gri ve krem rengi mutfagi nasil canlandirabilirim

cerengamze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
282
139
73
35
Merhaba arkadaslar.benm mutfak dolaplarm krem lake.mutfagimda gri renkte ekbank var.masasida ahsap desenli.mutfagim bana cok soguk geliyorm.bir canlilik istiyorm.ekstra bir renk katmak.yeni cikan cicekli masanortusu ayni desende ve renkte kucuk yastklar koyiyim ona gorede aksesuar diyorm.ama renkte kararsizim.mutfagima grince icim acilsin istiyorm.aslinda cokta genisbir mutfak.tatilde oldugum icin resim ekleyemiyorm .yardimlarinizi bekliyorm kizlar.tatildeyken mutfagm icin biseyler alicm.

merhaba; gri yi sarının koyu tonları ile canlandırabilirsin .Fotoğrafını koyarsan sanırım daha net fikirler verilecektir. Koyu sarı yeşil çiçekleri olan bir perde sarı sandalye minderleri ile bence cıvıl cıvıl olacaktır mutfağın

merhaba; gri yi sarının koyu tonları ile canlandırabilirsin .Fotoğrafını koyarsan sanırım daha net fikirler verilecektir. Koyu sarı yeşil çiçekleri olan bir perde sarı sandalye minderleri ile bence cıvıl cıvıl olacaktır mutfağın

hmm.... sariyi hic dusunmemistm.perdelerm beyaz zebra.avizem beyaz.halilar gri.ekbank ve sandalyelerim deri ve gri.anlican baya soguk renkler.cok tesekkur ederm fikirlern icin.degisik fikirlere acigim kizlar.

fotoğrafı koyabilirsen daha iyi olabilir ama amoftinin dediği gibi sarı ve yeşil canlandırır.ben turuncuyu da bu renklerle severim hatta birazda yanında tatlı kahve rengiyle beraber.
gri halı yerine canlı krem zeminli (beyaz değil )yeşilli ,sarılı, turuncu ,kahve desenli halı olabilir.ağırlıklı seçtiğin hangi renkse ona göre.lamba sade ve canlı renk, perdeler desenli olmasın yinede canlı renkli birşeyler olabilir. düz beyaz soğuk bir renktir.
renkli minderler konulabilir sandalyelere.minik çiçekli vazolarla tamam olabilir.
iyi ki resim yok neler yazdım :)

Kizlar almanyada yasiyorm.simdi tatil icin istanbulda ailemin yanindayim.esyalarim yeni oldugu icin degismem imkansiz.iste aksesuardir ,örtüdür ,minderdir bu tarzseylerle renk verebilir.ekbankin arka duvari bos.oraya bir sey dusunebiliriz.eve gidince resim ekliycm.

canlı mor kırmızı fıstık yeşili. bu renklerde aksesuarlar düşünebilirsin bence. mesela renkli renkli duvar saati asabilirsin. masanın üstüne kırmızı, nar çiçeği gibi renklerde büyük dekoratif kase alabilirsin. tezgah üstü 3lü kavanoz takımı alabilirsin. bence mutfağının renkleri tam renkli aksesuarlara göre.

canlı mor kırmızı fıstık yeşili. bu renklerde aksesuarlar düşünebilirsin bence. mesela renkli renkli duvar saati asabilirsin. masanın üstüne kırmızı, nar çiçeği gibi renklerde büyük dekoratif kase alabilirsin. tezgah üstü 3lü kavanoz takımı alabilirsin. bence mutfağının renkleri tam renkli aksesuarlara göre.

Evt bende.mor,kahverengi ,koyu sari ,koyu pembe bunlar arasinda bir renk dusunuyorum.duvardmda gri istanbul temali bir saat var.bos olan duvara su ayri ayri monte edilen tablolardan koysam .ayni renk tonlarinda aksesuar .nasil olur sizce?fikirlernz gercekten cok onemli.

Back
X