- 29 Kasım 2018
- 53
- 127
- 23
- 30
- Konu Sahibi esereklikoala
-
Grip ile gebelik ne alaka ya. Hele bu mevsimde.. 6 aydır gebelik oluşmadıysa senim regl in düzenliyse bence doktoradmuayene olun sen ve eşin en azından değerleriniz nedir ne değildir bilin.Arkadaşlar merhaba, foruma yeni üye oldum. Sormak danışmak istediğim bir konu var. 6 aylık evliyim ve ilk günden beri çocuk istiyoruz. Korunmadık. Geçtiğimiz aylar hep hüsranla sonuçlandı ancak bu ay bir tuhaflık hissediyorum. Geçtiğimiz hafta çok kötü şekilde grip oldum ilaç vs kullanmadım. Geçen gün duştayken göğüslerimin uçlarının olduğundan daha koyu ve belirgin olduğunu fark ettim. BAT'a bir gün kaldı ve test yapıp tekrar üzülmek istemiyorum. Birde Grip olduğum dönem rüyamda iki göğüsümden de bol miktarda süt geldiğini gördüm. Şuanlık tek belirtilerim bunlar ve adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Bir yerde gribin gebelik belirtisi olduğunu duymuştum böyle bir şey mümkün mü? Yaşayanlar var mı?
Nedem test yapmadığımı söyledim. Ayrıca sorum hamile miyim değildi. Böyle bir durum yaşayan, daha önce duyan var mı diye sordum. İlginç geldi olabilir mi diye sordum. Bayılıyorsunuz boş konuşmaya.Madem bat a 1 gün kaldı niye test yapmıyorsun da foruma soruyorsun. Evet grip gebelik belirtisidir desek hamileyim mi diyeceksiniz
Umut bağlamıyorum sadece bu konu çok dikkatimi çekti daha önce çevremde hiç görmedim gribin hamilelikle bağlantısını. Yabancı kaynaklı bir sitede okumuştum. Olabilir mi yaşayan var mı aslı nedir diye sormak istedim. Teşekkür ederim cevabın için.bu mevsimde grip olmaktan doğal bir şey yok bence buna umut bağlama. ha hamile değilsin demiyorum, belki de hamilesin ama bu bir belirti değildir
Tamamda gripde bi belirti olablr mi ya . akil mantik var. Hepimz biseylerden umut ediyoruz. Bu sorulack sey degil yani .Kız iyiki bişi sormuş yani güzellikle cevap vermek yerine dalga geçer gibi cvplar gelmiş herkes burda doktordan önce bisiler gelip soru soruyor ve cevap arıyor madem direk doktora sormak varken kadınlar kulübü nie kurulmuş acaba hanımlar.insan belirti ararken en ufak şeyden umud ediyor zaten
Belki o zaman bu ona farklı bişi geldi oda sordu hiç yokmu göz seyirmesini belirti sayan yok burun kasintisini belirti sayan hanfendide sadece fikir almak istemisTamamda gripde bi belirti olablr mi ya . akil mantik var. Hepimz biseylerden umut ediyoruz. Bu sorulack sey degil yani .
Arkadaşlar merhaba, foruma yeni üye oldum. Sormak danışmak istediğim bir konu var. 6 aylık evliyim ve ilk günden beri çocuk istiyoruz. Korunmadık. Geçtiğimiz aylar hep hüsranla sonuçlandı ancak bu ay bir tuhaflık hissediyorum. Geçtiğimiz hafta çok kötü şekilde grip oldum ilaç vs kullanmadım. Geçen gün duştayken göğüslerimin uçlarının olduğundan daha koyu ve belirgin olduğunu fark ettim. BAT'a bir gün kaldı ve test yapıp tekrar üzülmek istemiyorum. Birde Grip olduğum dönem rüyamda iki göğüsümden de bol miktarda süt geldiğini gördüm. Şuanlık tek belirtilerim bunlar ve adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Bir yerde gribin gebelik belirtisi olduğunu duymuştum böyle bir şey mümkün mü? Yaşayanlar var mı?
Arkadaşlar merhaba, foruma yeni üye oldum. Sormak danışmak istediğim bir konu var. 6 aylık evliyim ve ilk günden beri çocuk istiyoruz. Korunmadık. Geçtiğimiz aylar hep hüsranla sonuçlandı ancak bu ay bir tuhaflık hissediyorum. Geçtiğimiz hafta çok kötü şekilde grip oldum ilaç vs kullanmadım. Geçen gün duştayken göğüslerimin uçlarının olduğundan daha koyu ve belirgin olduğunu fark ettim. BAT'a bir gün kaldı ve test yapıp tekrar üzülmek istemiyorum. Birde Grip olduğum dönem rüyamda iki göğüsümden de bol miktarda süt geldiğini gördüm. Şuanlık tek belirtilerim bunlar ve adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Bir yerde gribin gebelik belirtisi olduğunu duymuştum böyle bir şey mümkün mü? Yaşayanlar var mı?
Ben 3 gebelik yaşadım hepsinde de grip olmuşum suan yine gribim hamilelik belirtilerinide yaşıyorum inşallah hamileyiz canmArkadaşlar merhaba, foruma yeni üye oldum. Sormak danışmak istediğim bir konu var. 6 aylık evliyim ve ilk günden beri çocuk istiyoruz. Korunmadık. Geçtiğimiz aylar hep hüsranla sonuçlandı ancak bu ay bir tuhaflık hissediyorum. Geçtiğimiz hafta çok kötü şekilde grip oldum ilaç vs kullanmadım. Geçen gün duştayken göğüslerimin uçlarının olduğundan daha koyu ve belirgin olduğunu fark ettim. BAT'a bir gün kaldı ve test yapıp tekrar üzülmek istemiyorum. Birde Grip olduğum dönem rüyamda iki göğüsümden de bol miktarda süt geldiğini gördüm. Şuanlık tek belirtilerim bunlar ve adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Bir yerde gribin gebelik belirtisi olduğunu duymuştum böyle bir şey mümkün mü? Yaşayanlar var mı?
Aynen canım biz birbirimize moral vermeliyizKız iyiki bişi sormuş yani güzellikle cevap vermek yerine dalga geçer gibi cvplar gelmiş herkes burda doktordan önce bisiler gelip soru soruyor ve cevap arıyor madem direk doktora sormak varken kadınlar kulübü nie kurulmuş acaba hanımlar.insan belirti ararken en ufak şeyden umud ediyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?