce izleseymişim, ama yine de orjinali tabii ki daha güzel
Ben 4 gozle yeni bolumun cikmasini bekliyorum..!
Bende seneler once takip ederek baslamistim izlemeye.. Toplu izlemek daha zevkli ama :) ilk 3 sezonu oyle izlemistim!
Doktorlar dizisi orjinalinin yanina bile yaklasamaz bence, ben bakamiyordum acikcasi..
Iyi seyirler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?