Grey's Anatomy

• Konu Sahibi Konu Sahibi eny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hem 5. sezon hem de 6. sezon finali beni ağlatmıştı bildiğiniz 7. sezon dada o çinli kız neydi adını unuttum şimdi o hala toparlanamadı ya çok üzülüyorum

hem 5. sezon hem de 6. sezon finali beni ağlatmıştı bildiğiniz 7. sezon dada o çinli kız neydi adını unuttum şimdi o hala toparlanamadı ya çok üzülüyorum

christina.. evet ya bi normale dönemedi

Bu diziye bayiliyordum. Anlatamam yani resmen tiryakisiydim diyebilirim. Ama diziden ayrilan ve yeni gelen karakterler olunca bir süre sonra ilgisizlestim diziye karsi.

Cinli degil Koreli Christina, ilk bolumden beri izledigim icin biliyorum

Bi turlu duzelemedi yaa, cok uzatmasalar bari bu depresyonlu hallerini

Cok begenerek izliyoruz, ara vermeseler guzel olacak, ozluyoruz ve unutuyoruz zaman gectikce

kaç zamandır yeni bölüm yok
internetten takip ediyorum ben..

kaç zamandır yeni bölüm yok
internetten takip ediyorum ben..

Ocak ayinda yeni bolumlerle ekrana gelecekler. Yine ara verdiler. Bende netten izliyorum. Cok super bolumlerle gelecekler. Galiba fragman izlemistim, bulursam eklerim.

christina sonunda düzeldi. şükür yarabbi :) meredith lerde bu aralar pek bi durgunlar.

son bolumlerini pek begenmedim, hic heyecan felan kalmadi. Yani eskiden daha zevkliydi izlemesi simdi bolum bittimi gectimi anlamiyorum..

7. sezon son sezon buna kahroluyorum. her bölüm bittiğinde üzülüyorum . izzie, burke ve o'mailey'in gidişiyle tatsızlaştı derken internler katıldı hikaye enteresanlaştı. 2006 da başladım hala izliyorum. bitince çok üzüleceğim. aşk, ihtiras, üçüncü kadın, kalaşnikofla tarama olmadan da bal gibi müptelası olunuyor :)))))ben torrent sayesinde izliyorum.

Oof gercekten bitiyormu, uzuldum gercekten

Muzikal bolumunu izleyen varmi?

Oof gercekten bitiyormu, uzuldum gercekten

Muzikal bolumunu izleyen varmi?

sorma malesef bitiyor. karalar bağlayacağım. aptal dizilerimize kalmayacağım tabii ki.
ben izledim torrentten.
Callie ameliyata falan alınıyor. 2 dünya arasında gidiyor geliyor. aslında ekibin şarkı söylemesi bir halüsilasyon -Callie görüyor. MArk ve Arizona barıştılar. bebek doğdu. 23 haftalık olmuş dediler sanıyorum. hepsini anlatayım mı izlemek mi istersin?

Canim bende torrenttan izliyorum ve muzikal bolumunu izledim.
Sadece begendinmi onu merak ettim cunki ara ara cok tuhaf geldi bana
Nerden akillarina gelmis oyle bi bolum yapmak?? Ama herkesin sesi guzeldi..

Ya bitecekse bari ara vermeseler

Canim bende torrenttan izliyorum ve muzikal bolumunu izledim.
Sadece begendinmi onu merak ettim cunki ara ara cok tuhaf geldi bana
Nerden akillarina gelmis oyle bi bolum yapmak?? Ama herkesin sesi guzeldi..

Ya bitecekse bari ara vermeseler

özür :))) ben izleyemedin sanmıştım da. coşmuşum :)))
bence kalıpların dışında bir bölümdü. çok yenilikçi bir tarzı var zaten. sıkılmadım mı evet bazı yerlerde sıkıldım ama çok da duygulandım. beğenmedim diyemem. ama bence jackson ve little grey ayrılacaklar ve Mark'a dönecek. Alex zaten kadındoğumcuyla çıkıyor. meredith doğum yaparken dizi bitecekgibime geliyor :)))

Aynen bende begenmedim diyemem ama alisik degiliz pek..
Ooof bitmesin yaa.. esimde bende diyoruz kiz little grey jackson gibi yakisikliyi buldun kart Marki napacan
O kadin dogumcuyu ben hic sevmedim valla cok antipatik adamin ustune atladi resmen

benzer bir bölüm fringe de 5 hafta önce yayınlandığı için yenilikçi diyemiyorum...son sezon beklentileri karşılamaktan çok uzak umarım bu gidişata birilerini daha öldürmeden bir son verirler

benzer bir bölüm fringe de 5 hafta önce yayınlandığı için yenilikçi diyemiyorum...son sezon beklentileri karşılamaktan çok uzak umarım bu gidişata birilerini daha öldürmeden bir son verirler

ben bizim dizilere göre bir kıyaslama yapmıştım ve çok beğenerek izliyorum. son sezon tempo düştü ama merak potansiyelimi karşıladı 28 nisanı beklemekten ölüyorum. derhal indirip izleyeceğim. callie ölmüyor bu arada. arizona ile evleniyor

2 yıldır yorum yapılmamış :)
ben de yeni başladım izlemeye ve şimdiden 4 bölümü anlamadan bitirivermişim.
keşke doktorlardan önce izleseymişim, ama yine de orjinali tabii ki daha güzel

2 yıldır yorum yapılmamış :)
ben de yeni başladım izlemeye ve şimdiden 4 bölümü anlamadan bitirivermişim.
keşke doktorlardan önce izleseymişim, ama yine de orjinali tabii ki daha güzel

Ben 4 gozle yeni bolumun cikmasini bekliyorum..!
Bende seneler once takip ederek baslamistim izlemeye.. Toplu izlemek daha zevkli ama :) ilk 3 sezonu oyle izlemistim!
Doktorlar dizisi orjinalinin yanina bile yaklasamaz bence, ben bakamiyordum acikcasi..

Iyi seyirler!

canım benim bu dizinin varlığından haberim olsaydı doktorları izleyemezdim sanırım.
zaten en sevmediğim şey yabancıların dizilerini çALIP bize iyi dizi göstermeye çalışmaları
ben doktorları seviyodum. ama orjinali görünce doktorlar da neymiş ki dedim.
sadece zenan christina gibiymiş.
neyse ben 6.bölüme devam edeyim.
yeni bölümler çıkınca sana da iyi seyirler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…