Saç Rengi ve Saç Boyama gri saç boyası

Dilsatkrdg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
24
14
3
28
arkadaşlar ben saçımı griye boyamak istiyorum ancak bazıları gri saç için farklı işlemler yapılmalı diyor bazıları da gri saç boyasını alıp normal renkli saç boyalarını kullandığın gibi önce saçını platin sarısına açıp daha sonra gri saç boyasını uygulaman gerekli diyorlar. sizin bir bilginiz var mı ? kuaföre bir boya için 300-400 tl vermek istemiyorum sadece balyaj attırmak için çok fazla...

Gri saç rengini elde etmek icin platinden de farklı bi tona acıyorlar. Evde yapan arkadaslarım pişman. Ayrica bakımı da zor...

Benim sacım acık sarı platin kadar değil ama neva 9.01 gümüşle cila yapıyorum. Arada normal boya kadar yoğun olmasada ciladan daha yoğun hazırlarsam baya bildiğin gri oluyor saçım.

ben dün sordum 200tl dediler
Benim arkadaşım bı iki ay önce saçlarımı köyü bir renkten önce açıp sonra boyayıp uclarinada sarı attı yani hepsine 90 TL ödedim bu gri saçı da ona yaptırmayı düşünüyorum ne kadar fark olabilir ki yine açılacak rengi tabi karamel şuan

Yani o zaman çok bir fark olmaz :) bende salı boyatıcam ama cok kararsız kaldım ya diplerini koyu yapıp uclarını mı gri yapsam yoksa komple gri mi henüz karar veremedim

Yani o zaman çok bir fark olmaz :) bende salı boyatıcam ama cok kararsız kaldım ya diplerini koyu yapıp uclarını mı gri yapsam yoksa komple gri mi henüz karar veremedim
Resimdeki eğer sizseniz beyaz tenli olduğunuz için komple gri yakışır bence ben esmer olduğum için çok korkuyorum ya yakismazsa diye bide yıpranması var bu isin

Resimdeki eğer sizseniz beyaz tenli olduğunuz için komple gri yakışır bence ben esmer olduğum için çok korkuyorum ya yakismazsa diye bide yıpranması var bu isin
Evet benim :) bende öle düşünmüştüm fikirlerin icin tesekkürler evet biraz yıpranıcak ama napalım gülü seven dikenine katlanır ben yaptırınca paylasırım son hali :)

Kesinlikle saçın platin sarısın kasar açılmazı gerekiyor ben evde kendim yaptım ve sonuç mükemmel oldu

Eklentiler

• 2016-03-28-20-50-28-554.webp
    29 KB · Görüntüleme: 204
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…