Gri beyaz eşyalar ?

haziran

~
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
349
208
123
Benim aklımda hep gri almak vardı ama çok çiziliyormuş ve çok belli oluyormuş diye duydum kullananlardan ?
Kullanan arkadaşlar , özellikle uzun yıllardır kullanan arkadaşlar bu konuda görüşlerinizi istiyorum ?

Canım benim annemin fırını arçelik ve gri renk,bundan 10 sene önce filan alındı,ilk çıktığı zamanlarda düşün,çizilme filan olmadı.Sadece bizim ocağımız elektrikli ocak yani yüzeyi düz siyah cam 10 senede ancak yüzeyi çizildi.Onda da yine öyle rengin atması gibi bir durum olmadı ve gözü tırmalayacak çiziklerden değil.Şimdi de gittik yine gri renk aspiratör aldık.Ben evleneceğim zaman tüm eşyalarımı gri almayı düşünüyorum.Neticede bir fırının kapağı ya da buzdolabının ön yüzeyi oraya sert cisim sürtmedikçe nasıl çizilir ki durduğu yerde :26::26: Eğer silmekle çiziliyorsa bilemiyorum ama biz de siliyoruz neticede böyle bir şey olmadı çok şükür

Son düzenleme:
yok canım çizileceğini sanmıyorum bi çok arkadaşım memnun...Çevremdekilerinde şikayeti yok olsa zaten söylerlerdi tavsiye etmezdi kimse...Bende 1 ay oluyor beyaz eşyalarım alındı gri inox bi sorun olmaz inşallah daha evim yerleşmedi güzel kullanılırsa eğer bişey olcağını sanmıyorum ben...Bir de temizleme için kullanılan üründe çok önemli bunu unutma

Son düzenleme:
bende lg'nin d1420mf gri bulaşık makinesi var.. yeni aldım... temizlikte çizik falan oluşmadı... titanyum kaplama olmalarına dikkat edersen çizik falan kafana takmazsın....

Kızlar ya bende evlenicem bu yaz henüz eşyalarımı almadım beko alcam tüm eşyalarımı ama kafam karısık bıraz grilerde çizilmeler leke bırakmalar felan oluyormus yardım edin kullanan varmı ona göre ya gri ya beyaz alcam

canım hayırlı olsun
ona bakarsan beyazıda çiziliyo leke kalıyo ben de nisan da evlencem 1 sene öncesinden hepsini vestel den inox aldım çeyiz kampanyası vardı 106 ekran tv hediyeydi aldığım eşyalarımı da görerek özelliklerine bakarak aldım içime sindi Allah herkese her anlamda sorunsuz evlilik nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…